Γίνεται και με απλά καλώδια, η αναστροφή του magnet bar είναι ας πούμε ο "παραδοσιακός" βίντατζ τρόπος και συνήθως επιλέγεται για μόνιμη χρήση χωρίς push pull.Προφανώς το θες για ήχο αλά Peter Green. Έχουν οι μαγνήτες σου 4 καλώδια; Τότε γίνεται. Αν όχι τότε πρέπει ν’ αντιστρέψει σε έναν εκ των 2 τη μαγνητική μπάρα έμπειρος τεχνικός.
Πρέπει να κάνει συνδεσμολογία γνώστης ηλεκτρονικός, εγώ δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. Αν έχεις γνώσεις και ικανότητες με κολλητήρια, δοκίμασε. Οι μαγνήτες σου είναι με braided wire?Αν καταλαβαίνω σωστά το μόνο που θα χρειαστεί είναι να συνδεθεί έτσι ο διακόπτης ώστε να αλλάζει την πόλωση του ενός μαγνήτη. Σωστά;
Προβολή συνημμένου 31496
Seymour Duncan SH-1NΟι μαγνήτες σου είναι με braided
Ναι το ΄χω με τα κολλητήρια, με τους Καραγκιόζηδες δεν τα πάω πολύ καλά και επειδή κάθε φορά που τους συναντούσα στο χαζοκούτι κάτι περίεργο συνέβαινε με τις ορμόνες μου αποφάσισα πριν από πολλά χρόνια να το κάνω δώρο σε μια γειτόνισσα(όχι το κολλητήρι αλλά το χαζοκούτι). Η αλήθεια είναι πως τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν ξέρω αν της έκανα καλό τελικά πάντως σίγουρα αυτό βοήθησε πάρα πολύ εμένα στο να χρησιμοποιήσω το χρόνο μου πιο δημιουργικά και φυσικά να ασχοληθώ πολύ περισσότερο με την κιθάρα.Αν έχεις γνώσεις και ικανότητες με κολλητήρια, δοκίμασε.
Zinky Velveteen 13w. Τα καλώδια των μαγνητών αν είναι μεταλλικά και ακουμπάνε μεταξύ τους μέσα στη κιθάρα, όταν αλλάζει η πολικότητα δε θα παίζουν, γι αυτό σε ρωτάω. Απλή, εύκολη και γρήγορη λύση σ αυτή τη περίπτωση είναι να τυλίξεις το ένα καλώδιο με χαρτοτεηπ. Νάσαι καλά.Υ.γ. Μια που σε πέτυχα, έναν μικρό supro που έχεις στα live ποιο μοντέλο είναι;
Αν καταλαβαίνω σωστά το μόνο που θα χρειαστεί είναι να συνδεθεί έτσι ο διακόπτης ώστε να αλλάζει την πόλωση του ενός μαγνήτη. Σωστά;
Προβολή συνημμένου 31496
Τον τοποθέτησα αλλά έχει κοντοτερα πάσα και δεν βγαίνουν απο το μπροστινο μέρος της κιθάρας έτσι ώστε να βιδώσω το παξιμάδι?Καλύτερα push push, τα κουμπιά της LES PAUL είναι δράμα για push pull
Σπάνια έχω δρομολόγια στην Κολωνία παραδόξως όμως σήμερα Σε μισή ωρίτσα θα είμαι πάλι εκεί. Μήπως μπορείς να μου στείλεις ένα link με κάποιο άλλο διακόπτη- ποτενσιόμετρο;push
Οταν πας στο μαγαζι πες τους ότι θες εναν μακρυτερο για λες πωλ.
Ich möchte einen größeren Push/Push-Schalter für Les Paul.