- Πόντοι
- 938
Φίλε DanAgg ή rgxinap (έχω μπερδευτεί) είμαι ανοιχτός σε διάλογο και όλος αυτιά, να μου εξηγήσεις τους νόμους της φύσης που διέπουν την αξίωση ότι τα ξύλα δένουν ή δεν δένουν μεταξύ τους, ότι τα set neck όργανα έχουν καλύτερο ήχο (η sustain) και όλα αυτά που ισχυρίζεσαι ότι κάνουν μια ηλεκτρική κιθάρα να ακούγεται όπως ακούγεται. Είμαι άνθρωπος που έχω μάθει να ακούω και να μαθαίνω. Είμαι όλος αυτιά και έτοιμος να αναθεωρήσω πεπραγμένα αλλά και σκέψεις όσον αφορά το τι και το πώς σε ένα όργανο. Με νηφαλιότητα και κανονική κουβέντα.
Μέχρι τότε μάθε να μην θεωρείς τίποτε δεδομένο, όπως κι εγώ δεν θεωρώ τίποτε τετελεσμένο, μήπως μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα που αφορούν τη λειτουργία ενός μουσικού οργάνου. Δεν λέμε κουβέντες από θυμικό ή απο αντίδραση. Ο καθένας που απαντά έχει εμπειρίες με το θέμα. Αν συλλέξεις τις πληροφορίες που μπορούν να σου δώσουν και να τις αξιολογήσεις, τότε ίσως γίνεις μια σταλιά πιο ενημερωμένος στο αντικείμενο που αγαπάμε όλοι.
Φιλικά,
Φάνης Πλουμής, οργανοποιός, τεχνικός μουσικών οργάνων, συλλέκτης λάθος νοτών (από το 2007)
Μέχρι τότε μάθε να μην θεωρείς τίποτε δεδομένο, όπως κι εγώ δεν θεωρώ τίποτε τετελεσμένο, μήπως μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα που αφορούν τη λειτουργία ενός μουσικού οργάνου. Δεν λέμε κουβέντες από θυμικό ή απο αντίδραση. Ο καθένας που απαντά έχει εμπειρίες με το θέμα. Αν συλλέξεις τις πληροφορίες που μπορούν να σου δώσουν και να τις αξιολογήσεις, τότε ίσως γίνεις μια σταλιά πιο ενημερωμένος στο αντικείμενο που αγαπάμε όλοι.
Φιλικά,
Φάνης Πλουμής, οργανοποιός, τεχνικός μουσικών οργάνων, συλλέκτης λάθος νοτών (από το 2007)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: