Miss you-Nestor Apos and a Noiz Band.

audiokostas είπε:
Ο Σ.Α.Γ.Α.Π.Ο.Υ.Λ.Η.Σ. ήταν πολύ μπροστά και με πολύ μοντέρνο ήχο για τέτοιο τραγούδι ......ΚαΤεΜε

Αλλά προφανώς το ξέρει το Γιδολί του και το ξέρει πολύ καλά.

Εύγε.................. νέε μου.

Εύγε σε όλα τα νέα παιδιά που δώσαν σφρίγος και ζωντάνια σε ένα κλασσικό κομμάτι disco.  ;D
Δεν ήταν το... Γιδολί  :D Κώστα μου. Άταστο Squier Jazz ακούς από ART λάμπα μπροστά, κομπρέσορα Markbass και chorus TC electronics, στον EBS.   

Το κομμάτι τα σπάει! Σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς να ξέρω ποιοί παίζουν έχω να παρατηρήσω ότι μόνο ώριμοι, μεστοί  ηλικιακά ;D , μπορούν να το αποδώσουν έτσι (ειδικά τις κιθάρες :P). Τέλος από τον ήχο του μπάσου αντιλαμβάνομαι ότι ο μπασίστας είναι ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ :P!

LK είπε:
Το κομμάτι τα σπάει! Σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς να ξέρω ποιοί παίζουν έχω να παρατηρήσω ότι μόνο ώριμοι, μεστοί  ηλικιακά ;D , μπορούν να το αποδώσουν έτσι (ειδικά τις κιθάρες :P). Τέλος από τον ήχο του μπάσου αντιλαμβάνομαι ότι ο μπασίστας είναι ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΟ :P!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  Λάκη όταν κατέβεις Αθήνα οι μπύρες σου κερασμένες από εμένα  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   Λάκη όταν κατέβεις Αθήνα οι μπύρες σου κερασμένες από εμένα  ;D
Όχι μόνον όμορφος λοιπόν, αλλά και τυχερός!! Η ζωή είναι για εσένα! Δεν πίνω αλκοόλ το έκοψα εδώ και χρόνια!! Είμαι vegan , όπότε σε βλέπω να μου κερνάς καμία σαλάτα (χωρίς λάδι)

ΥΓ, Και αν αυτές (άνευ λαδιού ) τις χρεώνουν λιγότερα στην πρωτεύουσα, έ, τι άλλο να πω!  ;D ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν ήταν το... Γιδολί  :D Κώστα μου. Άταστο Squier Jazz ακούς από ART λάμπα μπροστά, κομπρέσορα Markbass και chorus TC electronics, στον EBS.    
Ο EBS ακούγεται.

Το άταστο θέλει flats αλλιώς κλανοτρίζει όπως αυτό. Όταν το συνειδητοποιήσεις, ίσως και ωριμάσεις.

Το chorus είναι προφανές.

Τα άλλα δεν μπορώ (θα ήμουν μακάκας αν έλεγα ότι μπορούσα) να τα διακρίνω.

Ωραίος (για κάποιους  ;D) ήταν ο ήχος ρε σύ, σε πειράζω. Απλώς πολλά και πολύ μπροστά...

Για τις Κιθάρες θα πούμε τίποτα; Και για τις Ντροπαλές και για την άλλη.....

audiokostas είπε:
Για τις Κιθάρες θα πούμε τίποτα; Και για τις Ντροπαλές και για την άλλη.....
Nομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στον τραγουδιστή. :D

audiokostas είπε:
Ο EBS ακούγεται.

Το άταστο θέλει flats αλλιώς κλανοτρίζει όπως αυτό. Όταν το συνειδητοποιήσεις, ίσως και ωριμάσεις.
;D ;D ;D  Εδώ θα με πεις ανώμαλο αλλά αυτό το «κλανοτρίζει» είναι που μου αρέσει  :D. Θέλω αυτό «γρέζι» σαν ουρά στον ήχο. Αυτήν την ψιλό «βρώμα»... Συν το γεγονός βέβαια ότι το όργανο είναι σεταρισμένο «πάτωμα» για αυτόν τον λόγο- στα όρια του τριξίματος.

Πως είναι οι κιθάρες του Νέστορα... Καμία σχέση  ;D

Για τις flats τα έχουμε ξαναπεί... δεν μου κάθονται στο χέρι με τίποτα.  

ΥΓ: Ο τραγουδιστής είναι απλά... φυσικό ταλέντο  ;D ;D ;D (και πολύ... αισθαντικό αγόρι!)

