100% handmade electric guitars (πολλα videos)

takis είπε:
ρε ***** τον suhr μου *****... ;D

γιατι οποιαδηποτε κιθαροκουβεντα πανω σε ..αρνητικη βαση εχει παντα αυτον...;γιατι καταληγουμε παντα σε αυτον...;
επειδή μάλλον πλέον οι περισσότεροι ενδιαφερόμαστε για strat type κιθάρες. 8)(οποτε την γλιτώνει προς το παρών ο paul reed smith!....και είχε μια φαγούρα θα μου πεις αν αρέσουν οι κιθάρες του στα μέλη του νοιζ.. ;D ;D)

Τάκη για να μην παρεξηγούμε, η προσωπικές μου εντυπώσεις για τις suhr είναι παρά πολύ θετικές αλλά ειλικρινά πιστεύω πως πωλούνται πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. ::)

Καλύτερο deal από μια carvin νομίζω πως δεν υπάρχει  :-*

bluezlick είπε:
παιδια ξεκοληστε λιγο!

ο καθενας παιρνει αυτο που γουσταρει! αν νομιζει καποιος οτι για ΑΥΤΟΝ μια φτηνη κιθαρα ειναι πιο καλη απο μια suhr η οποιαδηποτε αλλη custom δικαιωματα του ειναι! το θεμα ειναι ομως να μην μιλαει απαξιοτικα κ χωρις να ξερει! γιατι πλεον με το ιντερνετ επειδη εχουμε δει 8000000 φωτος κ εχουμε ακουσει 900000 κλιπακια κ εχουμε γινει ολοι ιδικοι κ κρινουμε σαν να εχουμε παιξει οτι οργανο κυκλοφορει!

απο την προσωπικη μου εμπειρια οτι χειροποιητο οργανο εχω παιξει επαιζε πολυ καλυτερα απο οποιαδηποτε ιδιο παραγωγης κ ας πολλες φορες ειχαν ιδιο hardwear αλλα κ μαγνητες!

o shur παντως παιδια για να πουλαει κ να τον εμπιστευονται σημαινει οτι κανει καλη δουλεια! τωρα εαν εσυ δεν θες να του τα χωσεις μαγκια σου! αλλα επειδη δεν θες να πληρωσεις μια suhr(η οποιαδηποτε custom) δεν ειναι αναγκη να την βγαλεις κ σκαρτη! ετσι κ αλλιος ελευθερο εμποριο ειναι οτι τιμη θελει βαζει ο καθενας! οποιος θελει να παρει εας παρει! ;)

που να δειτε τοτε τι γινετε κ με τα ακουστικα οργανα που το μεγαλυτερο εξοδο καποιου ειναι τα κλειδια! ;D  ασε που οι περισσοτερες super μαρκες του εμποριου ειναι καπλαμας ολε!

Πολύ σωστος.Νταξ ,είναι ακριβες οι suhr ,αμα θες πάρε αμα θες όχι.

bluezlick είπε:
γιατι πλεον με το ιντερνετ επειδη εχουμε δει 8000000 φωτος κ εχουμε ακουσει 900000 κλιπακια κ εχουμε γινει ολοι ιδικοι κ κρινουμε σαν να εχουμε παιξει οτι οργανο κυκλοφορει!

αλλα επειδη δεν θες να πληρωσεις μια suhr(η οποιαδηποτε custom) δεν ειναι αναγκη να την βγαλεις κ σκαρτη!
εγω προσωπικα εχω πραγματι δοκιμασει σχεδον οτιδηποτε εχει κυκλοφορισει σε κιθαρες(οχι ολα τα μοντελα,αλλα 2-3 μοντελα απο ολες τις εταιριες σιγουρα)

ειπε κανεις οτι οι suhr ειναι σκαρτες η σαβουρες???

whiteNoise είπε:
γιατι πλεον με το ιντερνετ επειδη εχουμε δει 8000000 φωτος κ εχουμε ακουσει 900000 κλιπακια κ εχουμε γινει ολοι ιδικοι κ κρινουμε σαν να εχουμε παιξει οτι οργανο κυκλοφορει!

αλλα επειδη δεν θες να πληρωσεις μια suhr(η οποιαδηποτε custom) δεν ειναι αναγκη να την βγαλεις κ σκαρτη!
εγω προσωπικα εχω πραγματι δοκιμασει σχεδον οτιδηποτε εχει κυκλοφορισει σε κιθαρες(οχι ολα τα μοντελα,αλλα 2-3 μοντελα απο ολες τις εταιριες σιγουρα)

ειπε κανεις οτι οι suhr ειναι σκαρτες η σαβουρες???
το σχολιο δεν πηγαινε σε σενα προσωπικα! ;) ετσι κ αλλιος δεν σε ξερω :) ηταν μια γενικη παρατιρηση ασε που οταν την γραφω χρησιμοποιω πρωτο πλυθηντικο....

