Fractal Audio Systems Presents ICONS: FULLERTON

Λογικότατη κίνηση. The future is… computerised. Και βεβαίως… ηχάρες.

Είμαι έτοιμος να το πατήσω.

Movie gif. Ben Stiller as David in Starsky and Hutch sports a disco look with oversized tortoise shell sunglasses, mutton chops, and a butterfly collar shirt. He looks to the side as he raises his eyebrows and utters, Do it.

Οι τιμές πάντως που είδα για την ώρα, είναι… φωτιά. Να τα λέμε και αυτά.

Δεν έχει κανένα high gain amp
Θα είναι τόσο καλύτερο σε high gain από τα αγαπημένα μου, πάμφθηνα, Bogren;

Οι τιμές πάντως που είδα για την ώρα, είναι… φωτιά. Να τα λέμε και αυτά.
300€ για δύο άδειες με iLok account. Hard pass γιατί το promo demo που έχουν δε με πείθει ούτε καν για να το ακούσω περαιτέρω σε αυτή την τιμή.

300€ για δύο άδειες με iLok account. Hard pass γιατί το promo demo που έχουν δε με πείθει ούτε καν για να το ακούσω περαιτέρω σε αυτή την τιμή.
Από την άλλη, 300€ για 34 ενισχυτές, η τα δεκαπλάσια για ένα FM9 και άπειρους ενισχυτές; Πόσους θα χρησιμοποιήσει ο μέσος παίκτης; Εδώ δίνουμε 140 στην Neural DSP για 3 ενισχυτές στην καλύτερη...

Ο Brown sound του EVH τελικά εννοούσε ο παικταράς τον ήχο των ντραμς του αδερφού του Alex Van Halen γιατί του θύμιζε πως βαρούσε ξύλα. Το εξήγησε σε μεταγενέστερη συνέντευξη.
Βέβαια ο όρος κόλλησε για πάντα για την high-gain κιθάρα του.

Από την άλλη, 300€ για 34 ενισχυτές, η τα δεκαπλάσια για ένα FM9 και άπειρους ενισχυτές; Πόσους θα χρησιμοποιήσει ο μέσος παίκτης; Εδώ δίνουμε 140 στην Neural DSP για 3 ενισχυτές στην καλύτερη...

Εγώ πάντως, στην αμερικάνικη τιμή ( $700 = € 600) έπαιρνα άνετα το AM4 και ξένοιαζα μια και καλή με το θέμα "ήχος ενισχυτών και βρωμο-πέταλων". Ε, τώρα στα € 900 που κάνει στην Ευρώπη, ζορίζομαι όσο να'ναι...

Εγώ πάντως, στην αμερικάνικη τιμή ( $700 = € 600) έπαιρνα άνετα το AM4 και ξένοιαζα μια και καλή με το θέμα "ήχος ενισχυτών και βρωμο-πέταλων". Ε, τώρα στα € 900 που κάνει στην Ευρώπη, ζορίζομαι όσο να'ναι...
Καλά ναι, τιμή Κετέ λα Πόνγκο, κοινώς για τα πανηγύρια.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τιμή είναι anchor point για να τη ρίξουν 50% στο Black Friday και να πάμε να ψωνίσουμε όλοι σαν τα χάπατα :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back