Ελπίζω να τον έστειλες σπίτι να γράψει 100 φορές "Δεν ζωγραφίζουμε μουστάκια στην Μόνα Λίζα".Όταν διασκευάσαμε το κομμάτι πάντως (που παρεπιπτόντως είναι αριστούργημα) τσακωνόμασταν με τον μπασίστα γιατί ήθελε να το διανθίσει με έξτρα νότες.
Συμπερασματικά λοιπόν, κάθε μέρος μαρκάρεται με την προσθήκη στοιχείων, με διαφορετική χρήση των ισχυρών και ασθενών σημείων του μέτρου, πάντα με ξεκάθαρη στόχευση προς την κορύφωση, δηλαδή το chorus.
Pre-chorus: Τα τύμπανα αλλάζουν με τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω...παίζει ταμπούρο μαζί με βαθύ?
Τα τύμπανα αλλάζουν με τρόπο που δεν μπορώ να καταλάβω...παίζει ταμπούρο μαζί με βαθύ? Δεν ξέρω, ας μας πει κάνας ντράμερ.
Εδω το πρώτο fill έρχεται στο 2.11 και είναι πολύυ μακρυά
, "They weren't nuts about it. But I said 'Please! Please record this song, at least try it'.
Κανονικά τα ντραμς έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνουν fills .
Κανονικά τα ντραμς έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κάνουν fills .
life sucks..
γιατί κάθε φορά που ανεβάζω ένα άσθμα έρχεται ο ψηλός (ο φούτζιος τελοςπάντων) και με κράζει που το τύμπανον είναι μονότονον?
Γιατί τα ντραμς σου δεν ακούγονται σαν να παίζει ντράμερ αλλά προγραμματιστής.
Ντραμς κΣερεις να παίζεις btw?
αφού είναι προγραμματιστής
όχι - δεν δοκίμασα ακόμα
Ποτε δε μου αρεσε το beat του BJ
Παρ'όλο που οι Fleetwood Mac δεν μου αρέσουν, πάντα θαύμαζα τον Lindsey και τους παρακολουθούσα εξαιτίας του. Το ένστικτό μου με δικαιώνει. Και σπουδαίος περφόρμερ με υπέροχα άσχημη κιθάρα.McVie changed her mind after Buckingham "fashioned three sections out of identical chords, making each section sound completely different.
Δεν έχω πικάπδίσκους
Δεν έχω πικάπ
Δεν έψαξα ποτέ περισσοτερο γιατί η μουσική τους-πλην εξαιρεσεων- δεν ειναι του γούστου μου και υπεθεσα ότι εκει θα κινούνταν και solo. Από προκαταληψη δηλ.
σε άυλη μορφή τα έχω.