D
Dr. No
Guest
Και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τίποτα ε? έχεις μπερδευτεί γέροντα. Διάβασε τι έγραψα παραπάνω. ??είμαι σίγουρος θα το ξεπεράσεις
Και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τίποτα ε? έχεις μπερδευτεί γέροντα. Διάβασε τι έγραψα παραπάνω. ??είμαι σίγουρος θα το ξεπεράσεις
όπως και να'χει πρέπει να αντιστρέψεις τα κανάλια στα ηχεία σου
Συνέχισε να προσπαθείς και να γράφεις τραγούδια.βρες και φίλους να παίζετε μαζί.παιξε και διασκευες.μπραβο για το θάρρος σου να ανεβάσεις.
Αυτά τα δυο αληθινά τα προσυπογράφω.Το μόνο που μου βγαίνει να πω είναι ότι φαίνεται να το γουστάρει πολύ ο τύπος!
Το κάνω, εκτίθεμαι μουσικά αλλά δεν το γουστάρω όπως παλιά.
μπα, για εμένα δεν είναι αυτό.Για να το γουσταρουμε θα πρεπει να εχουμε και την αναλογη ηρεμια και ανεση χρονου. Πρεπει οι συνθηκες να ειναι ευνοϊκες.
θα συμφωνησω με τον φιλο gkourmoul. ετσι βγαινει η μουσικη!!!Για να το γουσταρουμε θα πρεπει να εχουμε και την αναλογη ηρεμια και ανεση χρονου. Πρεπει οι συνθηκες να ειναι ευνοϊκες.
Θα το ξαναβρείς φίλε.νομιζω ότι η φλόγα της μουσικής δεν σβήνειμπα, για εμένα δεν είναι αυτό.
Παλαιότερα είχα το πάθος και δεν με ενδιέφερε η άνεση χρόνου, η πίεση, δεν με ενοχλούσε. Δεν με επηρέαζε
Τώρα δεν το έχω.
Ιδιαίτερα για τη μουσική.
ε, από το 1982 άναψε πολύ και το 2010 άρχισε να σβήνει και το 2012 έσβησε.Ε τώρα μας το χάλασες...
Θα το ξαναβρείς φίλε.νομιζω ότι η φλόγα της μουσικής δεν σβήνει
Μου έχει συμβεί με γυναίκα. ?Δεν λέω πως δεν ασχολούμαι λοιπόν, το κάνω, σαν να παιζω ενα videogame στο σπίτι.
Αλλά να το γουστάρω ρε παιδί μου,. να δίνω το πάθος, όχι