59 Greek burst Les Paul

qesh

Ενεργό μέλος
Πόντοι
178
Αν μου επιτρεπει ο Hell να φυγω λιιιγο απο το θεμα, στο reverb υπαρχει μια 59αρα την οποια ο πωλητης αναφερει ως Greekburst γιατι ανηκε λεει σε καποιο Ελληνα κιθαριστα του οποιου μαλιστα παραθετει και φωτογραφια, ξερει κανεις ποιος ειναι?

https://reverb.com/item/4815026-gibson-les-paul-standard-1959-the-greek-burst

Tον μονο Ελληνα που μπορω να φανταστω εκεινη την εποχη να εχει μια 59αρα ειναι ο Alexis Korner αλλα δεν μου μοιαζει.

κάποια μπορντο μονο νικανε τα τσερι στα γουστα μου, έτσι να τηνε βάψεις....
να ειναι Greek burst made in Greece... εκζήτηση? οξύμωρο? βγάλ' τους ψεύτες

59άρα είχε ο Κιουρτσόγλου των Πελόμα. Μάλλον αυτός είναι.

59άρα είχε ο Κιουρτσόγλου των Πελόμα. Μάλλον αυτός είναι.
Μπράβο ρε συ, έσπαγα το κεφάλι μου. Αυτή ακριβώς είναι!

kiourktsioglou1.jpg

Αν μου επιτρεπει ο Hell να φυγω λιιιγο απο το θεμα, στο reverb υπαρχει μια 59αρα την οποια ο πωλητης αναφερει ως Greekburst γιατι ανηκε λεει σε καποιο Ελληνα κιθαριστα του οποιου μαλιστα παραθετει και φωτογραφια, ξερει κανεις ποιος ειναι?

https://reverb.com/item/4815026-gibson-les-paul-standard-1959-the-greek-burst
Καλά, ο μποναμασας θα τη τσιμπησει. 250 k.

Πρώτα να παίξω όμως εγώ Νικόλα ?

Μπράβο ρε συ, έσπαγα το κεφάλι μου. Αυτή ακριβώς είναι!

Το θέμα είναι ότι το 2011 ο Κιουρτσόγλου την είχε ακόμα.

Να την πούλησε τώρα?

Και επίσης 250 χοντρά για την κιθάρα του Κιουρτσόγλου, ή επειδή είναι 59άρα?

εδώ φαίνεται πάντως το χέντστοκ το καλό το πρόστυχο και μπλουζολικάρει ωραία ο Κιουρτς. Να ταν τα νιάτα δυο φορές.

..εκεί που έβλεπες στις ελληνικές ταινίες κάτι ομπσκιούρια και οδδμπωλ του κερατά πάρε μια πενηνταεννιάρα στα μούτρα και μη μιλάς. Σοκαρίστηκα λίγο αλλά χάρηκα κιόλασς

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εδώ φαίνεται πάντως το χέντστοκ το καλό το πρόστυχο

:classic_biggrin:   :classic_biggrin:   :classic_biggrin:   :classic_biggrin:

Ο μπονατσος είναι αυτος;
Φοβερός και τρομερός Βλάσσαρος!

Η μπάντα πάντως παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά , αν και στην ταινία αντιμετωπίζονται ως αστείοι αυτοί οι γεγέδες αν κρίνω από τα καραγκιοζιλίκια του πρωταγωνιστή.

Soul sacrifice 

Εγώ τον Kirk Hammett βλέπω να την αγοράζει και να βάζει κανένα σετ  EMG μαγνήτες επάνω!?
όχι εντάξει , την greeny δεν την έχει πειράξει σέβεται τα ιερά και όσια ? . Αλλά αν θέλει μπακαπ έτσι την βλέπω να καταλήγει χαχα

Το πιο σημαντικό είναι ότι την κρατάει ακόμα μάχιμη και όχι σε βιτρίνα 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
12 ώρες πριν, argytar είπε

Φοβερός και τρομερός Βλάσσαρος!

Η μπάντα πάντως παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά , αν και στην ταινία αντιμετωπίζονται ως αστείοι αυτοί οι γεγέδες αν κρίνω από τα καραγκιοζιλίκια του πρωταγωνιστή.

Soul sacrifice 

Ναι αλλά η πρωταγωνίστρια ήταν το καλύτερο κορμί των τότε ηθοποιών - χορευτριών η Ελένη Προκοπίου.

Ναι αλλά η πρωταγωνίστρια ήταν το καλύτερο κορμί των τότε ηθοποιών - χορευτριών η Ελένη Προκοπίου.
δεν αντιλέγω! Για αυτό τη βλεφαριάζει αμα δεις και ο Βλάσσιος! Μπορεί να της είπε μετά «κοριτσάρα μου;»

Εντωμεταξύ εξεπλάγην με το γεγονός ότι τον Γαρύφαλλο δεν τον τραγουδάει ο Μπονάτσος τελικά. Η φωτό με την 59άρα που παρέθεσα (η οποία τότε είχε Grovers, ενώ τώρα έχει το κλασσικό tulip), ειναι από συνέντευξη του Kιουρτσόγλου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back