- Πόντοι
- 418
Valeton GP-5 Multi-FX, AMP & IR Loader Mini Pedal
Buy the Valeton GP-5 Multi-FX, AMP & IR Loader Mini Pedal from Andertons Music Co. today!
Ω θεοί, τι υπέροχο μηχάνημα σε υπέροχη τιμή
Σε τι υπέροχο κιθαριστικό κόσμο ζούμε!
So what is the full rig?backup rig
Καλά, μην περιμένεις τιποτα σπουδαίο, bedroom player είμαι πια, για τις εντάσεις σπιτιού που παίζω, έχω βρει τον ήχο μου με έναν MARSHALL DSL1 + Rocktron Metal Planet για booster...So what is the full rig?
Κι αν κοπει το ρευμα; Τι κανουμε οι παλαιοτεροι;αν χάσουν τα patch τους ή πέσει το internet και χρειαστεί να κάνουν μόνοι τους ήχο, ζητώ που καηκαμε
Μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως audio interface σε android, μέσω usb type c, χρησιμοποιώντας το stock camera app; Θα ήταν ιδανική λυση για πρόχειρα βιντεάκια.Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις μου ως τώρα:
1. Παίζει και με usb τροφοδοσία, οπότε με ένα powerbank παίζεις παντού.
2. Όταν φορτώνεις nam profile, απενεργοποιείται το cab ir module, οπότε καλύτερα ακούγεται οταν παίζεις με nam full rig profile.
3. Η ποιότητα των nam profiles είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με το desktop native nam, αν και τα μετατρέπει σε δικό του format εσωτερικά. (Βέβαια τα profiles των ενσωματωμενων ενισχυτών και πεταλιών που έρχεται είναι άψογα).
4. Το κουρδιστήρι του είναι καταπληκτικό
5. Δεν έχω συγκρίνει με tonex one, αλλά σε αυτά τα λεφτά (75 ευρώ από Ελλάδα... ) δεν νομίζω να υπάρχει ανταγωνισμός...
6. Είναι και usb audio interface 2in-2 out
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από το manual:Μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως audio interface σε android, μέσω usb type c, χρησιμοποιώντας το stock camera app; Θα ήταν ιδανική λυση για πρόχειρα βιντεάκια.
www.valeton.net
Ίδια ποιότητα στον ήχο, περισσότερα ρυθμιστικά, μεγαλύτερη οθόνη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, looper, midi ports κτλ, και λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος...Βλέπω το GP 50 είναι καλύτερο με μικρή διαφορά στην τιμή...
Ποια η διαφορά?Λέω να πάρω το GP50 να το βάζω στην κονσόλα και από εκεί στα ηχεία.Αν δεν έπαιζα με ενισχυτές, θα φρόντιζα το μηχάνημα που έπαιρνα να είχε balanced out (xlr κατά προτιμηση)