Είμαι έτοιμος να το πατήσω.Λογικότατη κίνηση. The future is… computerised. Και βεβαίως… ηχάρες.
www.fractalaudio.com
Θα είναι τόσο καλύτερο σε high gain από τα αγαπημένα μου, πάμφθηνα, Bogren;Δεν έχει κανένα high gain amp
300€ για δύο άδειες με iLok account. Hard pass γιατί το promo demo που έχουν δε με πείθει ούτε καν για να το ακούσω περαιτέρω σε αυτή την τιμή.Οι τιμές πάντως που είδα για την ώρα, είναι… φωτιά. Να τα λέμε και αυτά.
Από την άλλη, 300€ για 34 ενισχυτές, η τα δεκαπλάσια για ένα FM9 και άπειρους ενισχυτές; Πόσους θα χρησιμοποιήσει ο μέσος παίκτης; Εδώ δίνουμε 140 στην Neural DSP για 3 ενισχυτές στην καλύτερη...300€ για δύο άδειες με iLok account. Hard pass γιατί το promo demo που έχουν δε με πείθει ούτε καν για να το ακούσω περαιτέρω σε αυτή την τιμή.
Από την άλλη, 300€ για 34 ενισχυτές, η τα δεκαπλάσια για ένα FM9 και άπειρους ενισχυτές; Πόσους θα χρησιμοποιήσει ο μέσος παίκτης; Εδώ δίνουμε 140 στην Neural DSP για 3 ενισχυτές στην καλύτερη...
Καλά ναι, τιμή Κετέ λα Πόνγκο, κοινώς για τα πανηγύρια.Εγώ πάντως, στην αμερικάνικη τιμή ( $700 = € 600) έπαιρνα άνετα το AM4 και ξένοιαζα μια και καλή με το θέμα "ήχος ενισχυτών και βρωμο-πέταλων". Ε, τώρα στα € 900 που κάνει στην Ευρώπη, ζορίζομαι όσο να'ναι...