boss katana mini η Roland micro cube?

Kostas Fender

Ενεργό μέλος
Πόντοι
118
Eιμαι κατοχος ενος katana mini και ειμαι ευχαριστημενος . εχω δει πολλα βιντεο και πολυ καλα λογια για τον micro cube το παλιο οχι τον gx. ειμαι γενικα φαν των μινι ενισχυτων και τα ψαχνω. ειναι κατι που ειναι πολυ καλυτερο απο τον κατανα η δεν αξιζει τον κοπο? Γτ δεν τον πουλανε και φτηνα στα μεταχειρισμενα...

Ως κάτοχος του Micro Cube :
Όσους ενισχυτές και να έχεις, αξίζει να υπάρχει στην κατοχή σου. Δεν τον συγκρίνω με τον Katana, σχεδιάστηκαν διαφορετικές εποχές. Με έχει ξελασπώσει πολλάκις. Τα εφέ της προκοπής . Οι διαφορετικές επιλογές σε προφίλ στοχευμένες. Ακούγεται για μεγαλύτερος από αυτό που είναι. Αν μερακλώσεις δε, και τον βάλεις με το rec out σε τελικό με καμπίνα, χαμογελάκια ατελείωτα.
Τον χρησιμοποιώ κάθε μέρα.
Με κλειστά μάτια αγορά.

Πιο πολύ ο distorted ήχος με ενδιαφέρει και αυτή η επιλογή classic stack. Ξεκάθαρα για practice και για χρήση στο σπίτι να τον πηγαίνω από εδώ και από εκεί με νοιάζει όχι τίποτε άλλο. Θα ήθελα να τον δω δίπλα δίπλα με τον katana

Έτυχε και εγώ να ψάχνομαι για μικρό ενισχυτή και κατέληξα στον Vox Pathfinder 10 (εντός της εβδομάδας) για τα καμπάνα καθαρά του και πως δέχεται πολύ καλά πετάλια.
Το πρώτο μου Vox ήταν το Satriani pocket amp της σειράς AmPlug και με εξέπληξε και με ακουστικά και σε ηχείο. Οπότε θαρρώ ούτε το Pathfinder θα με απογοητεύσει.

Μόλις θυμήθηκα.. Boss και Roland ίδια εταιρία.
sddefault.jpg

Τα καθαρά και των δυο τρώγονται, τα βρώμικα δε μου γεμίζουν το αυτί

Περα απο χρηση plug and play δεν με ενδιαφερει τιποτε αλλο. βαριεμαι να ασχολουμαι με παταλια ηχους κλπ εχω τον λαμπατο μου για τετοια πραγματα. Ισχuει οτι roland boss ιδια εταιρια με την διαφορα οτι το katana ειναι αναλογικο ενω το micro cube ψηφιακο .εχει παραπανω επιλογες εφε αν και τα μονα που βαζω ειναι delay αντε και reverb. Mαλλον με βλεπω να μενω με το κατανακι.

μονο το brown καναλι χρησιμοποιω αλλωστε. καθαρα σπανια.
Αυτό εντωμεταξυ λένε έγινε modelling από τον Soldano SLO και παίζει να μην τον θυμίζει σε τίποτα

Αυτό εντωμεταξυ λένε έγινε modelling από τον Soldano SLO και παίζει να μην τον θυμίζει σε τίποτα
καμια σχεση οντως. αλλα και πως να γινει με 4 ιντσες ηχειο και 7 w. οκ practice amp ειναι μην τρελαθουμε κ ολας. οταν βλεπω τετοια ενισχυτακια με ενα σωρο μπλιμπλικια δεν μπορω καθολου. wifi 100 εφε αλλους 50 ηχους κατεβασε το ενα το αλλο...ασε μας ρε φιλε. αυτα μας τρωνε χρονο απο την εξασκηση. οτι πιο απλο θελω με εναν αξιοπρεπη ηχο

Από το να παίζω σε ενισχυτή μεγέθους …. Fly (τον έχω), χίλιες φορές να παίζω με ακουστικά. Modern problems require modern solutions, εν ετει 2026 εάν αποδεχτείς τον δρόμο των ακουστικών, ανοίγονται χίλιες επιλογές, παρόμοιου κόστους αλλά ΠΟΛΥ καλυτερου ήχου στα αυτιά σου.

Απλά, η άποψη μου.

Εχω το fly (καλο για το μικρό του μεγεθος), αλλα προτιμώ να παίρνω στις διακοπές μου το boss dual cube. Εχω παρει και τον bluetooth αντάπτορα για να στελνω μουσική και backing tracks. Γονίδια roland cube, σε πιο μοντέρνα εκδοση.

Πιο απλό και τίμιο για τα λεφτά του από τον fly δεν νομίζω να υπάρχει... (Τον έχω και εγώ)

Είναι πολύ ωραίος ο micro cube! Εγώ τον είχα πάρει καινούργιο το 2010 περίπου ,100€ νομίζω. Ήταν ο δεύτερος ενισχυτής που αγόρασα μετά από έναν rocktron μουφα και μου είχε φανεί custom shop κατάσταση, vox modeling ηχος ,tremolo και reverb με είχαν ξετρελανει, με ωραία έξοδο για ακουστικά, aux in για να ακούω μουσική, να συνδέω και το αρμόνιο μου, με looper μετά να συνδέω και κιθάρα και αρμόνιο. Δεν ξέρω πόσο τον βρίσκεις αλλά μέχρι 60€ λέει. Α σε κάποιες νότες κλάνει λίγο το ηχειακι του ψάξε το μην απογοητευτεις.

@kardc Rocktron που το θυμήθηκες, με πήγες πίσω. Υπάρχουν ακόμα? Τότες κατάλογοι Νάκα ένθετα με Rocktron μέσα και κιθάρες Vigier!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back