Δεν ειναι το ειδος της μουσικης που θα κατσω ευκολα να ακουσω αλλα αναγνωριζω τον τρομερο ηχο και τη δουλεια που εχει πεσει για να βγει αυτο το αποτελεσμα!Το πρωτο θα το επαιρνα μαζι μου στη ΓΑΥΔΟ και θα το εβαζα λουπα να παιζει κανα τριημερο...
Και το δευτερο θα επαιζε τσιτα δυνατα (απο το 1:30 και μετα)....ζορικο!Το τελευταιο θα προσπαθουσα να το χωρεσω καπου μεσα στο casa de papel (εκει στο 2:42 μου αφηνει την αισθηση οτι πικαρει λιγο η κιθαρα....κανει μπαμ σαν το πουρακι το Caprice που προεξεχει απο τα υπολοιπα...)
Έχεις απόλυτο δίκιο για την παραμόρφωση αλλά δυστυχώς έτσι γράφτηκε από τον αξιοσέβαστο κιθαρωδό και συνεργάτη μου ? οπότε δεν μπορούσα να κάνω και πολλά, άλλα έτσι κι αλλιώς ημεθα και ΠΑΝΚ οπότε το άφησα ? ολίγη παραμόρφωσης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν ?
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.