Blackstar Fly 3 pack vs Katana mini vs...?

LightStringer

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Χαιρετώ τη παρέα. 

Ψάχνω κάτι portable με καλό lead κανάλι κυρίως για Jam και μαθήματα κατ οίκον έτσι ώστε να μπορώ να τον μεταφέρω χωρίς λαχανιασμα. 

Έχετε δοκιμάσει κάποιον? Παράλληλα σκέφτομαι και τον Id 10 blackstar αλλά ξεφεύγει σε βάρος. 

Το budget μου είναι το πολύ 120 ευρώ. 

Ευχαριστώ 

Για τον blackstar ριξε μια ματια εδω 

Για κουβαλημα και μαθηματα ειναι εξαιρετικο.

Πολυ καλος ηχος. Για τζαμ με άλλους ειναι οκ, εφοσον και οι υπολοιποι ειναι κοντα στην (σχετικα χαμηλη) ενταση του fly.

Για τον blackstar ριξε μια ματια εδω 

Για κουβαλημα και μαθηματα ειναι εξαιρετικο.

Πολυ καλος ηχος. Για τζαμ με άλλους ειναι οκ, εφοσον και οι υπολοιποι ειναι κοντα στην (σχετικα χαμηλη) ενταση του fly.
Ευχαριστώ. Παίρνει κ πετάλια με καλό αποτέλεσμα? 

Εχω sample με tube screamer που σπρωχνει το βρωμικο καναλι. Μια χαρα αποδοση.

Μια χαρα παιρνει πεταλια, γενικοτερα.

Δεν τα χρειαζεται, βεβαια, εκτος και εαν παιζεις μεταλ.

Εχω sample με tube screamer που σπρωχνει το βρωμικο καναλι. Μια χαρα αποδοση.

Μια χαρα παιρνει πεταλια, γενικοτερα.

Δεν τα χρειαζεται, βεβαια, εκτος και εαν παιζεις μεταλ.
Ναι για λίγο sustain περισσότερο ρώτησα. Παρα ταύτα δε τον έχεις συγκρίνει με τον Katana Ε? 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οχι, δεν τον εχω συγκρινει. Δεν νομιζω οτι αξιζει την τοσο μεγσλη διαφορα τιμης ο boss.

Οχι, δεν τον εχω συγκρινει. Δεν νομιζω οτι αξιζει την τοσο μεγσλη διαφορα τιμης ο boss.
Σκεφτόμουν να πάρω το pack.. Ουσιαστικά δλ ο fly + άλλο ένα ηχείο ίδιας δύναμης για στερεο αποτέλεσμα + τροφοδοσία όπου εκεί δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στη τιμή. 

Δν ειμακ απόλυτα βέβαιος αν έχει όσο gain θέλω πάρα ταύτα. 

Ποσο gain θες και σε συνδυασμο με τι μαγνητες?

ήχος συγκροτήματος...

Γενικότερα, φαντάσου ήχο μέχρι 70's heavy metal.

Για να παίξω πχ parisianne walkways θέλει ή πολυ χοτ διπλούς ή boost.

Εύκολα καταλαβαίνεις πόσο gain έχει από ηχογραφήσεις.

ήχος συγκροτήματος...

Γενικότερα, φαντάσου ήχο μέχρι 70's heavy metal.

Για να παίξω πχ parisianne walkways θέλει ή πολυ χοτ διπλούς ή boost.

Εύκολα καταλαβαίνεις πόσο gain έχει από ηχογραφήσεις.
Μάλλον προς hot Marshall ηχόχρωμα θα έλεγα... Τύπου malmsteen 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για να παιξεις malmsteen με singles, θα χρειαστεις ενα od να μπουσταρει μπροστα. Τιποτα παραπανω.

2 minutes ago, Τραμπαρίφας said:

Kάτι τέτοιο? Μια Squier και ένας Fender Mustang V2

8 κιλά... Ειναι σημαντικό το portability όπως κ η δυνατότητα τροφοδοσίας με μπαταριες. Αλλιώς θα πήγαινα σε id10 blackstar

8 κιλά... Ειναι σημαντικό το portability όπως κ η δυνατότητα τροφοδοσίας με μπαταριες. Αλλιώς θα πήγαινα σε id10 blackstar
8 κιλά είναι βαρύς?? ?  ο id απ' ότι βλέπω είναι 3,7 ή κάνω λάθος? Πόσο πιο ελαφρύς?

Μπαταρίες γιατί? στα σπίτια που θα παίζεις δεν έχουν ρεύμα? εκτός κι αν τον θέλεις και για busking

Σε σχέση με το 1.5 κιλό αυτών που αναφέρω ναι είναι βαρύς. Προτιμώ να έχω πλήρη αυτονομία και να κουβαλάω όσο γίνεται λιγότερα για το εκάστοτε μάθημα. Άλλωστε έχω αρκετές επαναφορτιζομενες μπαταριες

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back