- Πόντοι
- 198
Ωπα φίλοους. Ο στιβ παίζει εκεί όχι ο σατριγιάννης.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Εγινε παλια σε ενα σταυροδρομι, μεγαλη ιστορια, ας την αφησουμε.
Ωπα φίλοους. Ο στιβ παίζει εκεί όχι ο σατριγιάννης.Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Εγινε παλια σε ενα σταυροδρομι, μεγαλη ιστορια, ας την αφησουμε.
Άαααα, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ όσο κι αν παιδεύομαι και προσπαθώ ανηλεώς να το κατορθώσω....?Γιατί κάποιοι (κι εγώ μαζί) μπερδεύονται και ξεκινάνε το tapping σε θέση (δυνατό), ενώ είναι σε άρση (αδύνατο). Εξάσκηση θέλει
χαχαχα, εγω μιλάω για το συγκεκριμένο κομμάτι ρεειιι, όχι γενικώς ?Άαααα, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ όσο κι αν παιδεύομαι και προσπαθώ ανηλεώς να το κατορθώσω....?
σόρυ για το οφτόπικ....
...άρα δεν φταίει αυτό που δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ;χαχαχα, εγω μιλάω για το συγκεκριμένο κομμάτι ρεειιι, όχι γενικώς ?
Δεν πειράζει, ούτε ο κλάπτον, ο γκίλμουρ, ο μπλάκμορ, εσαρβη, μπιμπι μπορούν (νομίζω). Δεν τους έχω δει...άρα δεν φταίει αυτό που δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ;
Καλά...., ο Κλάπτον, ο Γκίλμουρ και ο Μπι Μπι δεν μπορούν-σαν να παίξουν ούτε καν 16α σε 60 bpm.....?Δεν πειράζει, ούτε ο κλάπτον, ο γκίλμουρ, ο μπλάκμορ, εσαρβη, μπιμπι μπορούν (νομίζω). Δεν τους έχω δει
Όχι
Jimmie Lawrence Vaughan