οχι δεν ειπες κανεις τπτ τετοιο αλλα σε λιγο καιρο ειμαι σιγουρος οτι θα το ακουσω! :P

παιδια ενα μονο πραγμα να σκεφτεστε καθε "οργανοποιος" πουλαει την μαγκια του να κανει ενα οργανο! ο καθενας την κοστολογη αυτην την μαγκια οσο θελει!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
bluezlick είπε:

γιατι οποιαδηποτε κιθαροκουβεντα πανω σε ..αρνητικη βαση εχει παντα αυτον...;γιατι καταληγουμε παντα σε αυτον...;
γιατι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

κλασικη ελληνικη νοοτροπια!
καλα δεν ειναι και τοοοσο  ακριβες οι Suhr ωστε να ειναι και στα ορια του untouchable (εκανα εναν προχειρο υπολογισμο κι αν πουλησω την κακοφτιαγμενη τελε του 71 που εχω παιρνω...4!! :))

απλα για πολλους ΔΕΝ ειναι το holly grail των Fender style κιθαρων, υπαρχουν πολλοι (οι περισσοτεροι δηλ.) που θελουν οι κιθαρες τους να μοιαζουν ακριβως ή να ΕΙΝΑΙ Fender.... :) κακο ειναι??

whiteNoise είπε:

επειδή μάλλον πλέον οι περισσότεροι ενδιαφερόμαστε για strat type κιθάρες. 8)(οποτε την γλιτώνει προς το παρών ο paul reed smith!....και είχε μια φαγούρα θα μου πεις αν αρέσουν οι κιθάρες του στα μέλη του νοιζ.. ;D ;D)

Τάκη για να μην παρεξηγούμε, η προσωπικές μου εντυπώσεις για τις suhr είναι παρά πολύ θετικές αλλά ειλικρινά πιστεύω πως πωλούνται πολύ ακριβά για αυτό που προσφέρουν. ::)

Καλύτερο deal από μια carvin νομίζω πως δεν υπάρχει  :-*
εσυ δεν πρεπει να μιλας γιατι αν οντως εσυ αγορασες την classic player του taq εχεις την καλυτερη στρατ που εχω παιξει στη ζωη μου... :) (μεσα απο τα χερια μου την πηρες ατιμε!!) 

takis είπε:

Takis προσπαθουμε ολοι να σου πουμε με τροπο οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να πουλησεις τη suhr και να εχεις κερδος. Eχω ασφαλεις πληροφοριες οτι ο Suhr εμαθε την ανωτεροτητα των harley benton και ετοιμαζεται συγχωνευση των δυο εταιρειων υπο το ονομα ΒΕΝ-(s)ΗUR.  Ιδου και το νεο λογοτυπο

200px-Benh.jpg

bluezlick είπε:
οχι δεν ειπες κανεις τπτ τετοιο αλλα σε λιγο καιρο ειμαι σιγουρος οτι θα το ακουσω! :P

παιδια ενα μονο πραγμα να σκεφτεστε καθε "οργανοποιος" πουλαει την μαγκια του να κανει ενα οργανο! ο καθενας την κοστολογη αυτην την μαγκια οσο θελει!
δεν συνηθίζω να αλλάζω τις απόψεις μου γιατί συνήθως σκέφτομαι και έχω προσωπική εμπειρία πριν εκφέρω γνώμη.

μαγκιά του κάθε κατασκευαστή να κοστολογεί τα προϊόντα του και μαγκιά του κάθε καταναλωτή να κρίνει την ποιότητα αυτών.

Τα λειτουργικά έξοδα σε μία μεγάλη εταιρεία είναι πολλαπλάσια από το κόστος λειτουργίας του "εργοστασίου". Χρειάζεται marketing, endorsements, περίπτερα στις εκθέσεις, κόστος διαχείρισης της διανοητικής ιδιοκτησίας, κόστος δικτύου πωλήσεων, service κλπ.  

Έχοντας ζήσει (εκ των έσω) τη γέννηση/πώληση προιόντων (όχι μουσικών) έχω να πω το εξής: Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρώτα καθορίζεται η προτεινόμενη τιμή από το τμήμα marketing, μετά την ανεβάζει 20-30% ο global sales manager μεταξύ γεύματος και πούρου (αφού δει το λογαριασμό :) ), μετά το τελικό ποσό διαιρείται διά δέκα και μετά με βάση αυτό το νούμερο καλείται να "παλέψει" η ομάδα του R&D για να καταφέρει να βγάλει λειτουργικό προϊόν  ;D .

Τα πράγματα ίσως δεν είναι ακριβώς έτσι στις κιθάρες, αλλά δεν θα με εξέπληττε καθόλου αν μάθαινα ότι υπάρχει "αρωμα" αυτής της διαδικασίας και στις εταιρείες "κολοσσούς".

Παρεπιπτόντως, για να μην παρεξηγηθώ: Μου αρέσουν τα καλά όργανα και δεν με ενδιαφέρει να βρώ το best value for money. Μπορεί να πληρώσω 2500 για μια κιθάρα, απλά δεν χρειάζομαι δικαιολογίες επί "ποιοτικής βάσης" για να το κάνω. Εξάλλου, όπως λέει και ο whitenoise, από ένα επίπεδο και πάνω, οι διαφορές μειώνονται τόσο πολύ, που μπορεί να τύχεις σε όργανο το οποίο είναι και φτηνότερο και αντικειμενικά καλύτερο από κάποιο ακριβότερο.

whiteNoise είπε:
γιατι συγκρινουμε μια harley benton τον 100 ευρω (η οποια θελει αρκετες αλλαγες για να γινει σουπερ κιθαρα) με μια suhr τον 2500 ευρω(που ειναι ετοιμη και πολυ προσεγμενη κιθαρα) και δεν κανουμε συγκριση την suhr με μια πολυ καλη mexican fender η μια carvin(made in usa απιστευτα οργανα σε φανταστικες τιμες),ετσι ωστε να δουμε αν πραγματικα αξιζει η καθε μια τα λεφτα της.

μαλλον σε αυτες τις περιπτωσεις θα φαει τα μουτρα του ο φιλτατος suhr(η οποιοσδηποτε αλλος hi end)
+137

Κάτι ακόμα: Αν κάποιος σήμερα βγάλει αδιάβροχες πλαστικές neck-trough κιθάρες με injection-molded μανίκι και μόνιμα καρφωμένα (μέσα στο πλαστικό) κυλινδρικά τάστα και πρωτοποριακό πλαστικό τρέμολο με λάστιχα αντί για ελατήρια που ακούγονται λίγο περίεργα και τις πουλάει 99 Ευρώ .... πώς θα σας φαινόταν? Αυτό που έκανε ο Leo κάπως έτσι μου μοιάζει.... :)

Superfunk είπε:
εσυ δεν πρεπει να μιλας γιατι αν οντως εσυ αγορασες την classic player του taq εχεις την καλυτερη στρατ που εχω παιξει στη ζωη μου... :) (μεσα απο τα χερια μου την πηρες ατιμε!!) 
οχι δυστυχως δεν την αγορασα εγω και ηταν οντος απιστευτη.

εχω μετανιωσει περισσοτερο ομως που δεν του πηρα μια αλλη mexican fender με seymour dunkan και original floyd rose...ενα ονειρο ηταν η ρουφιανα!!!!!

whiteNoise είπε:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ;D ;D ;D ;D  ;D ;D:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P : :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

fenderiarhs είπε:

εχω μετανιωσει περισσοτερο ομως που δεν του πηρα μια αλλη mexican fender με seymour dunkan και original floyd rose...ενα ονειρο ηταν η ρουφιανα!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  ;D ;D ;D ;D  ;D ;D:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P : :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
λεγε ποσο??????????εδω και τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

harilatron είπε:
OFFTOPIC: Έχω παρατηρήσει ότι το 137 το έχεις χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές στα posts σου. Σημαίνει κάτι για σένα αυτός ο αριθμός; Άνοιξέ μας την ψυχή σου... :D

elavd είπε:
OFFTOPIC: Έχω παρατηρήσει ότι το 137 το έχεις χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές στα posts σου. Σημαίνει κάτι για σένα αυτός ο αριθμός; Άνοιξέ μας την ψυχή σου... :D
OFFTOPIC continued: Μάλλον είναι φυσικός. Ο αριθμός αυτός είναι μία σταθερά της φύσης που σχετίζεται με το φορτίο του ηλεκτρονίου (electron όπως λέμε harilatron)...

http://www.fotuva.org/online/frameload.htm?/online/137.htm

edit: oops, με πρόλαβε!

Eγώ συνήθως βαζω +513

Αναρωτιεμαι τι να είναι...

=prs...

Δες  το 863

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back