TWANG ATTACK: Love Sick

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Μια διασκευή  στο αριστούργημα του Bob Dylan που ολοκληρώσαμε πρόσφατα

@matawan : lead guitar   0.00-0.30 & 3.00-3.55  (με την εκπληκτική Firebird του @argytar )

Superfunk: bass,drums,keyboards,rhythm & lead guitars

Hope you enjoy it!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αν ό μήνας είχε 1η και ήταν ο 4ος, θα έλεγα ότι μου άρεσε.

ωραία προσέγγιση, στα μέτρα σας. 

Λίγο τσιμπάει στα πρίμα. Πάντα τσιμπούσαν, όμως εδώ λίγο ξέφυγε. Πολύ δυνατό το όλο μεσαίο μέρος.

απ την αρχή. It's on the treble side

όλα τα πρώτα όργανα βασικά. Η firebird το vox οι δικές σου κιθάρες...

Δίνω δίκιο στα από πάνω σχόλια. Ξανακοίταξέ το, ξυρίζει πολύ στο αυτί. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει 

Δίνω δίκιο στα από πάνω σχόλια. Ξανακοίταξέ το, ξυρίζει πολύ στο αυτί. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχεις κάνει 

Κατσε να δω μηπως εγινε καμμια βλακεία στο export του mastering

Πολυ ωραιο το αποτελεσμα. Ειδικα απο τη μεση και μετα μου αρεσει πολυ.

Απο το κινητο το ακουσα και καποιοι ηχοι (κυριως ο ηχος των πληκτρων προς το 1ο λεπτο συν ποιες κιθαρες) κοβουν υπερβολικα στο μιξ. Τονιζονται καποιες συχνοτητες που δεν ειναι και τοσο ευχαριστες σε υψηλη ενταση.

Μπραβο σας.

ΕβρεθΙ ο αινοχος!!

Ο multiband compressor ειχε για καποιο λογο απενεργοποιηθει κατα το export (δυστυχως το τι παιζει το SC δεν μπορω να το ακουσω καλα  γιατι  τα ανεβαζω απο λαπιτοπι)

Το εβαλα ξανα-μαστεραριζΜΕΝΟ

EDIT προσπαθω να σβησω το πρωτο στο original post αλλα δεν μπορω οποτε ακουστε το απο εδω

ΟΚ τώρα

αΦτα παθαινεις οταν δεν ακους ΚΑΙ τα exported tracks πριν τα ανεβασεις.... 

Ιδού κε  ο αινοχοσ

20201120_185929.jpg

μετά το mp3

Επειδη δεν ανεβαζω mp3 για αυτο την πατησα,τα mp3 παντα τα ακουω αλλα απο τα 44.1/24 στα 44.1/24 τι να ακουσεις.....

anyway ευχαριστω που μου το ειπες γιατι απο τα ηχειακια και τα ψευτοακουστικα του λαπιτοπιου σιγα μην την ακουγα την διαφορα....

Επειδη δεν ανεβαζω mp3 για αυτο την πατησα,τα mp3 παντα τα ακουω αλλα απο τα 44.1/24 στα 44.1/24 τι να ακουσεις.....

εγω για το SC τα έχω κόψει τα mp3. Όχι τίποτα άλλο, αλλά γενικά το cubase δεν τα φτιάχνει καλά. Και βαριέμαι να τα κάνω με LAME. Πλέον μόνο wav. mp3 μόνο για προχειρες δουλειές και ανεβάσματα, νόιζ κλπ

εγω για το SC τα έχω κόψει τα mp3.

Και εγω χρονια τωρα μονο wav ανεβαζω.

Και στο αρχικο ποστ διορθωθηκε (και στα 2 εικονιδια ,μια και δυστυχως δεν μπορει να βγει το δευτερο,ακουγεται το ιδιο τρακ)  

Αψογο τωρα. Το ηχειακι του κινητου δεν τριζει πλεον...

Ιδού κε  ο αινοχοσ
Το sonar ε? καλά να πάθεις. Τέτοια αποτελέσματα θα έχεις μέχρι να αρχίσεις να χρησιμοποιάς το πιο καλυτερότερο το cubase.

Το καινούριο είναι οκ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back