- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Eγώ λέω να κατεβάσετε οδηγίες να φρεσκάρετε τις γνώσεις σας για την αντιμετώπιση του επερχόμενου καύσωνα.
Οδηγίες για εσάς αλλά και για τα ζωντανά σας που επίσης θα υποφέρουν.
Μην τα αφήσετε τα σκυλιά σε κανα αμάξι για να κάνετε τα ψώνια στο σουπερμάρκετ, με το παράθυρο μισάνοιχτο.
Δεν βοηθάει.
χαααχαχχαχαχαχχαχαχα
Έτσι έχασα μικρός κάτι χαμστεράκια, και δεν είχε και πολλή ζέστη και έκλαιγα σκούζοντας σαν σκυλί για 3 μέρες.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σκηνή που η μάνα μου το είχε καταλάβει πως ψόφησαν και δεν ήξερε πως να μου το πεί και με άφησε να πάω να τα δω και ήταν ακίνητα και κουνησα το κλουβί και σύρθηκαν σαν μαρμαρωμένα πάνω στα κάγκελα, προφανώς από την αφυδάτωση.
νεκρική ακαμψία. χαχααχαχαχαχαχχαχαχα
Γελάω τώρα αλλά τότε μιλάμε κοντεψα να πεθάνω από το κλάμα.
Οδηγίες για εσάς αλλά και για τα ζωντανά σας που επίσης θα υποφέρουν.
Μην τα αφήσετε τα σκυλιά σε κανα αμάξι για να κάνετε τα ψώνια στο σουπερμάρκετ, με το παράθυρο μισάνοιχτο.
Δεν βοηθάει.
χαααχαχχαχαχαχχαχαχα
Έτσι έχασα μικρός κάτι χαμστεράκια, και δεν είχε και πολλή ζέστη και έκλαιγα σκούζοντας σαν σκυλί για 3 μέρες.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σκηνή που η μάνα μου το είχε καταλάβει πως ψόφησαν και δεν ήξερε πως να μου το πεί και με άφησε να πάω να τα δω και ήταν ακίνητα και κουνησα το κλουβί και σύρθηκαν σαν μαρμαρωμένα πάνω στα κάγκελα, προφανώς από την αφυδάτωση.
νεκρική ακαμψία. χαχααχαχαχαχαχχαχαχα
Γελάω τώρα αλλά τότε μιλάμε κοντεψα να πεθάνω από το κλάμα.