- Πόντοι
- 18
Λοιπόν λοιπόν λοιπόν......μετά απο σκέψη και ψάξιμο μεταξύ kontakt2 και garittan p.o. αποφάσισα τελικά να αγοράσω το kontakt2....μώλις βγεί. Το ξέρω ότι είναι διαφορετικά πράγματα αλλά δεν είναι εκέι το θέμα τώρα.(αυτό που ψάχνω βασικά είναι μια καλή συμφωνική και ένα κεντρικό software απο το οποίο θα παίζω όλα τα όργανα, για να ξεφορτωθώ τα πολλά vst).
Η ερώτηση είναι η εξής:
Θέλω μια καλή λύση όσο αναφορά το πως θα οργανώσω τους σκληρούς μου (έχω 2 εσωτερικούς τώρα, έναν WD raptor 80 και έναν WD 160άρη).
Σκέφτομαι να πάρω ένα 200άρη Lacie D2 εξωτερικό για να αποθηκεύσω τα samples και τα κομμάτια μου.
Μια καλή λύση που μου πρότειναν εδώ στο noiz είναι να έχω 3 σκληρούς,
ένα για το λειτουργικό, ένα για τα audio και ένα για τα samples, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται κανείς αλλά θα ήθελα να έχω στον Lacie και τα audio και ta samples έτσι ώστε με ένα laptop να μπορώ να μεταφέρω τα πάντα όπου θέλω. Δεν ξέρω αν θα τα παίξει ο Lacie και με audio και με samples...xρησημοποιώ λίγα audio tracks στα κομμάτια μου αλλά δεν ξέρω για το μέλλον...το θέμα είναι:
Είναι σωστός ο τρόπος που πάω να στήσω το όλο πράγμα?
Ο Lacie απ'οτι ακούω είναι μια χαρά, τι λέτε?
Το kontakt φαντάζομαι είναι καλό sampler....σκεφτόμουν και το Giga αλλά είμαι φανατικός natine instruments..άλλωστε το kontakt είναι συμβατό με όλα τα format των libraries.
Για πείτε...
Η ερώτηση είναι η εξής:
Θέλω μια καλή λύση όσο αναφορά το πως θα οργανώσω τους σκληρούς μου (έχω 2 εσωτερικούς τώρα, έναν WD raptor 80 και έναν WD 160άρη).
Σκέφτομαι να πάρω ένα 200άρη Lacie D2 εξωτερικό για να αποθηκεύσω τα samples και τα κομμάτια μου.
Μια καλή λύση που μου πρότειναν εδώ στο noiz είναι να έχω 3 σκληρούς,
ένα για το λειτουργικό, ένα για τα audio και ένα για τα samples, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται κανείς αλλά θα ήθελα να έχω στον Lacie και τα audio και ta samples έτσι ώστε με ένα laptop να μπορώ να μεταφέρω τα πάντα όπου θέλω. Δεν ξέρω αν θα τα παίξει ο Lacie και με audio και με samples...xρησημοποιώ λίγα audio tracks στα κομμάτια μου αλλά δεν ξέρω για το μέλλον...το θέμα είναι:
Είναι σωστός ο τρόπος που πάω να στήσω το όλο πράγμα?
Ο Lacie απ'οτι ακούω είναι μια χαρά, τι λέτε?
Το kontakt φαντάζομαι είναι καλό sampler....σκεφτόμουν και το Giga αλλά είμαι φανατικός natine instruments..άλλωστε το kontakt είναι συμβατό με όλα τα format των libraries.
Για πείτε...