Λόρδε δεν ρωτηθηκα για το headstock. Ήθελες να μάθεις η έψαχνες μια πρόφαση ;
Το τηλέφωνο μου και η κιθάρα είναι στις αγγελιες...
Ποιο τρολαρισμα λοιπόν ;
Μην τη δώσω κοψοχρονια ψαχνω...
Όταν το θυμήθηκα, κόντευε χρόνος και πήγα από εκεί. Ρωτώντας πού είναι η κιθάρα (να έβλεπα επιτέλους για 1η φορά, πως είχε γίνει) έλαβα την εξής απάντηση :
- Εεεε δεν μού την αφήνεις, γιατί την έχω βολευτεί ; Πάρε διάλεξε όποια θέλεις από πίσω.
Αυτή δεν ήταν απάντηση επαγγελματία. Ούτε χρονική συνέπεια. Ούτε ήθελε τα 600 ευρώ και ας χρώσταγε στην εφορία.
Η κιθάρα δεν ήταν εκεί. Ούτε ήταν στον αδελφό του, που μού είπε ότι την είχε αφήσει.
Ή μπορεί να ήθελε να της αλλάξει το σώμα με άλλο, τελευταία στιγμή...
Τελος, καπάκια (ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ) λέω τα πλαστικά. Αν θέλεις όμως να επιβεβαιωθεις, τι να κάνουμε..
όσο πιό πολύ μιλάς δεν βλέπω να την πουλάς....Ρεμπελ, την πουλάω γιατί παίζω μόνο καθιστός και θέλω μια ελαφρια.
Λορδε, ούτε που ξερω. Είναι αυτοί οι μαγνητες που εβαλε ο τεχνιτης τοτε, όταν έβγαλε τους Invaders.
Έχω τρεις 57αρηδες 4 conductors και μόλις σκέφτηκα ότι αν είχα κάνει το λαθος και του είχα δώσει να περάσει κάποιον επανω, μπορεί και να μην την επαιρνα ποτε πισω...
Ρεμπελ, την πουλάω γιατί παίζω μόνο καθιστός και θέλω μια ελαφρια.
Λορδε, ούτε που ξερω. Είναι αυτοί οι μαγνητες που εβαλε ο τεχνιτης τοτε, όταν έβγαλε τους Invaders.
Έχω τρεις 57αρηδες 4 conductors και μόλις σκέφτηκα ότι αν είχα κάνει το λαθος και του είχα δώσει να περάσει κάποιον επανω, μπορεί και να μην την επαιρνα ποτε πισω...
φίλε τίμια χωρίς μαλακίες, η κιθάρα αυτή αξίζει όσο οι χοντρές εργασίες που έγιναν της επιτρέπουν... δηλαδή είμαι σίγουρος ότι αν τη δει κάποιος από κοντά αυτή τη κιθάρα θα κάνει το σταυρό του... τα ξύλα που δεν προορίζονται από τους κατασκευαστές για να φαίνονται δεν μπορείς να τα βγάλεις εσύ στη φόρα... δηλαδή μπορείς, άλλα το όργανο αξίζει τόσο μόνο ... για να μην στα πολυλεω το μονό που άξιζε στην κιθάρα αυτή ήταν το κιτρινισμένο λευκό χρώμα που τρίψατε... με τις υγείες σου φίλε... τίμια πάντα μιλάμε χωρίς μαλακίεςΑς πούμε ότι μου αρέσει η ειλικρίνεια, όποιο και αν είναι το τίμημα.
Είναι λοιπόν μια πτωχή μεν πλην τίμια studio.
- Εεεε δεν μού την αφήνεις, γιατί την έχω βολευτεί ; Πάρε διάλεξε όποια θέλεις από πίσω.
Όταν αργότερα από καιρό τον ρώτησα γιατί είχε συμβεί αυτό και δεν μού την έδινε, είπε ότι έβγαζε καλό ήχο, Lynard Skynard.
Λέω μετά από όλα αυτά μήπως είχε ανακαλύψει κάτι κάτω από το λευκό χρώμα.
Αληθεια, έχω 57 classic ψηλα. Χαμηλά στα κουμπιά τι μαγνητη προτεινετε για κτηνωδια και palm mute ;
Χωρίς να χάσω τον τεράστιο όγκο που βγαζει.
Διότι όσο πιο καυτός είναι ο μαγνητης, τοσο πιο πολύ ''νιαναρο'' γινεται...
Άμα μου λεγατε ότι το Χεντστοκ είναι το κλειδί της υπόθεσης, θα σας το έβαζα
Αρκεί να ήξερα και τι σημαινει.
Τώρα μήπως τρολαρετε με το Σίριαλ ; Αφού δεν δίνει στοιχεία μοντέλου.
Άμα έδινε στοιχεία το Σιριαλ, δεν θα άνοιγα θεμα...
Ρεμπελ, την πουλάω γιατί παίζω μόνο καθιστός και θέλω μια ελαφρια.
Παιδιά επειδή βλέπω να κυκλοφορεί πολλή παραφιλολογία εκεί έξω για τα "καλά κσύλα" των Gibson των 90s και τα "χρέπια" των 10s.
Όταν αργότερα από καιρό τον ρώτησα γιατί είχε συμβεί αυτό και δεν μού την έδινε, είπε ότι έβγαζε καλό ήχο, Lynard Skynard.
Kαλά θυμάσαι αλλά δεν ήταν αυτή. Τη δουλειά την είχε κάνει ο @HellFire και ήταν υψηλού επιπέδου το αποτέλεσμα. Και μάλιστα ήταν παρόμοια περίπτωση, wine red με flame maple από κάτω.Επίσης -αν θυμάμαι καλά- πριν 1-2 χρόνια είχε ανοιχτεί ένα thread με μια studio στην οποία είχε γίνει παρόμοια μετατροπή. Έχω την εντύπωση οτι μιλάμε για την ίδια κιθάρα.