Noiz jam - Back to the 80's

Η διαδικασία υποβολής επεκτείνεται μέχρι την Παρασκευή 24/9.

Ψηφίζουμε μέχρι και την Κυριακή μεσάνυχτα.

Το τελικό μιξ θα ανέβει τη Δευτέρα 27. 

Ας δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα και γι αυτούς που το σκέφτονται ακόμα.

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη απο τους ανυπόμονους αλλά προέκυψε μια σοβαρή μετακόμιση απο βδομάδα και το στούντιο θα είναι αδρανές. 

Προσωπικά με διευκολύνει αφάνταστα..

Έχουν πέσει 100 δουλειές μαζί..

Ειμαι λιγο εξω προδιαγραφων, εχω στειλει ξεχωριστα stereo mix με κιθαρες για ακροαση και ξεχωριστα solo στερεο κιθαρες για τη μιξη.
Ειναι ολα bounce στην αρχη του backintrack. 90bpm
Αν υπαρχει προβλημα για την τελικη μιξη, ας μεινει απεξω.
Παρακαλω να μεινει και εκτος ψηφοφοριας, λογω πλεονεκτηματος στην ακροαση με το stereo mix.

Strat plus 87 SSS gold lace sensors, pod hd500, (stereo chorus, stereo delay, no reverb), steinberg ur44, cubase.

Spyros Deta Noiz 80s Jam mix.mp3Spyros Deta Noiz 80s Jam GTR.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
YJMEVHVM or EVHYJMVM?
Eιτίλα καργα ακουσματα ?
Whitesnake (John Sykes με ακόρντα στην αρχη πριν το σολο οπως στο steel of the night) ηχος γενικοτερα απο Judas Priest Helion/Electric Eye, και περασματα απο EVH και YJ Malmsteen.
Και η νοτα που καταληγω στη πρωτη φραση απο Whitesnake is this love αλλα μια οκταβα πιο χαμηλα ομως.

.

Eιτίλα καργα ακουσματα ?
Whitesnake (John Sykes με τα ακορντα στην αρχη οπως στο σολο του steel of the night) ηχος γενικοτερα απο Judas Priest απο το αλμπουμ Turbo, και περασματα απο EVH και YJ Malmsteen.
Και η νοτα που καταληγω στη πρωτη φραση απο Whitesnake is this love αλλα μια οκταβα πιο χαμηλα ομως.

Άρα το VM (Vinnie Moore) να το κάνω JS (John Sykes), και να γίνει JSEVHYJM.

Αγαπητε yameth μην αγχώνεσαι.  Αν δεν υπαρχει χρονος απλα ανεβαζεις ως εχει το track του Σπυρου Δέλτα και ολα οκ!

ΥΓ ... οχι οτι δεν υπαρχουν και αλλες συμμετοχές που έσπειραν και θέρισαν αλλα του Σπυρου εκανε τα μαλλιά μας να μακρυνουν 15 εκ σε μια ακρόαση.... τοσο 80z !

Κύριε δέλτα πέραν απο την δεδομένη παικτική σου αρτιότητα θα πρέπει να εναρμονιστείς με τους κανονισμούς που ισχύουν για όλους ρε φίλε, γιατί δημιουργείς προηγούμενο για να σε ακολουθήσουν και άλλοι.

Οχι πως θα κάνει διαφορά αλλά επειδή ξέρω πως θελεις να παίζεις fair game ανέβασε σε παρακαλώ την προδιαγραφή. Και μη θιχτείς σε παρακαλώ, γιατί θα είναι λάθος. 

Τι σημαίνει εκτός ανταγωνισμού... σιγά το δώρο που θα χάσεις.?

Παίζουμε για την πλάκα μας.

Κύριε δέλτα πέραν απο την δεδομένη παικτική σου αρτιότητα θα πρέπει να εναρμονιστείς με τους κανονισμούς που ισχύουν για όλους ρε φίλε. 

Οχι πως θα κάνει διαφορά αλλά επειδή ξέρω πως θελεις να παίζεις fair game ανέβασε σε παρακαλώ την προδιαγραφή. Και μη θιχτείς σε παρακαλώ, γιατί θα είναι λάθος. 

Τι σημαίνει εκτός ανταγωνισμού... σιγά το δώρο που θα χάσεις.?

