Harley Benton - DNAfx GiT Pro

fatalv

Μέλος
Πόντοι
98
Ήταν επόμενο, κατ' εμέ.

Ήταν θέμα χρόνου να μπει η εταιρεία ΚΑΙ σε αυτό το μονοπάτι.

Μετά από αυτό των analogue synths, των βελτιωμένων -αισθητικά και ποιοτικά- μουσικών οργάνων, της ΦΟΒΕΡΗΣ σειρά των custom πεταλιών της και πολλών άλλων. Αν και είχε ήδη κυκλοφορήσει το GiT το απλό.

Pre-order για την ώρα, με αναμονή 1-2 εβδομάδες στην εξής τιμή: 289€?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει στην πεταλιέρα, από την στιγμή που δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη.

Και φυσικά, δεν έχουμε ακούσει ήχο ακόμα.

Πολύ θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που σας ενθουσιάζει στην πεταλιέρα, από την στιγμή που δεν ξέρουμε τίποτα ακόμη.

Μια καλή πεταλιερα κοστίζει πάνω από 600-700 ευρώ. 

Συνήθως τα προϊόντα της hb μιμούνται τα specs, τις προδιαγραφές, και την απόδοση από προϊόντα σημείο αναφοράς. Και σε χαμηλή τιμη, με σχετικά καλό vfm.

Υπάρχει η αίσθηση, λοιπόν, ότι κάτι ανάλογο θα έκανΕ και στην περίπτωσή μας. Θα προσφέρουν "πολλά" και θα ζητάνε "λίγα". Είναι αρκετό για να ενθουσιάζεται κανεις, με μια καλή κινεζια σε καλή τιμή...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνεις μεταχειρισμένο Line 6 HX Stomp που σκοτώ, οπότε δεν ξέρω αν θα πήγαινα σε HB.

Πες μας εντυπώσεις όταν σου έρθει!

Εγώ λέω ότι αν κάνετε λίγο υπομονή, θα την πάρετε από τις αγγελίες φθηνότερα από ένα od.

τα 289

Εάν η ΗΒ ακολουθήσει την επιτυχημένη οδό των κατηγοριών που ανέφερα στο πρώτο ποστ, γιατί να αποτύχει σε αυτό; ή τέλος πάντων, ποιος μπορεί να πει ότι θα αποτύχει; ?

Έτσι έλεγαν και για τα συνθ τους και για τα πετάλια τους.

είχα όπως είπα μερικά. 2 ή 3 (?ξέχασα κι όλας).

Υποτίθεται ήταν κλώνοι.

Το ένα του ocd το άλλο του dumble.

Κολοκύθια. Η φέτα behringer που έχω και αγόρασα πριν 20 χρόνια (αντίγραφο της line6) ήταν και είναι πολύ καλύτερη για πολλούς και από το πρωτότυπο και φυσικά από τα mooer.

Πλησίασα κάποια στιγμή κοντά σε ένα μεγαλύτερο και πιό πολύπλοκο το ocean machine (αν θυμάμαι) αλλά διάβασα τόσα αρνητικά πράγματα και πουθενά δεν υπήρχε κάτι εποικοδομητικό εκτός από τον Devin Townsend που έκανε παππάδες (αλλά δυστυχώς είχε σχεδιαστεί γι αυτόν και είχε όλα τα κονέ συνεπώς δεν μέτραγε....)

Διάβασα τόσα πολλά γι αυτό και αντίθετα δεν βρήκα αυτά που ήθελα να διαβάσω πουθενά σε ολόκληρο διαδίκτυο, και ...πολλέ επιστροφές στον θωμά, οπότε έκτοτε η σχεδόν μέτρια άποψη γι αυτά ατύχησε να βελτιωθεί και έμεινε για πάντα εκεί.

αν έχασα δεν θα το μάθω ποτε

Για το HB γιατί ενθουσιάστηκες?

Έτσι κι αλλιώς θα είναι κλώνος κάποιας πεταλιέρας που ίσως κι αυτή να είναι κλώνος κάποιας άλλης, κλπ.

Τα 289 ευρώ δεν μου λένε τίποτα, αν δεν αξίζει, δεν αξίζει ούτε αυτά τα "λίγα".

Από εκεί και πέρα, μάλλον δεν έχεις ανάγκη από πεταλιέρα αυτή την στιγμή, και αν πουλήσει η συγκεκριμένη, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα την δούμε στις αγγελίες σε κάποιο χρονικό διάστημα, σε σαφώς καλύτερη τιμή.

Πρέπει να μάθουμε όλοι να διαχειριζόμαστε το GAS μας.

Για το HB γιατί ενθουσιάστηκες?

Έτσι κι αλλιώς θα είναι κλώνος κάποιας πεταλιέρας που ίσως κι αυτή να είναι κλώνος κάποιας άλλης, κλπ.

Τα 289 ευρώ δεν μου λένε τίποτα, αν δεν αξίζει, δεν αξίζει ούτε αυτά τα "λίγα".

Από εκεί και πέρα, μάλλον δεν έχεις ανάγκη από πεταλιέρα αυτή την στιγμή, και αν πουλήσει η συγκεκριμένη, είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα την δούμε στις αγγελίες σε κάποιο χρονικό διάστημα, σε σαφώς καλύτερη τιμή.

Πρέπει να μάθουμε όλοι να διαχειριζόμαστε το GAS μας.
Το ειπα γιατι μεχρι στιγμης το δειγμα γραφης της ΗΒ ειναι θετικό και μονο. Και απο προσωπική  εμπειρια.

@FatalV έχει βγάλει η hb synths?
Ωχ. Κεκτημένη ταχύτητα, Πέτρο. ?
και το έγραψα 2-3 φορές. ☺️

Ειχα στον νου μου τα synths της Behringer και κόλλησε το μυαλό μου ότι είναι της ΗΒ. Σορι για τη βιασύνη. Φυσικά και ΔΕΝ έχει synths η ΗΒ. 

Παραμενω στα όργανά της (κιθάρες) και στα πετάλια της. 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back