Nestoras είπε:
Nομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στον τραγουδιστή. :D
μιας και είναι μοναδικός frontman

Nestor and the Nestors   ;D

Η στεντόρεια φωνή του Nestor Apos συναγωνίζεται με κάθε μουσικό όργανο για να αποδώσει νοηματικά το βαθυστόχαστο στίχο του miss you. Φυσικά ο οργανοπαίχτες κάθιδροι και αγχωμένοι προσπαθούν να σταθούν στο ύψος της περίστασης αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχει πέσει στους ώμους τους. Απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση μπροστά στο κρυφό φυσικό ταλέντο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους σε όλη του την έκταση! Μπράβο Nestor Apos!

Bεβαίως- βεβαίως, το θέμα είναι ποιος είναι ο... έτερος κιθαρίστας  ::) Ποιος είναι αυτός που πλαισιώνει με τις γλυκιές πενιές του, την αισθαντική φωνή του Apos?  ;D

Mια χαρα το κομματι αλλα για να λεμε την αληθεια η φωνη ξεχωριζει κι ας ειναι χαμηλα.

Μηπως σκοπιμα χαμηλωθηκε(Νεστορα πρεπει να το ψαξεις μαλλον)?

Nestor and the Nestors  ;DNestor and the nests ισως για να μην ακουγεται τοσο εγωπαθες.

Δεν πίνω αλκοόλ το έκοψα εδώ και χρόνια!!
Νομιζω φιλε Λακη οτι η μπυρα θεωρειται αναψυκτικο και οχι αλκοολ(ειδικα οταν

ειναι λιγοτερες απο μια ντουζινα ;D)

gvour είπε:
η μπυρα θεωρειται αναψυκτικο και οχι αλκοολ(ειδικα οταν

11 δηλαδή...... 

gvour είπε:
Νομιζω φιλε Λακη οτι η μπυρα θεωρειται αναψυκτικο και οχι αλκοολ(ειδικα οταν

Ναι, αλλά τα αναψυκτικά έχουν ζάχαρη και κάνει κακό!  :P

Ο μαμάκας!!

;D ;D ;D

yameth είπε:
Η στεντόρεια φωνή του Nestor Apos συναγωνίζεται με κάθε μουσικό όργανο για να αποδώσει νοηματικά το βαθυστόχαστο στίχο του miss you. Φυσικά ο οργανοπαίχτες κάθιδροι και αγχωμένοι προσπαθούν να σταθούν στο ύψος της περίστασης αναλογιζόμενοι την ευθύνη που έχει πέσει στους ώμους τους. Απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση μπροστά στο κρυφό φυσικό ταλέντο που ξεδιπλώνεται μπροστά τους σε όλη του την έκταση! Μπράβο Nestor Apos!
Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα.

Ναι, αλλά τα αναψυκτικά έχουν ζάχαρη και κάνει κακό!  :P

Ο μαμάκας!!

;D ;D ;D
Ενώ το τσιγάρο π.χ. που γουστάρεις (ξέρω) και γουστάρω δεν κάνει. :D

Nestoras είπε:
Ενώ το τσιγάρο π.χ. που γουστάρεις (ξέρω) και γουστάρω δεν κάνει. :D
Κάνει (κακό), αλλά δεν παχαίνει!!! ;D ;D ;D

Μπραβο παιδες το απολαυσα  :)..αλλα εχω καποιες αποριες

Τελικα ποιοι παιζουν?Οι κιθαρες που ειναι μες το μελι ειναι Nεστοριακες η οχι?Ειναι ο Νεστορας ο νεος Jagger?Ποτε θα βγουμε απο την κρισση?

lgbesios είπε:
11 δηλαδή......  
Aκριβως!Με νιωθεις lgbesios.

Ο μαμάκας!!

;D ;D ;D
Εχω εντελως αντιθετη αποψη.Επιτρεψε μου να διαφωνησω(ας μην βγαινουμε ομως αλλο off

-ο Νεστορας και η φωνη του εχουν την τιμητικη τους).

vit_hot είπε:
Οι κιθαρες που ειναι μες το μελι ειναι Nεστοριακες η οχι?Ειναι ο Νεστορας ο νεος Jagger?
Νέστορας τα μέλια και ο άγνωστος Χ την... φρουκτόζη  ;D

Ο Νέστορας δεν είναι ο νέος Jagger... ΕΙΝΑΙ ο Jagger, απλά κάνει καριέρα στην Ελλάδα με το ψευδώνυμο Νέστορας  ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα, γιατί δεν λέτε ευθαρσώς την σύνθεση ;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back