Τι είπες τώρα... Μπόμπα ?
Και το twang attack θεϊκό
Μπράβο πουλάκια μου.
Αν συνεχίσετε το σχήμα σας έχω παραγγελία: «Υπάρχω», του γνωστού...
Παιδιά ευχαριστούμε, υλικό υπάρχει όπως είπε το αφεντικο αλλά είναι πολύ ελαστικός και κιμπάρης εργοδότης και δεν πίνει το αίμα του προλεταριάτου, γι αυτό και αραιά και που ανεβαίνει κάτι. Γνωστές λαϊκές και μη επιτυχίες (και αποτυχίες) σύντομα κοντά σας!
για άλλη μια φορά ο συνδυασμός σας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, το project σας στις διασκευές ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ και ΕΥΓΕ ΣΑΣ και πάντα τέτοια και αδημονούμε για περισσότερα εμείς οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ σας ΟΠΑΔΟΙ.Αυτά πες τα στον @cos_dr που με λέει καπιταλιστικο γκουρούνι![]()
απλά πρέπει να διευκρινιστεί τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε σουβλάκι, να θέσουμε μια σωστή βάση, ένεκα της γνωστής διαμάχης βορά και νότου στο εν λόγω ζήτημα.
Ωραίο άι λάικ.
Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια κλείνει την πόρτα του Τουότα Κορόλα, χωρίς να κοιτά τον οδηγό.
Επόμενο πλάνο νύχτα, στο βάθος ο πύργος του ΤΙΤΑΝ, το φλας στον Ε79 για έξοδο προς Έδεσσα.
Το τσιγάρο ανάμεσα στον παράμεσο και στο τιμόνι, τα μάτια στον καθρέπτη. Ο δείκτης στον επιλογέα για FM.
Ασπρόμαυρο φλας μπακ, με την μελαχρινή να χαμογελά , κάπου στην Ασπροβάλτα.
Τζούρα από ότι έμεινε, από έναν στεγνωμένο από ώρες φραπέ.
Πρώτη σπασμένη, στο βάθος η Βεγορίτιδα.
που ο ήχος από τα αρμόνια σου (farfisa? ) μου άρεσε!
WHAT?Και μια και πιάσαμε και το gear από κιθαρες έχω παίξει τα ρυθμικά με μια Yamaha SA1200s,το πρώτο lead με μια Fender Strat plus του 91 και τα ακκορΔα πλάτες με μια Gretsch white falcon μέσα από τον 1974Χ
O Matawan χρησιμοποιει μια Eastwood tuxedo με 10αρες flatwound....και έχει γράψει με ένα Headrush.