Παίζουμε για την πλάκα μας.
Οπως ειπα και πιο πριν δεν αντεχεται αυτο το left κιθαρα right backingtrack.
Ειναι ιεροσυλια για τα αυτια του ακροατη.
Οπως ειπα λοιπον δεν χρειαζεται να μπει στη μιξη, ουτε να βαθμολογηθει το track μου.
Απλα το ανεβασα ετσι ωστε να μπορει να ακουστει αξιοπρεπως απο τους φιλους συνφορουμιτες.

.

λογω πλεονεκτηματος στην ακροαση με το stereo mix.

Ήθελα να το ανεβάσω και εγω έτσι, αλλά τότε θα αποκτούσαν το ίδιο πλεονέκτημα με σένα ?

Ήθελα να το ανεβάσω και εγω έτσι, αλλά τότε θα αποκτούσαν το ίδιο πλεονέκτημα με σένα ?
Ξερεις υποθετω οτι οταν παιζεις ακορντα 80s και δεν τα ντουμπλαρεις, εχεις κανει μια τρυπα σε νερο.
Εμενα ετσι μου βγηκε να ξεκινησω γιατι ηταν και πολλα τα μετρα για σολο.
Σε mono που το ακουσα ηταν αισχος. Οποτε ας ακουστει οπως πρεπει κι ας ακυρωθει η συμμετοχη.

Οπως ειπα και πιο πριν δεν αντεχεται αυτο το left κιθαρα right backingtrack.
Ειναι ιεροσυλια για τα αυτια του ακροατη..

Πάντως για να δεις αν "κολλάει" το σόλο με τα υπόλοιπα βολεύει αρκετά.. ;-)

Σε mono που το ακουσα ηταν αισχος. Οποτε ας ακουστει οπως πρεπει κι ας ακυρωθει η συμμετοχη.

Είδατε ρε τι κάνει η παραγωγή?

Παίρνει σκουπίδια και τα κάνει κομματάρες. :classic_tongue:

Διαφωνώ Σπύρο. Ισχύει αυτό που είπε ο gkourmoul πιο πάνω. 

Ας το αφήσουμε λοιπόν να ξεχωρίσει και με αυτό τον τρόπο.

Ανεβάζω κι εγω την παπαριά μου για την πλάκα μας.

Squier Affinity Strat, Boss ME-70, SPL Creon, Cubase 5.

Noiz80sRock.mp3

Attachments

Διαφωνώ Σπύρο. Ισχύει αυτό που είπε ο gkourmoul πιο πάνω. 

Μα εγώ το ειπα με αυτοσαρκαστικη διάθεση. Δεν κυριολεκτουσα, εννοειται. Αλλωστε, το πλεονέκτημα του Σπύρου δεν είναι η "παράβαση" που έκανε...

Εξάλλου, ξεκαθάρισε ο,τι είναι εκτός διαγωνισμού η συμμετοχή του.

Ανεβάζω κι εγω την παπαριά μου για την πλάκα μας.

Γιάννη μου αν μπορείς ανέβασέ το πάλι, με την σόλο κιθάρα πιο χαμηλά (ή το backing πιο ψηλά).

Είναι μεγάλη η διαφορά έντασης σε σχέση με το backing, και δεν είναι εύκολο το ταυτόχρονο άκουσμα.

Ας εκτεθω λοιπον.

Επειδη 80s, το gear ηταν Epiphone/Gibson strat made in Korea '89 (all original) -> Boss Me8 -> Tascam 1x2 -> cubase artist 6

Αδικείς τον εαυτό σου και την Boss ME-80, αν δεν κάνω λάθος.

Πιστεύω πως δεν χρησιμοποίησες την έξοδο headphone/rec out της πεταλιέρας και έτσι δεν έχεις speaker simulation στον ήχο και ακούγεται τζιτζικίλα.

Αδικείς τον εαυτό σου και την Boss ME-80, αν δεν κάνω λάθος.

Πιστεύω πως δεν χρησιμοποίησες την έξοδο headphone/rec out της πεταλιέρας και έτσι δεν έχεις speaker simulation στον ήχο και ακούγεται τζιτζικίλα.
Καλησπερα, δεν ειναι η me 80 αλλα η παλια me-8  αυτη η μπλε πλαστικη...

Εχει 2 cab simulation μονο.  Small και large χρησιμοποιησα τη 2η.

Κατ'εμέ πάντως δεν είναι διαγωνισμός, αλλά μια ευκαιρία να περάσουμε ωραία κάνοντας τη φάση που αγαπάμε και το "κομμάτι" μας. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back