πεντε μικρα κοματακια!

new song, taste like rock n roll. punk hard rock alternative κοματι. καλοι στοιχοι καλα riff. δεν ξερω ο yameth γιατι το εβγαλε απο το μιξ, ισως να ηθελε του guns n roses να ανεβασουν στο μιξ. δηλαδη αν ανεβαζαν οι ramones που παιζουν απλα θα τουσ εβγαζε απο το μιξ.

Η μουσική πρέπει να είναι δικής σας έμπνευσης και να θεωρείται release material.

Η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα συντονισμού στην τήρηση στοιχειωδών προδιαγραφών ολοκληρωμένης μουσικής παραγωγής.
Σίγουρα χρειάζεται πιο ολοκληρωμένη δουλειά στην ενορχήστρωση και εκτέλεση.

Καλό είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιο έτοιμο ρυθμό, που μάλλον προσφέρει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς.

Επίσης θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιο μάθημα κιθάρας εστω και μεσω skype (στις αγγελίες θα βρεις πολλούς δασκάλους) που θα σε βοηθήσει πολύ να αναπτύξεις τις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις σου.

Καλή σου μέρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σίγουρα χρειάζεται πιο ολοκληρωμένη δουλειά στην ενορχήστρωση και εκτέλεση.

Καλό είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς κάποιο έτοιμο ρυθμό, που μάλλον προσφέρει το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς.

Επίσης θα σου πρότεινα να κάνεις κάποιο μάθημα κιθάρας εστω και μεσω skype (στις αγγελίες θα βρεις πολλούς δασκάλους) που θα σε βοηθήσει πολύ να αναπτύξεις τις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις σου.

Καλή σου μέρα.
Ζηλεύεις γιατι δεν μπορείς να παίξεις έτσι.

και στο youtube με foto, και το psr απο πισω (thomann)

Πόσες φορές άκουσες τα clips ?
Μία, αλλά άκουγα μόνο απ' το αριστερό. Απ' το δεξί τίποτα.

Πήγα σε γιατρό και μου είπε είμαι καλά.

Ξαναέβαλα να ακούσω και από το δεξί δεν άκουγα πάλι.

Κάλεσα το ΕΚΑΒ να έρθει με τον κρυφό πόθο να εμφανιστεί μπροστά μου ο @cos_dr αλλά ήρθε ένας ταραμάς. Μόνο ένας πασόκος θα λύσει το πρόβλημά μου.

ο άνθρωπος παίζει κιθάρα στο αριστερό πάντως
Υποθέτω ότι είναι από τις στιγμές που κολλάει ο εγκέφαλος σου. Δεν πειράζει, σε όλους έχει συμβεί κάποια στιγμή. ?

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back