- Πόντοι
- 438
![]()
Cubase Pro 10
Crossgrade from Ableton Live Standard / Suite, Logic Pro, Cakewalk Sonar Platinum / Professional, Digital Performer, FL Studio Signature / Producer, Pro Tools / Pro Tools HD, Reason (from Version 6), Studio One Professional
339,00 €
169,50 €
Price including 24 % VAT
θα ελεγα δεν ειναι προβλημα καθως ήδη με την 32μπιτη δεν υποστηριζονται 64μπιτα...αλλα καλο ειναι να υπενθυμιζεται.Ουυυααααου......
Κανουν και αποσυρση!!!!
Λιγη προσοχη ομως γιατι.
Notes
This software version does not support 32-bit plug-ins.
Νομίζω δεν ειναι το ίδιο πράγμα.θα ελεγα δεν ειναι προβλημα καθως ήδη με την 32μπιτη δεν υποστηριζονται 64μπιτα..
Παντως ηρθε στην ωρα γιατι σκεφτόμουν να συμβιβαστω με την artist
cubase 5 64?Νομίζω δεν ειναι το ίδιο πράγμα.
Τα 64 συνήθως υποστηρίζουν 32 ενω ποτέ δεν συμβαινει το αναποδο. (έχω 32 plug ins σε 64 Cubase 5 και παίζουν)
Καλώς το διευκρινίζει.
Εχεις δικιο, 32 ειναι και τα plugins και το cubase και παιζουν σε 64 λειτουργικο.cubase 5 64?
γι αυτό λεω, και εγώ 32 ήξερα.Εχεις δικιο, 32 ειναι και τα plugins και το cubase και παιζουν σε 64 λειτουργικο.
ο ένας και πιό βασικός λέγεται variaudio.@dimsonic έχεις λόγους να μη σε εξυπηρετεί η Artist?
Ρωτώ απλά επειδή σκέφτομαι να πάω προς Artist 10 (για οικονομικούς λόγους)
Αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πας προς Pro 10, και μου τους πεις, να το καλοσκεφτώ (και να ζητήσω δανεικά :classic_tongue: )
Εγω που έχω το Elements 9.5 δεν ένιωσα την ανάγκη αναβάθμισης μέχρι τώρα. Βέβαια το variaudio και πολλούς ειδικούς επεξεργαστές τους έχω αγοράσει απο την Waves. Κάθε τόσο βγαίνουν τα πάντα προς 29 ευρώ. Περιμένω λοιπόν κανα μήνα μέχρι να έρθει αυτό που ζητάω στα 29 και το τσιμπάω. Στόμωσα. Δεν μου λείπει τίποτα. Αντιθέτως αισθάνομαι αστακός.ο ένας και πιό βασικός λέγεται variaudio.
Όπως επίσης και κάτι multiband compressors/expanders και κάτι άλλα που θυμάμαι από παλιά όπως import export δυνατότητες.
Φυσικά θα το ψάξω μέχρι να έρθει η ώρα...
θα δω και τι δώρο Πάσχα θα πάρω...
Βέβαια το variaudio και πολλούς ειδικούς επεξεργαστές τους έχω αγοράσει απο την Waves. Κάθε τόσο βγαίνουν τα πάντα προς 29 ευρώ. Περιμένω λοιπόν κανα μήνα μέχρι να έρθει αυτό που ζητάω στα 29 και το τσιμπάω.
τελευταία το ίδιο κάνω και γω.Εγω που έχω το Elements 9.5 δεν ένιωσα την ανάγκη αναβάθμισης μέχρι τώρα. Βέβαια το variaudio και πολλούς ειδικούς επεξεργαστές τους έχω αγοράσει απο την Waves. Κάθε τόσο βγαίνουν τα πάντα προς 29 ευρώ. Περιμένω λοιπόν κανα μήνα μέχρι να έρθει αυτό που ζητάω στα 29 και το τσιμπάω. Στόμωσα. Δεν μου λείπει τίποτα. Αντιθέτως αισθάνομαι αστακός.
Κοίτα, εγώ έχω αγοράσει το Cubase, 4 φορές στην ζωή μου και δεν θα... ξαναπάρω. Πέρσι πήρα τα Elements και είμαι ευχαριστημένος.@yameth θα έλεγες οτι συμφέρει να πάρει κανείς Πχ το artist 10 και να τσιμπάει τα επι μέρους απο waves κλπ ή είναι μια καλή τιμή αυτή του Pro 10 δεδομένου οτι τα έχει όλα (ας πούμε) μέσα;
Δεν έχω κάτσει να τα βάλω κάτω να δω τις σούμες.
Γενικοτερα θελω να πω, οτι οταν βλεπω 32 "ξερω" οτι παιζει στα 64 και εδω θα την παταγα αν δεν το εγραφε.