Harley Benton TE-52 NA Vintage Series

Σε Harley Benton Tele αυτή εδώ έχει νόημα αγοράς:

To ξέρω αυτό το μοντέλο, είναι εξαιρετικό vfm.
Γενικά η HB έχει εδώ και χρόνια vfm προτάσεις, ειδικά όσους μπαίνουν στον κόσμο της ηλεκτρικής.
Επίσης όσοι θέλουν να πειραματιστουν με άλλα σχήματα,αριθμό χορδών,κ.λ.π. ή με κολλητήρια,αναβαθμίσεις,κ.λ.π. το οικονομικό ρίσκο είναι πολύ μικρό.

Απλά κάποια μοντέλα που φτάνουν ή ξεπερνούν το 500ευρω, δεν νομίζω ότι είναι vfm,
παρά τα ανοξείδωτα τάστα και τα specs.

Ό,τι χάρλει μπεντον έχω πιάσει στα χέρια μου, απείχε από το τέλειο, αλλά με όλα αναρωτιόμουν πώς είναι δυνατόν να πουλάνε αυτό το προιόν σε τόσο χαμηλή τιμή. Μιλάω για φτηνά όργανα πάντα, δεν εχω πιάσει του 500ρικου. Όχι απλά value for money δλδ "100 ευρώ έδωσες, τί περίμενες να μην έχει προβλήματα" αλλά 100% λειτουργικά όργανα σε τιμές αστείες σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Και οι ακριβές σειρές θα περίμενα να είναι πολύ καλά value for money, αλλά εντάξει εδώ το money ανεβαίνει πολύ οπότε θα περίμενα να πέσει και ο λόγος. Και πάλι ευκαιρία όμως θα περίμενα να είναι.

Γιατί να προτιμήσεις αυτή αντί άλλης επώνυμης ή παρτκαστερ κλπ; Μπορώ να σκεφτώ αρκετούς λόγους πχ
Σου αρεσουν τα σπεκς.
Θέλεις κάτι να ανοίξεις το κουτί και να παίζεις αμέσως.
Δεν σε ενδιαφέρει να μπλέξεις με μόντες κλπ.
Έχεις εγγύηση από το μεγαλύτερο μουσικομάγαζο του πλανήτη.
Έχεις φάει το χαιπ που απ ότι καταλαβαίνω προσπαθεί να φτιάξει ο Θωμάς γύρω από το μπραντ.

Θα έπαιρνα; Μάλλον όχι ακόμα, αλλά λόγοι υπάρχουν και μάλλον θα γίνονται περισσότεροι στο μέλλον.

Και δυστυχώς δεν είναι οι κιθάρες που έχουν γίνει πανάκριβες. Είναι το ευρώ, το δολλάριο κλπ που έχουν γίνει πάμφθηνα. Άλλη συζήτηση αυτό ομως.

Και αυτό έχει το ρίσκο του. Warmoth και φτάσαμε το χιλιάρικο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι

Warmoth εισαι στο χιλιαρικο μονο με τα ξυλα. Με hardware και καλους μαγνητες, δυσκολα κατω απο 1,500 ευρω. Βεβαια μπορει να καταληξεις με εκπληκτικο οργανο και να τα αξιζει. Το ρισκο σου ομως ειναι μικροτερο ειτε με ξυλα απο την Απω Ανατολη ειτε με μια Harley Benton. Για αυτο εχουν πολυ νοημα σαν αγορα.

Το ρισκο σου ομως ειναι μικροτερο ειτε με ξυλα απο την Απω Ανατολη ειτε με μια Harley Benton. Για αυτο εχουν πολυ νοημα σαν αγορα.
Λόγω κόστους λες; Αν βγει μάπα τουλάχιστον δεν έχω χάσει πολλά;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back