Άλλο το ένα, άλλο το άλλο..ax1ss είπε:ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ...ρε παιδακι μου..αλλα και οι τιμες τους ειναι..
αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται και οι αντιθετες γνωμεςΚαι είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει...
Μα δεν υπάρχει καμία γνώμη. Το ότι είναι πανάκριβες είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ax1ss είπε:αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται και οι αντιθετες γνωμεςΚαι είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει...![]()
τα θεματα ανοιγονται για να δεχτουν τα οποιαδηποτε on-topic σχολια των μελων.spy είπε:Μα δεν υπάρχει καμία γνώμη. Το ότι είναι πανάκριβες είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ.αυτο ειναι το μονο σιγουρο, αλλα ειναι σεβαστες και πρεπει να ακουγονται και οι αντιθετες γνωμεςΚαι είπαμε, καθένας τα τρώει όπου θέλει...![]()
![]()
Θα πρέπει να εξετάσεις την πιθανότητα πως μπορεί και να κάνεις λάθος...whiteNoise είπε:οι αμερικάνοι λένε..
για κάθε μια ιδιοφυΐα υπάρχουν 9 ηλίθιοι.
να προσθεσω και εγω..
αν τυνχανει αυτοι οι 9 να εχουν και λεφτα για ξοδεμα,μιλαμε για τρελα κερδη ;D ;D
μπορεί και να κάνω λάθος απλά τα χρήματα είναι υπερβολικά πολλα και σίγουρα ο λόγος που κάποιος δίνει 8000 Ευρώ για κιθάρα είναι καθαρά η ματαιοδοξία και όχι η αγάπη για την μουσικη. :Silot είπε:Θα πρέπει να εξετάσεις την πιθανότητα πως μπορεί και να κάνεις λάθος...οι αμερικάνοι λένε..
για κάθε μια ιδιοφυΐα υπάρχουν 9 ηλίθιοι.
να προσθεσω και εγω..
αν τυνχανει αυτοι οι 9 να εχουν και λεφτα για ξοδεμα,μιλαμε για τρελα κερδη ;D ;D![]()
ετσιιιιιι...για να γουσταρουμεεεεε ;D ;D ;Dspy είπε:Καλά, εσένα σε ξέρουμε. Από δω το πας, από κει το φέρνεις, πάλι καμία Tokai θα εμφανίσεις στο thread... ;D ;D ;D
Γιατι τα συγκεκριμενα κιθαρονια δεν ειναι bolt on.mscmkr είπε:Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάτε για τόσα λεφτά όταν μπορείτε να φτιάξετε από Warmoth απίστευτο έπιπλο με κορυφαία κομμάτια και πολύ πιο εξωτικά ξύλα.