Buzzing ενισχυτή με TV on

Drizzt_Do_Urden

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα θέμα με θόρυβο από τον ενισχυτή όταν έχω ανοιχτή την τηλεόραση. Βρίσκονται σε διαφορετική πρίζα αλλά στο ίδιο δίκτυο. Ο θόρυβος είναι ένα buzz το οποίο όταν δυναμώνω το volume ενισχύεται. Όταν την κλείνω εξαφανίζεται εντελώς. Καμία ιδέα σε τι οφείλεται Κ πως το αντιμετωπίζω; Φωνάζω τους Ghostbusters ;

Εγω εχω ενα αλλο, εξισου σοβαρο θεμα.

Οποτε ανοιχω τον marshall, ακουγεται ενας συνεχωμενος και διαρκως αυξανομενος, ενοχλητικος, ηχος απο το στομα της συζυγου που λεει "Σταμάτα!".  Με αλλους ενισχυτες ακουω απλα εναν διακεκομενο ηχο, περιπου στα 7bmp,  "θα φας το πεταλι στο κεφαλι".

Και στις δυο περιπτωσεις, εαν ανεβαζω ενταση, ανεβαινει και η ενταση και συχνοτητα των θορυβων.

Εγω εχω ενα αλλο, εξισου σοβαρο θεμα.

Οποτε ανοιχω τον marshall, ακουγεται ενας συνεχωμενος και διαρκως αυξανομενος, ενοχλητικος, ηχος απο το στομα της συζυγου που λεει "Σταμάτα!".  Με αλλους ενισχυτες ακουω απλα εναν διακεκομενο ηχο, περιπου στα 7bmp,  "θα φας το πεταλι στο κεφαλι".

Και στις δυο περιπτωσεις, εαν ανεβαζω ενταση, ανεβαινει και η ενταση και συχνοτητα των θορυβων.
Δοκίμασε να βάλεις την σύζυγο στην ίδια πρίζα με τον marshall. 

Καρφι στην πριζα????

Ειναι μια λυση και αυτο...

Μην ανοίξεις τον απορροφητήρα πάντως, δεν μπορεί να την ρουφήξει.

Μπλα μπλα μπλα... θόρυβο από τον ενισχυτή ...μπλα μπλα μπλα... το οποίο όταν δυναμώνω το volume ενισχύεται ...μπλα μπλα μπλα...

Νομίζω βρήκα το πρόβλημα.

Είναι ενισχυτής, αφού επειδή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back