- Πόντοι
- 1,688
Αυτό δεν πρέπει να έχει μεγαλύτερη ηλικία από την ηλικία μιας πένας που κρατάω τώρα στο χέρι μου.
Κούρδισμα, ύφος !!??!!
Κούρδισμα, ύφος !!??!!
Εχεις δικιο.Δεν μου άρεσε η καφρίλα του τέταρτου κριτή που χτύπαγε το κουμπί έτσι και έκανε φασαρία, το πήρα σαν απρέπεια προς την ερμηνεία. Μου βγήκε ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ η ανάγκη να τον σπάσω στο ξύλο? χαχαχαχαχαχα
μπορεί, αλλά έτσι όπως το είδα εγώ στράβωσα, γιατί μου χάλασε το πραγματικά θεσπέσιο/θεϊκό άκουσμα του μικρού στιγμιαία.?Εχεις δικιο.
Σκεψου ομως οτι μπορει να τρελλαθηκε στα αληθεια και δεν το "επαιξε".
Πρέπει να ηρεμήσω λίγο, να κόψω τους καφέδες και να σκέφτομαι πως μεγάλωσα κι εγώ.Να ωριμάσω επιτέλους ?
Και εγώ παιδί θαύμα είμαι. ?
Δυστυχώς, απ'ότι έχω δει, το 2ο είδος δεν υπάρχει.Υπάρχουν δύο ειδών παιδιά θαύματα: Αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι για την ηλικία τους και αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι τελεία.
ίσως να μην μπορεί να τραγουδάει Brian Johnson αργότερα.
καλά , εκεί είναι που δεν μπορεί κανένα παιδί ούτε να τον πλησιάσει ;;?Για Bon Scott πώς τον κόβεις? :classic_tongue:
δεν μπορώ και δεν θέλω καν να δω το παιδάκι πχ να τραγουδάει whole lotta rosie ?
κι εγώ προσπάθησα να πω ότι ο Bon Scott είχε μια αλητεία και τσαχπινιά - πονηράδα που δεν θα στην βγάλει κανένα παιδάκι ποτέ . Γι αυτό και έγραψα ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ να τραγουδάει ένα whole lotta rosieΔηλαδή το Highway to hell σε χάλασε (προσπαθώ να πω ότι δεν τραγούδησε Brian, αλλά Bon)?