V
VangelisV
Guest
- Led Zeppelin (1969)
- Led Zeppelin II (1969)
- Led Zeppelin III (1970)
- Led Zeppelin IV (1971)
Εκτός κι αν οι gvf γράψουν καλύτερα κομμάτια στα επόμενα (αμφιβάλλω)
23 hours ago, vagelism said:
μετα βιας αντεξα 4 λεπτα..Ενταξει ειναι μικρα παιδια . Δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις επαγγελματιων..
Θα μου πεις κ ο Page στα 20+ και το εσκιζε το ταυρακι...
Anyway,.
Kατι που τελευταια μου ειχε κανει εντυπωση κ μιας κ συζητηταμε με "κατι παει στραβα" ειναι κατι που δεν περιμενα απο μουσικους τετοιου ευρους {μιλαω για τον Οζ}
Εκει στο 0.20 παιζει ενα θεματακι στην κιθαρα που δεν ξερω τι σκεφτεται αλλα για μενα ειναι εξω..Ακουγεται σαν να τραβαει πισω το κομματι και το κανει καθε φορα που παιζει το συγκεκριμενο θεμα.
σορρυ αν κανω highjack to θεμα Βαγγελη μου.
Nαι το καταλαβαινω..Δεν πρόκειται περι λάθους..αν ήταν θα το akουγες κάθε φορά διαφορετικά.Είναι πανομοιότυπο κάθε φορά που ακούγεται.Αυτή η laid back αίσθηση είναι στοιχείο του θέματος.Μετά στο σόλο του ο άνθρωπος κρατάει το απόλυτο time..
δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί πιο αδικημένοι από αυτούς . Τεράστια ποιότητα , αγαπημένη μπάντα απ το πρώτο λεπτό που τους άκουσαoς δισκος και για τους καναδους Tea Party.{ 1993 }
Ψιλοπαραξενευομαι, γιατι απο οτι ξερω σε διδαξε ο μαστερ της Ελλαδας στο laid back ?Nαι το καταλαβαινω..
Απλα ακουγεται λαθος στο δικο μου αυτι
ειναι μαλλον στοιχειο του δικου μου ...γηρατος..?
στο καραποκετ με διδαξε χαχαχαχαχαχαΨιλοπαραξενευομαι, γιατι απο οτι ξερω σε διδαξε ο μαστερ της Ελλαδας στο laid back ?
Οταν παιζαμε ομως, αλλα εκανεστο καραποκετ με διδαξε χαχαχαχαχαχα
Εγώ θα επιμείνω και θα διαφωνήσω με τον αγαπητό npap (σπάνιο). Την εποχή που βασιλεύει ο κιθαρίστας του youtube που το έχει τερματίσει τεχνικά αλλά αν δεν ακούει backing track σε Lydian b7 χαλιέται, ένας πιτσιρικάς με χαϊμαλιά που του δίνει και καταλαβαίνει με την μπάντα του, δεν πρόκειται να με χαλάσει επειδή στο λάιβ έπαιξε ένα τεράστιο σόλο, σχεδόν αποκλειστικά πεντατονική, με πράσινες εδώ κι εκεί. Ναι, να του γίνει μάθημα ότι τα χέρια κουράζονται (εκτός κι αν είσαι ανωμαλία της φύσης όπως ο εσαρβί) κι ότι άμα θες να βγεις έτσι αρχηγός θέλει κι άλλη προσπάθεια. Αλλά όχι και ότι θα τον απορρίψω.
Δεν εγινα ισως κατανοητος. Δεν τον "δικαιολογησα" για τον ηχο του, αλλα για τον συνολικο πραγμα που ακουσα.Μια τετοια μπαντα, οπως φαινεται με μεγαλο ρευμα και εμβελεια, σιγουρα θα εχει τους τεχνικους της. Ο ηχος, σαν βαση, πιστωνεται (/χρεωνεται) στον πιτσιρικα που παιζει. Φανταζομαι (αλλα δεν ειμαι και σιγουρος) οτι δεν του δωθηκε ετοιμος, οπως επισης και οτι οι τεχνικοι εβαλαν το χερακι τους, ειδικα στο πως βγαινει ο ηχος προς το κοινο.
Δεν μπορω να φανταστω κιθαριστα, οσο απειρος και αν ειναι, να μην εχει τον πληρη ελεγχο στον ηχο του. Και αυτος δεν ειναι ουτε απειρος, ουτε κακος κιθαριστας. Εχει (εσκεμενα) αισθητικα θεματα και σιγουρα θα μπορουσε να επαιζε πολυ καλυτερα και με φαντασια (για το συγκεκριμενο σολο μιλω).
Προσωπικα, οταν ακουω ενα ξενο τραγουδι με μια καλη φωνη να τραγουδα, δεν διδω ποτε σημασια στο περιεχομενο των στιχων. Δεν με ενδιαφερει διοτι η προσοσοχη μου ειναι στραμμενη στην ομορφη χροια και στο πως η τελευταια φτανει στα αυτια μου. Αρα, δεν θα μου φαινοταν παραξενο να συμβαινει το ιδιο και με ενα σολο οργανο, οπως ειναι η κιθαρα.
Στην περιπτωση μου, για να ειμαι και δικαιος, πρωτα με ενδιαφερει να ακουσω τις σωστες νοτες, μετα ενα καλο παιξιμο και τελος εναν καλο ηχο.
vsΟ ηχος, σαν βαση, πιστωνεται (/χρεωνεται) στον πιτσιρικα που παιζει.
Φανταζομαι (αλλα δεν ειμαι και σιγουρος) οτι δεν του δωθηκε ετοιμος, οπως επισης και οτι οι τεχνικοι εβαλαν το χερακι τους, ειδικα στο πως βγαινει ο ηχος προς το κοινο.
Αν βλεπετε κοκκινο, ειναι κοκκινοι, αν πρασινο,πρασινοι...
?Tip για 17χρονους και κάτω: Παιδιά αν σας αρέσει αυτή η μπάντα, υπάρχει μια άλλη που θα τη λατρέψετε ?
Δεν εγινα ισως κατανοητος. Δεν τον "δικαιολογησα" για τον ηχο του, αλλα για τον συνολικο πραγμα που ακουσα.
Προσωπικα δεν με χαλασε το σολο του (με τις οποιες πρασινες) και σε καποια σημεια γουσταρα (οχι απλα για τον ηχο του, αλλα γενικα).
Αυτο ειπα.
vs
αλλά κατά τα άλλα στην πρώτη πρόταση τον πίστωσες (/χρέωσες) στον πιτσιρικά που παίζει... να συνεχίσω?...?