TWANG ATTACK: Όλες οι αγάπες μου

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Επιστρέφουμε με τον σύντροφο  @matawan με μια ακόμα ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ? διασκευή στο εκπληκτικό άσμα του γίγαντα Αντώνη Ρεπάνη 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τι είπες τώρα... Μπόμπα ?

Και το twang attack θεϊκό

Μπράβο πουλάκια μου.

Αν συνεχίσετε το σχήμα σας έχω παραγγελία: «Υπάρχω», του γνωστού... 

Τι είπες τώρα... Μπόμπα ?

Και το twang attack θεϊκό

Μπράβο πουλάκια μου.

Αν συνεχίσετε το σχήμα σας έχω παραγγελία: «Υπάρχω», του γνωστού... 

Εχουμε πολυ πράμα υπο επεξεργασια και Στελιο φυσικα.

(Ακου και τα υπολοιπα που εχουμε κανει ,ησουν σε αδεια και δεν τα προλαβες) 

Μπράβο σας, ωραίο project, ανυπομονώ να ακούσω και τα επόμενα!

Superfunk είσαι από τους λίγους (αν όχι ο μοναδικός) που τροφοδοτεί το noiz με τέτοια ακούσματα, γουστάρω τρελά!

Παιδιά ευχαριστούμε, υλικό υπάρχει όπως είπε το αφεντικο αλλά είναι πολύ ελαστικός και κιμπάρης εργοδότης και δεν πίνει το αίμα του προλεταριάτου, γι αυτό και αραιά και που ανεβαίνει κάτι. Γνωστές λαϊκές και μη επιτυχίες (και αποτυχίες) σύντομα κοντά σας! 

Παιδιά ευχαριστούμε, υλικό υπάρχει όπως είπε το αφεντικο αλλά είναι πολύ ελαστικός και κιμπάρης εργοδότης και δεν πίνει το αίμα του προλεταριάτου, γι αυτό και αραιά και που ανεβαίνει κάτι. Γνωστές λαϊκές και μη επιτυχίες (και αποτυχίες) σύντομα κοντά σας! 

Αυτά πες τα στον @cos_dr που με λέει καπιταλιστικο γκουρούνι  :)

Αυτά πες τα στον @cos_dr που με λέει καπιταλιστικο γκουρούνι  :)
 για άλλη μια φορά ο συνδυασμός σας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, το project σας στις διασκευές ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ και ΕΥΓΕ ΣΑΣ και πάντα τέτοια και αδημονούμε  για περισσότερα εμείς οι ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ σας ΟΠΑΔΟΙ.

Όσο για το quote αυτό είναι ΨΕΥΔΕΣ, ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο.

Το αντίθετο.

Σας προσκαλώ διαρκώς και ζητώ χείρα βοηθείας στον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ μου για ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ, για να φέρουμε μαζί ξανά την ΑΛΛΑΓΗ στη χώρα και την Ευρώπη.

Λαϊκοί δρόμοι με τόνους τουάνγκ και έκο-ριβερμπ...............

Θα μπορούσε να είναι το σάουντρακ σε κάποιο "σουβλάκι γουέστερν" (αν υπήρχε τέτοιο είδος....) 

Ωραίος ο Ουσάκ, ωραίοι κι εσείς!!

Πολύ καλό ρε παιδιά και γκρουβάτο!

Από τις λίγες φορές (sorry Niko...) που ο ήχος από τα αρμόνια σου (farfisa? ) μου άρεσε!

Ο matawan δίνει ρέστα...

Ο όρος σουβλάκι western πρέπει να κατοχυρωθεί , απλά πρέπει να διευκρινιστεί τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε σουβλάκι, να θέσουμε μια σωστή βάση, ένεκα της γνωστής διαμάχης βορά και νότου στο εν λόγω ζήτημα. 

Πολυ καλο, συγχαρητηρια κυριοι!

απλά πρέπει να διευκρινιστεί τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε σουβλάκι, να θέσουμε μια σωστή βάση, ένεκα της γνωστής διαμάχης βορά και νότου στο εν λόγω ζήτημα. 

Το σουβλακι στα βορεια ειναι οτι η μπουγατσα στα νοτια...

Μπουγάτσα με μιλκο, το πρωινό των πρωταθλητών. Αγαπητοί ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια! 

Ωραίο άι λάικ.

Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια κλείνει την πόρτα του Τουότα Κορόλα, χωρίς να κοιτά τον οδηγό.

Επόμενο πλάνο νύχτα, στο βάθος ο πύργος του ΤΙΤΑΝ, το φλας στον Ε79 για έξοδο προς Έδεσσα.

Το τσιγάρο ανάμεσα στον παράμεσο και στο τιμόνι, τα μάτια στον καθρέπτη. Ο δείκτης στον επιλογέα για FM.

Ασπρόμαυρο φλας μπακ, με την μελαχρινή να χαμογελά ,  κάπου στην Ασπροβάλτα.

Τζούρα από ότι έμεινε, από έναν στεγνωμένο από ώρες φραπέ.

Πρώτη σπασμένη, στο βάθος η Βεγορίτιδα.

Ωραίο άι λάικ.

Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια κλείνει την πόρτα του Τουότα Κορόλα, χωρίς να κοιτά τον οδηγό.

Επόμενο πλάνο νύχτα, στο βάθος ο πύργος του ΤΙΤΑΝ, το φλας στον Ε79 για έξοδο προς Έδεσσα.

Το τσιγάρο ανάμεσα στον παράμεσο και στο τιμόνι, τα μάτια στον καθρέπτη. Ο δείκτης στον επιλογέα για FM.

Ασπρόμαυρο φλας μπακ, με την μελαχρινή να χαμογελά ,  κάπου στην Ασπροβάλτα.

Τζούρα από ότι έμεινε, από έναν στεγνωμένο από ώρες φραπέ.

Πρώτη σπασμένη, στο βάθος η Βεγορίτιδα.

Είσαι ποιητής. 

που ο ήχος από τα αρμόνια σου (farfisa? ) μου άρεσε!

Έχει πάρα πολλά διαφορετικά πλήκτρα. 

Η εισαγωγή είναι mini moog ,το ριφ farfisa μαζί με Roland Jupiter 8 για αυθεντικόήχο "κλαίει ο διάβολος τα παιδιά του" :) ,το lead Hammond B3 ,

οι πλάτες Fender Rhodes .

Να είναι καλά ο Αρθούρος  :)

Και μια και πιάσαμε και το gear από κιθαρες έχω παίξει τα ρυθμικά με μια Yamaha SA1200s,το πρώτο lead με μια Fender Strat plus του 91 και τα ακκορΔα πλάτες με μια Gretsch white falcon μέσα από τον 1974Χ

O Matawan χρησιμοποιει μια Eastwood tuxedo με 10αρες flatwound....και έχει γράψει με ένα Headrush. 

Και μια και πιάσαμε και το gear από κιθαρες έχω παίξει τα ρυθμικά με μια Yamaha SA1200s,το πρώτο lead με μια Fender Strat plus του 91 και τα ακκορΔα πλάτες με μια Gretsch white falcon μέσα από τον 1974Χ

O Matawan χρησιμοποιει μια Eastwood tuxedo με 10αρες flatwound....και έχει γράψει με ένα Headrush. 
WHAT?

Βρε απατεωνίδιδες ? τι twang attack χωρίς ούτε μια tele;

Μα ούτε... μια, έτσι για την τιμή των όπλων και του ονόματος; ?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
41
Εμφανίσεις
4K
Απαντήσεις
2
Εμφανίσεις
716

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα