100% handmade electric guitars (πολλα videos)

ακουστε και το καλο...μπηκα στο site του τυπου και ειδα τιμες..

κρατιεστε? απο 900 εως 1600 ευρω το πολυ,100% handmade οπως ακριβως την θελεις. :o

αντε γεια suhr  :P

whiteNoise είπε:

κρατιεστε? απο 900 εως 1600 ευρω το πολυ,100% handmade οπως ακριβως την θελεις. :o

ωραίος ρε αρχηγέ μου και καλή χρονιά να έχεις...

αλλά... θες να πάμε μέσα από τα χρέη ? ;D ;D

tuxdrum είπε:

ωραίος ρε αρχηγέ μου και καλή χρονιά να έχεις...

αλλά... θες να πάμε μέσα από τα χρέη ? ;D ;D
;D ;D ;D

τα παραπάνω videos είναι ακατάλληλα σε άτομα που πάσχουν από χρόνια g.a.s-ιτηδα η εχουν τρύπιες τσέπες.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, επιβάλλετε η γονική συναίνεση  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
τα είχα δει παλιότερα αυτά τα βίντεο...

είναι όντως πολύ ωραία και έχει πολύ μεράκι ο τύπος....

Δεν υπαρχει πιο δημιουργικο πραμα. Από απλά κομμάτια ξύλου να φτιαχνεις ενα υπεροχο όργανο και να βγαζει μουσική..... Πραγματικά τους ζηλεύω.

ο τυπας ειναι παρα παρα πολυ καλος! κ αυτο φαινετε απο τον τροπο που χρησιμοποιει το σκαρπελο!

ευχαριστουμε για τα video! ;)

Άκρως απολαυστικά βίντεο. Πάντα με την οργανοποιϊα έμενα έκθαμβος απ'το πως σε κάθε στάδιο της κατασκευής εκεί που μου φαινόταν ήδη τέλειο το αποτέλεσμα, ξεκινούσε κι άλλο σκάψιμο ο τεχνίτης και φώναζα ΜΗΗΗΗΗΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣ και τελικά το έκανε ακόμα πιο τέλειο.

Διάβασα καλά για τις τιμές;;;

Εντυπωσιακή δουλειά πράγματι!!!

Μου κάνει εντύπωση που φτιάχνει strat, tele αλλά kai LP με ΣΩΣΤΑ headstocks!!!

004_st3ff.jpg

022_tspecial.jpg

038_lpa.jpg

tο μονο ζητημα τωρα ειναι να παιζουν και αυτες οι κιθαρες αντιστοιχα με τοις κατηγοριες της .suhr,tom anderson,tyler.τοτε ναι.ο τυπος ειναι ο καλλιιιιιιιτερος απο ολους.αλλα δεν νομιζω οτι θα παιζει οπως τους κυριους τους αμερικανους(οι οποιοι πλεων εχουν ξεφτιλισει τις οποιες τιμες τους βεβαια)

panka είπε:
tο μονο ζητημα τωρα ειναι να παιζουν και αυτες οι κιθαρες αντιστοιχα με τοις κατηγοριες της .suhr,tom anderson,tyler.τοτε ναι.ο τυπος ειναι ο καλλιιιιιιιτερος απο ολους.αλλα δεν νομιζω οτι θα παιζει οπως τους κυριους τους αμερικανους(οι οποιοι πλεων εχουν ξεφτιλισει τις οποιες τιμες τους βεβαια)
Δεν εχει σχεση με αυτους, τις κατασκευαζει μονος του. Αυτοι χρησιμοποιουν CNC machines και μπορουν να φτιαξουν παρα πολλες σε μια μερα. Υπαρχουν και αλλοι που τις κατασκευαζουν χωρις CNC machines, λεγονται χειροποιητες και συνηθως ειναι ακριβοτερες. Οι τιμες του ειναι καλες γιατι βρισκεται στην Πολωνια. Θα γινουν Ευρωπαιοι και αυτοι με τον καιρο...

αλλα δεν νομιζω οτι θα παιζει οπως τους κυριους τους αμερικανους
καλο ειναι να μην εκφερουμε γνωμη για κατι αν δεν το γνωριζουμε... ;)

elavd είπε:
Εντυπωσιακή δουλειά πράγματι!!!

Μου κάνει εντύπωση που φτιάχνει strat, tele αλλά kai LP με ΣΩΣΤΑ headstocks!!!

Οντως! Φτάνουν οι αηδιες του suhr...αφου ξεπατικώνουν ολόκληρη την κιθάρα ,το headstock τους μάρανε?

Πάντως ο τύπος είναι φοβερός ,φτιαχνει όλα τα είδη,strat tele lp sg ,prs style ,jackson ,ibanez...τα πάντα.

Ποιος ψάχνει για κιθάρα αυτό το καιρό να πάρει μια να πει εντυπώσεις?

odis13 είπε:
Οντως! Φτάνουν οι αηδιες του suhr...αφου ξεπατικώνουν ολόκληρη την κιθάρα ,το headstock τους μάρανε?
Οι κιθαρες του Suhr μονο αηδιες δεν ειναι. Ηχητικα, εμφανησιακα & παικτικα ειναι πολυ ψηλα. Για το γουστο μου.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back