- Πόντοι
- 1,788
XP με cubase sx 2.2.
ε αυτό λεω...Δεν φταίνε τα xp γι' αυτό.
Αν το vst/vsti τρέχει στα xp, την ευθύνη έχει η δύναμη του πισιού.
a giant step....behindXP με cubase sx3 φίλως, είμαι μπροστά απ' την εποχή μου.
Και τρέχει μια χαρά.
Γραφω και Midi, easy drummer, trillian μπασο, μεχρι και kontakt (κανω freeze σε ολα τα υπολοιπα Midi, για να παιξει αυτο) και waves plugins.ναι αλλά ήταν 6 κιθάρες.
Αν θελήσεις να το τραβήξεις και ιδίως να κοπανήσεις μέσα σοβαρά midi τύμπανα, όχι ντουπα ντα ντουπα ντα παίρνεις το ποντίκι στο χέρι
a giant step....behind
Καταρχάς αν το audio pc είναι online , μπαίνουν χάκερς και σου κλεβουν τα τραγούδια.: p
7 minutes ago, Spyros Delta said:
Γραφω και Midi, easy drummer, trillian μπασο, μεχρι και kontakt 8 (κανω freeze σε ολα τα υπολοιπα Midi, για να παιξει αυτο) και waves plugins.
Πχ, αυτο το κομματακι, σε αυτο το pc (pentium duo, 4 ή 8 ram δεν θυμαμαι ) με τα xp το εγραψα, με τα παραπανω vst
midi : Μπασο, τυμπανα, 6 καναλια Kontakt (πνευστα) και audio κιθαρα . Καποια plugins waves comp, L2.πόσα tracks είναι?
Hancock είναι?
Καταρχάς αν το audio pc είναι online , μπαίνουν χάκερς και σου κλεβουν τα τραγούδια.: p
Αυτα τα reamping σας φαγανε ?φίλος άμα είναι να καταψύχουμε και την ανάσα μας....
φίλος άμα είναι να καταψύχουμε και την ανάσα μας....
Εκανα edit και συμπληρωσα μερικα στοιχεια ακομα σε προηγουμενο ποστφίλος άμα είναι να καταψύχουμε και την ανάσα μας....
Τι παλιοτερος?νομίζω με έπεισες.
Αλλωστε είσαι παλιότερος.
Τι παλιοτερος?
4-5 χρονια ασχολουμαι με το programming
εγω εχω ενα samsung crt καλό αλλα το έχω σε αποθήκη στο χωριό παρατημένο.Στις ανασκαφες που εκανα σπιτι μπας και βρω sdram.......βρηκα την sound blaster live 1024 που είχα....φυσικα μαζι με το installation cd της. Θα ψαξω να βρω και το Digital Orchestrator tor απο voyetra....να θυμηθω το 1998. Φυσικα αυτα θελουν να σεταρω μηχανημα με 98αρια...για full απόλαυση...(θα το κανω μολις βρω χρόνο. Στοιχίζει λιγότερο από ψυχοθεραπεία.). ?