- Πόντοι
- 963
Ανεβάζω την νέα αυτή κυκλοφορία στην κατηγορία "Πεταλάκια & FX", αν και νομίζω ότι είναι συσκευή που καλύπτεται κάτω και από τους ενισχυτές. Άρτι αφιχθέν, είναι πραγματικό ΓΕΜΑΤΟ από συνδεσιμότητα και έξυπνες παραμετροποιήσεις (έχουν σκεφτεί τα πάντα, οι άνθρωποι). Μπορεί να δώσει ήχο κατευθείαν σε PA, μπροστά από ενισχυτή, κατευθείαν σε power amp, σε ακουστικά, μπορεί να σταθεί μόνο του ή σαν μέρος (βάση, καλυτερα) ενός pedalboard, έχει stereo fx loop (πολύ δύσκολο να βρεθεί σε αναλογικά pre-amps, γενικά) και μπορείς να ελέγξεις μέχρι και το input gain, ανάλογα με την κιθάρα που χρησιμοποείς (αυτό δεν το έχω ξαναδεί, νομίζω).
Δεν είναι η πρώτη κυκλοφορία της DSM στην κατηγορία, μιας και υπάρχει και το Simplifier, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι ξεχωριστή, λόγω... Dumble ήχου. Δεν είναι φθηνό, στα σχεδόν 600 ευρω, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι, δεδομένα της κατασκευής του.
Προσωπικά, "ψήνομαι" άσχημα.
Δεν είναι η πρώτη κυκλοφορία της DSM στην κατηγορία, μιας και υπάρχει και το Simplifier, αλλά νομίζω ότι αυτή είναι ξεχωριστή, λόγω... Dumble ήχου. Δεν είναι φθηνό, στα σχεδόν 600 ευρω, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι, δεδομένα της κατασκευής του.
Προσωπικά, "ψήνομαι" άσχημα.