Always with me, Always with you

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Εγινε παλια σε ενα σταυροδρομι, μεγαλη ιστορια, ας την αφησουμε.
Ωπα φίλοους. Ο στιβ παίζει εκεί όχι ο σατριγιάννης.

Εχω δεχθει επιθεση με διαφορα βιντεο που εχουν τον τιτλο αυτουνου και περιεχομενο ερωτικα κινεζικα. Εκανα αναφορα αυτα που βρηκα και κατεβηκαν αλλα ξεφυτρωνουν αλλα. Σας εχει συμβει? Τι φαση?

πολυ πολυ καλύτερα. ειναι δυσκολο κομμάτι κι ας ακουγεται απλό. εντάξει σε κάποια σημεία, π.χ. στο τάπινγκ, το έχασες αλλα μπραβο σου που παίζεις και το γουστάρεις. 

Το tapping θέμα είναι η Νέμεσις μου, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το παίξω "στρωτά" ολόκληρο. ?
Γιατί κάποιοι (κι εγώ μαζί) μπερδεύονται και ξεκινάνε το tapping σε θέση (δυνατό), ενώ είναι σε άρση (αδύνατο). Εξάσκηση θέλει

TAP.jpg

Γιατί κάποιοι (κι εγώ μαζί) μπερδεύονται και ξεκινάνε το tapping σε θέση (δυνατό), ενώ είναι σε άρση (αδύνατο). Εξάσκηση θέλει
Άαααα, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ όσο κι αν παιδεύομαι και προσπαθώ ανηλεώς να το κατορθώσω....?  

σόρυ για το οφτόπικ....

Άαααα, γι αυτό δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ όσο κι αν παιδεύομαι και προσπαθώ ανηλεώς να το κατορθώσω....?  

σόρυ για το οφτόπικ....
χαχαχα, εγω μιλάω για το συγκεκριμένο κομμάτι ρεειιι, όχι γενικώς ?

...άρα δεν φταίει αυτό που δεν μπορώ να κάνω τάπιγκ;
Δεν πειράζει, ούτε ο κλάπτον, ο γκίλμουρ, ο μπλάκμορ, εσαρβη, μπιμπι μπορούν (νομίζω). Δεν τους έχω δει 

Δεν πειράζει, ούτε ο κλάπτον, ο γκίλμουρ, ο μπλάκμορ, εσαρβη, μπιμπι μπορούν (νομίζω). Δεν τους έχω δει 
 Καλά...., ο Κλάπτον, ο Γκίλμουρ και ο Μπι Μπι δεν μπορούν-σαν να παίξουν ούτε καν 16α σε 60 bpm.....? 

Όχι

Jimmie Lawrence Vaughan

Τι λε ρε φίλως.

Stevie Ray ο ένας, άρα Jimmy Ray κι ο άλλος να 'ουμε.

Τζεϊαρβί κανονικά.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back