new product Νέο πετάλι που φορτώνει NAM Profiles με 79 λίρες!

Νέα προϊόντα
Ω θεοί, τι υπέροχο μηχάνημα σε υπέροχη τιμή

Σε τι υπέροχο κιθαριστικό κόσμο ζούμε!

Εμείς που περάσαμε τη διαδικασία να ψάχνουμε τι είναι το κάθε εφέ και πως αυτό επηρεάζει τον ήχο, όντως βλέπουμε τέτοια προϊόντα και ενθουσιαζόμαστε με τις δυνατότητές τους.

Αυτό που όμως βλέπω ειδικα με τα πιτσιρίκια που παίρνουν την πρώτη τους πεταλιέρα, η οποία στα 150-200€ κάνει χίλια διαφορετικά πράγματα,είναι πως δεν έχουν ιδέα τι κάνει το κάθε εφέ.
Preset,Patches και Άγιος ο Θεός..

Και πάλι εντυπωσιακά όλα αυτά τα μηχανήματα και σε απίστευτες τιμές,αλλά οι επόμενοι αν χάσουν τα patch τους ή πέσει το internet και χρειαστεί να κάνουν μόνοι τους ήχο, ζητώ που καηκαμε..

Περιμένουμε εντυπώσεις

Ήδη κυκλοφόρησε και το ελαφρώς μεγαλύτερο GP-50, το οποίο έχει δύο footswitches, αλλά κυριότερα έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, στα 110 ευρώ νομίζω. Και έρχεται και το GP-150 σε λίγο καιρό.

Βασικά διαλέγεις μέγεθος που σε βολεύει και είσαι έτοιμος.

Παιδιά είναι απίστευτο το τι features έχουν χωρέσει μέσα σε ένα πετάλι που χωράει στην παλάμη σου... Είμαι φουλ καλυμμένος για αυτό που το ήθελα (backup rig που χωράει στην θήκη της κιθάρας, αλλά κυρίως practice rig με ακουστικά). Τα factory presets δεν με ενθουσίασαν (ως συνήθως), αλλά είναι πανευκολο να φτιάξεις τα presets σου (κυρίως μέσω της εφαρμογής στο κινητο μέσω Bluetooth). Ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει με τα Nam profiles που μπορεί κανείς να κατεβάσει δωρεάν από το tone3000, αλλά εκεί αρχίζει για εμένα το option paralysis...
Θα πάρω και ένα M-wave chocolate να επιλέγω ασύρματα τα presets μου και είμαι κομπλέ 🥳

Για practice rig με ακουστικά, θα πήγαινα σε ένα από τα εξαιρετικά headphone amps όπως και έκανα (θα ποστάρω review σε κάποια φάση).

Αλλά με το GP5 και ένα midi controller μέχρι και σε live βγαίνεις!

Με γεια και Καλά Χριστούγεννα!

So what is the full rig?
Καλά, μην περιμένεις τιποτα σπουδαίο, bedroom player είμαι πια, για τις εντάσεις σπιτιού που παίζω, έχω βρει τον ήχο μου με έναν MARSHALL DSL1 + Rocktron Metal Planet για booster...

αν χάσουν τα patch τους ή πέσει το internet και χρειαστεί να κάνουν μόνοι τους ήχο, ζητώ που καηκαμε
Κι αν κοπει το ρευμα; Τι κανουμε οι παλαιοτεροι;
Ετσι κι αλλιως η ηλεκτρικη κιθαρα ειναι εξαρτωμενη απο την τεχνολογια

Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις μου ως τώρα:
1. Παίζει και με usb τροφοδοσία, οπότε με ένα powerbank παίζεις παντού.
2. Όταν φορτώνεις nam profile, απενεργοποιείται το cab ir module, οπότε καλύτερα ακούγεται οταν παίζεις με nam full rig profile.
3. Η ποιότητα των nam profiles είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με το desktop native nam, αν και τα μετατρέπει σε δικό του format εσωτερικά. (Βέβαια τα profiles των ενσωματωμενων ενισχυτών και πεταλιών που έρχεται είναι άψογα).
4. Το κουρδιστήρι του είναι καταπληκτικό
5. Δεν έχω συγκρίνει με tonex one, αλλά σε αυτά τα λεφτά (75 ευρώ από Ελλάδα... ) δεν νομίζω να υπάρχει ανταγωνισμός...
6. Είναι και usb audio interface 2in-2 out

Αν χρησιμοποιείς 2-3 ήχους, δε χρειάζεται κάτι άλλο

Λοιπόν μερικές παρατηρήσεις μου ως τώρα:
1. Παίζει και με usb τροφοδοσία, οπότε με ένα powerbank παίζεις παντού.
2. Όταν φορτώνεις nam profile, απενεργοποιείται το cab ir module, οπότε καλύτερα ακούγεται οταν παίζεις με nam full rig profile.
3. Η ποιότητα των nam profiles είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με το desktop native nam, αν και τα μετατρέπει σε δικό του format εσωτερικά. (Βέβαια τα profiles των ενσωματωμενων ενισχυτών και πεταλιών που έρχεται είναι άψογα).
4. Το κουρδιστήρι του είναι καταπληκτικό
5. Δεν έχω συγκρίνει με tonex one, αλλά σε αυτά τα λεφτά (75 ευρώ από Ελλάδα... ) δεν νομίζω να υπάρχει ανταγωνισμός...
6. Είναι και usb audio interface 2in-2 out
Μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως audio interface σε android, μέσω usb type c, χρησιμοποιώντας το stock camera app; Θα ήταν ιδανική λυση για πρόχειρα βιντεάκια.

Μήπως γνωρίζεις αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως audio interface σε android, μέσω usb type c, χρησιμοποιώντας το stock camera app; Θα ήταν ιδανική λυση για πρόχειρα βιντεάκια.
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από το manual:
"
2-in/2-out USB Audio, compatible with Win/Mac/iOS/Android systems

● Supports BT wireless audio playback and can record via the USB Audio"

Εγώ, που είμαι στην αγορά για ένα capture / profile player, πριν αποφασίσω, θα περιμένω τουλάχιστον ως την NAMM ευελπιστώντας για την επίσημη ανακοίνωση του GP-150. Το μόνο που θα ήθελα επιπλέον από τα χαρακτηριστικά του GP-50 είναι effects loop.

Βλέπω το GP 50 είναι καλύτερο με μικρή διαφορά στην τιμή...
Ίδια ποιότητα στον ήχο, περισσότερα ρυθμιστικά, μεγαλύτερη οθόνη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, looper, midi ports κτλ, και λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος...

Αν δεν έπαιζα με ενισχυτές, θα φρόντιζα το μηχάνημα που έπαιρνα να είχε balanced out (xlr κατά προτιμηση)

Αν δεν έπαιζα με ενισχυτές, θα φρόντιζα το μηχάνημα που έπαιρνα να είχε balanced out (xlr κατά προτιμηση)
Ποια η διαφορά?Λέω να πάρω το GP50 να το βάζω στην κονσόλα και από εκεί στα ηχεία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back