Αξιοπιστο site πωλησης μουσικών LP στήν Ελλαδα.

Καλό!  Οτι παρεις 1€ ....

Πλάκα πλάκα το δισκάδικο της Αθηνάς έφερνε bootleg.. και ήταν το κάτι τις τότε..το."85 ! Πέρναμε ΚΤΕΛ κια κατεβαιναμε Αθηνα για LP μονο ανηφορίζοντας την Χ.Τρικοϋπη και μετά Αθηνάς....ενα "βρώμικο" στην Ομόνια και πϊσω ....κϊτρινα πλακάκια φεϋγουν μπροστά μου... μετά γαλάζια.....

Πάνε αυτές οι vintage εποχές ....

Και από cd... αυτά που έμειναν, είναι κααπου 9-10 χιλιάδες άλμπουμ...

Την είχα δει τότε υπαρξιακά, σε φάση, πότε θα προλάβω να τα ξανακούσω αυτά στη ζωή μου κι έτσι. 

Μ'αρέσει που θεωρώ ότι έχω και πολλά CD στο σπίτι μου.. Ούτε καν πλησιάζουν τα 1.000 όλα μαζί..  Μην πω τα 500..

Όχι, αυτή τη φορά δεν θα ρωτήσω κανέναν πώς χωράνε μέσα στο σπίτι του!.. ?

Πέρναμε ΚΤΕΛ κια κατεβαιναμε Αθηνα για LP μονο ανηφορίζοντας την Χ.Τρικοϋπη και μετά Αθηνάς....ενα "βρώμικο" στην Ομόνια και πϊσω ....κϊτρινα πλακάκια φεϋγουν μπροστά μου... μετά γαλάζια.....

Πάνε αυτές οι vintage εποχές ....

Πω πω βρε Λουκά τι μου θύμισες .....

Σάββατο από το πρωί, Κοντογούρη, μετά μοναστηράκι στον Βασίλακα, μετά πίσω από την Νομική (δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν), μεσημέρι διάλειμμα για μπύρες εξάρχεια, μετά Happening, Αρμάος, Ζοζέφ για κιθαροβιτρίνες, βράδυ σουβλάκια Ομόνοια, μετά κάτω στον ηλεκτρικό να ακούμε τους "γέρους" να τσακώνονται για το κυριακάτικο παιχνίδι, κι άλλες μπύρες και σαλέπι στην Αθηνάς .....

Και η κάψα να ακούσουμε τους δίσκους την επόμενη, όλη η Κυριακή ήταν ακρόαση.

Άστα να πάνε.

Cd δε λέει. Τ' αριστουργήματα πρέπει να τα έχεις βινύλιο.

Το συγκεκριμένο σίγουρα.

Έχει ωραίο εξώφυλλο, και θέλω να το έχω σε μεγάλο μέγεθος, να το απολαμβάνω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
3491101.jpg

Ρε σεις, στο 0:48 στο βίντεο, πάνω δεξιά στην οθόνη, ο Τραμπαρίφας είναι αυτός?

Πω πω βρε Λουκά τι μου θύμισες .....

Σάββατο από το πρωί, Κοντογούρη, μετά μοναστηράκι στον Βασίλακα, μετά πίσω από την Νομική (δεν θυμάμαι πώς το έλεγαν), μεσημέρι διάλειμμα για μπύρες εξάρχεια, μετά Happening, Αρμάος, Ζοζέφ για κιθαροβιτρίνες, βράδυ σουβλάκια Ομόνοια, μετά κάτω στον ηλεκτρικό να ακούμε τους "γέρους" να τσακώνονται για το κυριακάτικο παιχνίδι, κι άλλες μπύρες και σαλέπι στην Αθηνάς .....

Και η κάψα να ακούσουμε τους δίσκους την επόμενη, όλη η Κυριακή ήταν ακρόαση.

Άστα να πάνε.

Το συγκεκριμένο σίγουρα.

Έχει ωραίο εξώφυλλο, και θέλω να το έχω σε μεγάλο μέγεθος, να το απολαμβάνω.
Το δρομολόγιο : Happening για LP - Τριμης απεναντι για ΤΑΜΑ , μετά Αρμάος μετά Κοσμάς για εξωτικα κυμβαλα μετά Ζωζεφ για Adamas Ovation και τελος "Αμερικανό" για μπαρουτοκαπνισμένους Fender και paiste 602 blue logo! Αυτός ήταν περίπατος όχι του Μπακογιάννη....

Το δρομολόγιο : Happening για LP - Τριμης απεναντι για ΤΑΜΑ , μετά Αρμάος μετά Κοσμάς για εξωτικα κυμβαλα μετά Ζωζεφ για Adamas Ovation και τελος "Αμερικανό" για μπαρουτοκαπνισμένους Fender και paiste 602 blue logo! Αυτός ήταν περίπατος όχι του Μπακογιάννη....

Και που να μπει και ο gvour, να γράψει άλλα τόσα .....

Συγκινήθηκα γμτ μου.

γιατί έχει και κιθάρα στο βίδεο?

Όχι, παίζει με άλλα πράγματα.

Θα μας πει ο τραμπαρίφας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back