Αναγνώριση καλωδίων σε μονό μαγνήτη

BILLYSSS

Νέο μέλος
Πόντοι
3
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΑΓΝΗΤΗ 

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HOT ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ GROUND ΠΧ ΣΕ ΕΝΑΝ STRΑTOCASTER MΑΓΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Άσπρο hot , μαύρο γείωση σε όλους πλην Seymour που είναι το ανάποδο. 

Ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν εχουν ολοι οι μαγνητες τα ιδια χρωματα (καλωδια) 

για να ειμαι πιο συγκεκριμενος εχω καποιους που τα καλωδια που βγαινουν ειναι ολα ασπρα 

οπως καταλαβαινετε πιο ειναι πιο ?

Και δεν εχει σημασια αν ειναι φτηνοι η ακριβοι  προσπαθω να καταλαβω πως βρισκουμε το hot και την γειωση

ποιοσ ειναι για bridge θεση και ποιοσ για middle θεση 

ποιοσ ειναι για bridge θεση και ποιοσ για middle θεση 

Για να τους ξεκαθαρίσω, σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο αναγνωριστικό, συνήθως τους μετρω και βαζω στην γέφυρα τον πιο hot.

ευχαριστω αλλα δεν νομιζω οτι εχει σχεση το βιντεο με τον μαγνητη  

Με αυτο το βιντεο  ισως να κανω δουλεια ως προς το να βρω το hot και το ground 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ POLARITY ? SOUTH OR NORTH ?

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ? (ΕΝΟΟΩ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ) 

Με αυτο το βιντεο  ισως να κανω δουλεια ως προς το να βρω το hot και το ground 

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ POLARITY ? SOUTH OR NORTH ?

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ? (ΕΝΟΟΩ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ) 
Πυξίδα έχεις;

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ? (ΕΝΟΟΩ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥΣ

Η Fender αρχικά, μέχρι το 63,τυλιγε τους μαγνήτες "προς τον νότο" ,μετα απο το 63 το άλλαξε στο ανάποδο "προς τον βορά ".

Όταν ο Seymour Duncan άρχισε να φτιάχνει after market μαγνήτες, δεν υπήρχαν μέχρι τότε, χρησιμοποίησε σαν οδηγό early Fender μαγνήτες οπότε όταν τους συνδύαζε κάποιος με after 63 Fender μαγνήτες, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία, έβγαιναν out of phase.

Ο τρίτος, λογικά, θα είναι εκείνος της μεσαίας θέσης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ολες τις απαντησεις

Με καθε απαντηση μαθαινω και κατι ομως δεν τα καταλαβαινω ολα γιατι δεν ξερω τα βασικα (αυτα που ρωταω στην αρχη )

Π.Χ 

1. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΝΗΤΗ  ΜΕ + ΚΑΙ -  (ΗΟΤ ΚΑΙ GROUND )  ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ HOT KAI TO GROUND ???
  2. O ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ Η SOUTH POLARITY Η NORTH POLARITY ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΓΝΗΤΗ ???? 
  3. ΤΟ ΣΥΡΜΑ ΠΟΥ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΝΗΤΗ  ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΟ ΤΥΛΙΓΜΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΥΛΙΓΜΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ?? Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ Π.Χ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ BRIDGE ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΙ ?
 ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ 

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ  ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΜΕ SOUTH POLARITY (bridge &neck) ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ NORTH ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???? ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ SOUTH POLARITY ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ ) ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GROUND K,TO ΤΕΛΕΙΩΜΑ TOY EINAI TO HOT ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΥΤΟ ???? Η ΥΠΑΡΧΕΙ SOUTH POLARITY  ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ????

ΕΠΙΣΗΣ  Strat-Polarity-1980x2191 (1).png

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ  ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ  ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ 3 ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back