- Πόντοι
- 1,643
κατανοώ το σκεπτικό σου (και στην περίπτωσή σου είναι το λογικό συμπέρασμα) αλλά θα σου δώσω και μια άλλη οπτική για χάρη της κουβέντας...Spyros Delta είπε:Να'σαι καλα.
Βαση της βαθμολογιας σου φαινεται οτι το Lewitt ειναι most VFM κι απο τα τρια.
Το 7,5 του superlux ειναι πολυ μακρυα για 70Ε διαφορα στο τελικο ποσο. (κατα την αποψη μου)
Και αν το υπολογισω με τα συνολικα χρηματα που χρειαζεται το εγχειρημα να στησει καποιος ενα home εκ του μηδενος, (εχoντας βεβαια το PC και το dow) με καρτα, μονιτορ, βασεις, καλωδια, νομιζω οτι αξιζουν +70 με ενα μικροφωνο με 10* αξιολογησης και να φτασει το συνολικο ποσο στα 500ε, παρα στα 430ε με μικροφωνο 7.5*.
Το μικροφωνο αυτο θα σταθει πιο ευκολα και σε τυχων αναβαθμιση.
Καπως ετσι το βλεπω.

σκέψου ότι οι περισσότεροι πια διαθέτουν έναν υπολογιστή τουλάχιστον 5ετίας, οπότε αν πάρουν μια Lexicon Alpha Studio και ένα Superloux, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν daw και τα όποια ηχεία ακούν μουσική, μπορούν με 48 + 38€ (αν "κολλήσουν" την παραγγελία σε κάποιου φίλου ή τους τα φέρει η θεία από την Γερμανία ;D), να μπουν αξιοπρεπώς στον κόσμο της μουσικής τεχνολογίας...
και μάλιστα χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα τι θα το κάνουν στην επόμενη αναβάθμισή του αρχικού setup... γιατί, πρώωωωτα θα πάρουν κι αξιόλογα monitor, μετά θα προσπαθήσουν να πάρουν το μέγιστο από αυτά και κατόπι αφού έχουν (αν και εφόσον) εντρυφήσει στο "άθλημα" και έχουν αναβαθμίσει και την κάρτα θα πάρουν κι άλλο mic, αλλά χωρίς να χρειαστεί να το "πετάξουν" αυτό το πτωχό πλην τίμιο ποτέ (όσο το σετ απ τους παραμένει σε λογικά επίπεδα)... πχ μια χαρά θα στέκει ως δεύτερο mic παρέα και με το Lewitt σε ηχογραφήσεις εγχόρδων (και όχι μόνο)...
ΥΓ. μην ξεχνάμε και πολλούς φίλους που είτε ηλικίας είτε οικονομικής δυσκολίας λόγω κρίσης θα ήθελαν να "ξεκινήσουν" αλλά κωλύονται... ειδικά γι αυτούς είναι "δώρο" η ποιότητά του (αν καταφέρουν να το αποκτήσουν) σε αυτά τα χρήματα...
ΥΓ2. εγώ για να είμαι το δυνατόν "αντικειμενικός", πάντα κρίνω τα μικρόφωνα σε πρώτο χρόνο αποκλειστικά για τον ήχο τους.... οπότε το "7,5" για τα 38€ του είναι "μεγάλο" νούμερο ανταγωνιζόμενο άλλα πολλαπλάσιας αρχικής τιμής...