Αντίο αγαπημένε Chris Rea

Τεραστιος κ αγαπημενος καλλιτεχνης, με μεγαλη δισκογραφία και τεραστια hit, χωρις να εχει το stardom πολυ ανεμικοτερων songwriters

Από ότι έχω ακούσει μόνο το Josefine μου άρεσε χωρίς όμως να ακούω τέτοια μουσική... Είναι ενα ωραίο κομμάτι που μιλάει σε ακροατές όλων των ειδών. Αναρτήστε κανένα κομμάτι

Από ότι έχω ακούσει μόνο το Josefine μου άρεσε χωρίς όμως να ακούω τέτοια μουσική... Είναι ενα ωραίο κομμάτι που μιλάει σε ακροατές όλων των ειδών. Αναρτήστε κανένα κομμάτι

Ήμουν φοιτητής όταν άκουσα ένα βράδυ στο παλιό Capital (Με G-Poly, Τάσο Καρατζή και Αλέξανδρο Ριχάρδο) το Looking for the Summer. Το επόμενο πρωί πήγα Metropolis και αγόρασα μια συλλογή που το είχε μέσα.

Κομματαρα και το Auberge, αλλά ο τύπος έχει γράψει πάρα πολλά εξαιρετικότατα κομμάτια. Και είχε και μοναδικό καθαριστικό στυλ, με δάχτυλα βεβαίως.

Το Δεκέμβριο του 2010 στην Αγγλία είχε πιάσει μια απίστευτη κακοκαιρία, ρεκόρ 100ετίας, με τόσο χιόνι που είχαν παραλύσει τα πάντα, δρόμοι αεροδρόμια ήταν όλα υπο διάλυση. Θυμάμαι ότι είχα ξεκινήσει να πάω στο Heathrow για να πετάξω για Θεσσαλονίκη και να καταλήγω να τρώω μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου με λεωφορεία να κολλάνε σε εθνικές οδούς, τρένα να χαλάνε, πτήσεις να ακυρώνονται, στρωματσάδες στο πάτωμα στο terminal, μπάχαλα στα τηλέφωνα και εν τέλει πτήση με ...6 ημέρες καθυστέρηση.

Μέσα σε όλο αυτό είχα μια playlist που είχα λιώσει εκείνο τον καιρό, και ειδικά τις μέρες εκείνες στο ρηπήτ εμμονικά έπαιζε το "Driving home for Christmas" του Rea. Τώρα το έχω ξανά να παίζει καθώς ετοιμάζω τη βαλίτσα μου για να φύγω σε λίγες ώρες, θα πακετάρω και κανα δίσκο του στο κινητό να τον έχω για παρέα πάλι μάλλον.

R.I.P., ευχαριστούμε για τις μουσικές αγαπητέ.

Πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης που με συνόδευσε μουσικά από τη μετεφηβεία μέχρι και σήμερα. Πλην των εμπορικών επιτυχιών που όλοι έχουμε ακούσει, έγραψε καταπληκτικά κομμάτια που δεν έγιναν ποτέ γνωστά στο ευρύ κοινό. Τον αποχαιρετώ με μεγάλη λύπη και νοσταλγία.

Μουσικός "Παλιόφιλος" και αυτός. Αγαπημένος. Ας αναπαυθεί. "We come so far and we move so fast..."

Δεν νομίζω πως υπάρχει πραγματικός μουσικόφιλος που δεν ράγισε κάτι μέσα του με την απώλεια του Chris Rea. Η φωνή του και η τραγουδοποιία του τον βοήθησε να κάνει αυτή την καριέρα που ποτέ δεν είσαι νούμερο ένα αλλά πάντα έχεις ένα δικό σου μοναδικό στίγμα που κρατάει στον χρόνο.

RIP παλιέ μου φίλε. Πάντα ακουω το Looking for the Summer με την ίδια συγκίνηση !

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back