Superfunk είπε:
αυτο που δειχνεις δεν ειναι 1 μετρο ψηλο...... ;D ;D,δεν ειαι 4Χ4 και δεν εχει χωρο αποσκευων.... ;D,επισης δεν εχει αυτοματο κιβωτιο & 4κινηση....
μην χαρακτηριζεις εγωπαθεις ανθρωπους που προσπαθουν να σου πουν τα αυτονοητα, δεν ειναι σωστο....

(αλλωστε κανεις εγωπαθης δεν θα καταναλωνε τοσο χρονο μαζι σου)
μονο που & εγω σου λεω τοση ωρα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια...απλα με αλλον τροπο.
Ναι, μου λες τα ιδια με τον ΛΑΘΟΣ τροπο!
Κ το εχω παρατηρησει οτι το κανεις συνεχεια αυτο το πραγμα σε οποιαδηποτε συζητηση. Εισαι απολυτος κ οι ανθρωποι δεν προκειται να εκτιμησουν αυτα που λες ασχετο το ποσο σωστα ειναι. Οταν μιλας με απολυτοσυνη κ ειρωνεια δειχνεις εχθρικος σε οποιονδηποτε προσπαθει να μαθει κατι απο εσενα, κ ετσι το αποφευγει να ρωτα. Κ ειναι κριμα διοτι οι γνωσεις σου ειναι πραγματικα πολυτιμες σε ολους μας εδω στο noiz.
Eιναι πραγματικα κριμα ο αλλος να "φοβαται" να ρωτησει κατι στο οποιο δεν εχει ιδεα κ θελει τα φωτα σου κ εσυ να επιτιθεσαι συνεχως με απολυτοσυνη, λες κ εισαι ο θεος της γνωσης κ κανεις δεν σε πιανει.
Κ φανηκε παραπανω οτι δεν τα ξερεις ολα κ οτι κ εσυ κανεις λαθη, στο παραδειγμα με την lamborghini countach.
Σου ζητησα πχ αμαξι μαρκας lamborghini, μοντελο countach.
Oπως σου ζητησα κιθαρα μαρκας
Gibson μοντελο Les paul. κ συ καταφερες να μετατρεψεις το countach σε τελειως διαφορετικο μοντελο αυτοκινητου κ την Les paul σε SG που ειναι τελειως διαφορετικο μοντελο κιθαρας της
gibson.
Κατα την γνωμη μου η εγωπαθια σε κανει να μην μπορεις να αφησεις μια συζητηση μεχρι να βγει η δικια σου αποψη σωστη.
Εγω ειμαι εγωπαθης, το παραδεχομαι γι'αυτο κ συνεχιζω να απαντω... ;D
Παραδεχτηκα ομως την ασχετοσυνη μου οπως κ συ θα μπορουσες να παραδεχτεις το τελειως λαθος παραδειγμα σου με τα αυτοκινητα

(αν κ ξερω πως δεν θα το κανεις)
Κ αν οπως λες οτι δεν εισαι εγωπαθης τοτε μην απαντησεις σε αυτο τωρα!
Χαιρετισματα! ;D