win7 τελος - τι κανουμε?

XP με cubase sx 2.2.

XP με cubase sx3 φίλως, είμαι μπροστά απ' την εποχή μου.

Και τρέχει μια χαρά.

Δεν φταίνε τα xp γι' αυτό.

Αν το vst/vsti τρέχει στα xp, την ευθύνη έχει η δύναμη του πισιού.
ε αυτό λεω...

τι δύναμη να είχανε τότε

XP με cubase sx3 φίλως, είμαι μπροστά απ' την εποχή μου.

Και τρέχει μια χαρά.
a giant step....behind

ναι αλλά ήταν 6 κιθάρες.

Αν θελήσεις να το τραβήξεις και ιδίως να κοπανήσεις μέσα σοβαρά midi τύμπανα, όχι ντουπα ντα ντουπα ντα παίρνεις το ποντίκι στο χέρι
Γραφω και Midi, easy drummer, trillian μπασο, μεχρι και kontakt (κανω freeze σε ολα τα υπολοιπα Midi, για να παιξει αυτο) και waves plugins.
Πχ, αυτο το κομματακι, σε αυτο το pc (pentium d930, 4 ram) με τα xp το εγραψα, με τα παραπανω vst
Δεν εχω τιποτα αλλο μεσα ομως εγκατεστημενο και κυριως antivirus. Δεν μπαινω ιντερνετ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
7 minutes ago, Spyros Delta said:

Γραφω και Midi, easy drummer, trillian μπασο, μεχρι και kontakt 8 (κανω freeze σε ολα τα υπολοιπα Midi, για να παιξει αυτο) και waves plugins.
Πχ, αυτο το κομματακι, σε αυτο το pc (pentium duo, 4 ή 8 ram δεν θυμαμαι ) με τα xp το εγραψα, με τα παραπανω vst

πόσα tracks είναι?

Hancock είναι?

πόσα tracks είναι?

Hancock είναι?
midi : Μπασο, τυμπανα, 6 καναλια Kontakt (πνευστα) και audio κιθαρα . Καποια plugins waves comp, L2.

Ναι Hancock
Εχω κι αλλα κομματια με μπολικα vst, θα με κανεις να ψαχνω.

ΕDIT βρηκα αυτο, που ειχα φτιαξει για το crystal planet του satriani

(και δεν φαινονται και τα waves)
WP_20200121_23_20_01_Pro.jpg

WP_20200121_23_20_59_Pro.jpg

WP_20200121_23_21_32_Pro.jpg

Καταρχάς αν το audio pc είναι online , μπαίνουν χάκερς και σου κλεβουν τα τραγούδια.: p 

Εγώ online είμαι, αλλά ποιος να χακέψει xp τώρα.

Σαν να κλέβεις zastava είναι, δεν έχεις που να το πουλήσεις μετά.

Αν πάντως Λάκη μου σου χαρίσουν κανένα pc με i9 και μου το δώκεις, ευχαρίστως να σου δώκω το δικό μου. :classic_tongue:

EDIT: Το ξανασκέφτηκα. Αυτοί οι άι9 καίνε πολύ ρεύμα, θα μείνω στον άσσο. 

φίλος άμα είναι να καταψύχουμε και την ανάσα μας....
Αυτα τα reamping σας φαγανε ?

φίλος άμα είναι να καταψύχουμε και την ανάσα μας....

Έλα βρε dim, εσύ κι εγώ τουλάχιστον ξέρουμε από bounce στο br-600 (μπρος-πίσω), η κατάψυξη μας πείραξε?

Ειρήσθω εν παρόδω (καλά το είπα Σπύρο?) εγώ έχω καμιά δεκαριά midi κανάλια συνήθως και δεν έχω κάνει ποτέ freeze.

ώρες ώρες μούρχεται να φτιάξω κάτι στο br-600.

Είχε κάτι πολύ βολικά τύμπανα...

νομίζω με έπεισες.

Αλλωστε είσαι παλιότερος.
Τι παλιοτερος?

4-5 χρονια ασχολουμαι με το programming

Μεχρι το 2015 εγραφα στο σπιτι μονο audio στο cool edit, με soundblaster 5.1 καρτα ηχου ?

.

Στις ανασκαφες που εκανα σπιτι μπας και βρω sdram.......βρηκα την sound blaster live  1024 που είχα....φυσικα μαζι με το installation cd της. Θα ψαξω να βρω και το  Digital Orchestrator  tor απο voyetra....να θυμηθω το 1998. Φυσικα αυτα θελουν να σεταρω μηχανημα με 98αρια...για full απόλαυση...(θα το κανω μολις βρω χρόνο. Στοιχίζει λιγότερο από ψυχοθεραπεία.). ?
εγω εχω ενα samsung crt καλό αλλα το έχω σε αποθήκη στο χωριό παρατημένο.

Κανονικά πρεπει να το φερω σπιτι και να παίζω εκει το mame με τα παλια coin op γιατι στην CRT έχεις την αίσθηση των παλιών hz της τηλεόρασης της καμπινας.

Να μερακλώσω καμια μέρα να κανω και ενα κουβούκλιο, η να βρω κανα παλιο πεταμένο να τα χώσεις μεσα και να παιζεις με το joystick και τα κουμπια με τους διακόπτες.

Έχει mods που πουλάνε, έχω δεί.

Θα έχει πλάκα να το κάνεις ντεκόρ.

Και θα έχεις και δεκάδες χιλιάδες παιχνίδια αφου υπάρχουν ολες οι rom.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back