hot! Ανακοίνωση: Το νέο Noiz έρχεται τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Λοιπόν, εκτιμώ απεριόριστα το γεγονός ότι με τη καινούργια μορφή αγγελιών καθίσταται δυνατότητα το εξης:

Έχεις μια αγγελία, δε δείχνουν ενδιαφέρον, οπότε στέλνεις πανεύκολα μήνυμα στον εαυτό σου για την αγγελία σου ώστε να δεις μήνυμα στο inbox

Λοιπόν, εκτιμώ απεριόριστα το γεγονός ότι με τη καινούργια μορφή αγγελιών καθίσταται δυνατότητα το εξης:

Έχεις μια αγγελία, δε δείχνουν ενδιαφέρον, οπότε στέλνεις πανεύκολα μήνυμα στον εαυτό σου για την αγγελία σου ώστε να δεις μήνυμα στο inbox
και τη πουλάς στον εαυτό σου 😁

Αν πατήσεις (σήμερα) κιθάρες ή ενισχυτές, σου βγάζει πανω πανω στις προβεβλημενες και τις παλιές αγγελίες (sold)

Στο παλιό σάιτ μπορούσα και χάζευα τις αγγελίες παίζουν στην Κρήτη. Εδώ δεν μπορώ. Μπορούσα να δω τι κιθάρες υπάρχουν στο ηράκλειο. Τώρα ανοίγω έναν χάρτη και δεν βγάζω άκρη.

Εχει κάποια πολλές βελτιώσεις, αλλά την χρήση που κάνω έχει γίνει πολύπλοκο και δύσκολο στη χρήση. Κάνω λιγότερα απ’οτι πριν.

Καλησπέρα σε όλους/ες και χρόνια πολλά! 🎄
Καλορίζικο το νέο σάιτ αγγελιών, Αλέξανδρε! Οπτικά είναι πολύ όμορφο και μέχρι στιγμής δείχνει λειτουργικό.
Αυτό που παρατήρησα μέχρι στιγμής, προσπαθώντας να ανεβάσω μια νέα αγγελία, είναι ότι στις περιοχές της Αθήνας δεν υπάρχει ο Άγιος Δημήτριος (😅). Επίσης, στα κρουστά, στην κατηγορία "παρελκόμενα", θα μπορούσε να προστεθεί η κατηγορία "θήκες κρουστών". Αυτά μέχρι στιγμής, αν δω κάτι άλλο θα το επικοινωνήσω.🙂

Επίσης ένα θέμα ειναι ότι μετά την ανανέωση πολλοί πωλητές δεν απαντάνε σε μηνύματα. Πιστεύω ότι τους πάει στα spam, και δεν έχουμε εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας

Επίσης ένα θέμα ειναι ότι μετά την ανανέωση πολλοί πωλητές δεν απαντάνε σε μηνύματα. Πιστεύω ότι τους πάει στα spam, και δεν έχουμε εναλλακτικό τρόπο επικοινωνίας
αν θέλεις στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα το emai που χρησιμοποιείς στο noiz.gr

Στο παλιό σάιτ μπορούσα και χάζευα τις αγγελίες παίζουν στην Κρήτη. Εδώ δεν μπορώ. Μπορούσα να δω τι κιθάρες υπάρχουν στο ηράκλειο. Τώρα ανοίγω έναν χάρτη και δεν βγάζω άκρη.

Εχει κάποια πολλές βελτιώσεις, αλλά την χρήση που κάνω έχει γίνει πολύπλοκο και δύσκολο στη χρήση. Κάνω λιγότερα απ’οτι πριν.

Απλά διαλέγεις πρώτα Greece από τα φίλτρα και μετά Κρήτη.
Ξέρω δεν είναι ιδανικός τρόπος, για αυτό το λόγο ετοιμάζουμε νέα φίλτρα που θα είναι πιο φιλικά προς το χρήστη.

1766920534851.png

Απλά διαλέγεις πρώτα Greece από τα φίλτρα και μετά Κρήτη.
Ξέρω δεν είναι ιδανικός τρόπος, για αυτό το λόγο ετοιμάζουμε νέα φίλτρα που θα είναι πιο φιλικά προς το χρήστη.

Προβολή συνημμένου 52811

Τα φίλτρα δεν μου λειτουργουν.
IMG_3574.png

Και εάν βάλω χάρτη δεν δείχνει καμία αγγελία κιθάρα, όσο ζουμ και να κάνω.
IMG_3573.png

Παρομοίως και με τον χάρτη
Τα φίλτρα δεν μου λειτουργουν.

Και εάν βάλω χάρτη δεν δείχνει καμία αγγελία κιθάρα, όσο ζουμ και να κ

σε τι συσκευή/browser είσαι;

Παρομοίως και με τον χάρτη

σε τι συσκευή/browser είσαι;
Σε κινητό δεν τα εμφανίζει (android)

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

Παρομοίως, όπως κάποιοι ήδη έχουν αναφέρει, σε κινητό Android δεν μου δουλεύουν τόσο τα φίλτρα, όσο και το κουμπί της ταξινόμησης.
IMG_20251228_153347.jpg

Ναι, thanks

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back