hot! Ανακοίνωση: Το νέο Noiz έρχεται τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Αρχικά να πω μεγειές και να μπω με το δεξί! Έχει γίνει εξαιρετικό το site και τρομερό το logo.

Στις δυσλειτουργίες των αγγελιών να προσθέσω και εγώ ότι έχασα μία αγγελία που είχα ανεβάσει.
Δεν ξέρω αν βοηθάει σαν στοιχείο ότι ήταν παλαιότερη αγγελία που την είχα αποσύρει για ένα χρονικό διάστημα και μετά από καιρό απέσυρα το "αποσύρθηκε" και την ξανανέβασα.

θα μου λείψει το παλιό logo αλλά και το καινούριο είναι πολύ cool!

Καλημερα σε ολους και καλοριζικο το νεο site. Μπορει καποιος να με βοηθησει, σε μενα δεν φαινεται καμια φωτογραφια, ουτε μεσα στις αγγελιες.....

Screenshot 2025-12-16 113750.png

Καλημερα σε ολους και καλοριζικο το νεο site. Μπορει καποιος να με βοηθησει, σε μενα δεν φαινεται καμια φωτογραφια, ουτε μεσα στις αγγελιες.....

Προβολή συνημμένου 52741
με τι λειτουργικό/browser είσαι;

Ομοίως και εγώ, δεν βλέπω φωτός σε pc από chrome. Από κινητό βλέπω. Δεν ξέρω αν είναι κάποια ρύθμιση δικτύου γιατί μπαίνω από εταιρικό δίκτυο ... (αν και σε ό,τι άλλο site μπαίνω εικόνες φαίνονται γενικώς)

Από EDGE πάντως που πλέον χρησιμοποιώ αποκλειστικά, βλέπω εικόνες κανονικά.

Από κινητό Android, σε κάποιες κατηγορίες φαίνεται το κουμπί "Φίλτρο" και σε κάποιες όχι. Δοκιμάστηκε με Chrome και Firefox. Επισυνάπτω φωτογραφίες.

Attachments

• Screenshot_2025-12-16-20-18-03-448_org.mozilla.firefox-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-16-20-18-03-448_org.mozilla.firefox-edit.jpg
    287.7 KB · Εμφανίσεις: 0
  • Screenshot_2025-12-16-20-17-38-939_org.mozilla.firefox-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-16-20-17-38-939_org.mozilla.firefox-edit.jpg
    233.1 KB · Εμφανίσεις: 0
Το πρόβλημα με τις εικόνες πρέπει να έχει λυθεί. Παρακαλώ όσοι το είχατε αν γίνεται να το επιβεβαιώσετε.

Εξακολουθώ να μην τις βλέπω, ανεξαρτήτως browser (η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα από το σπίτι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχει να κάνει με το δίκτυο του γραφείου). Δοκιμάζοντας να κάνω άνοιγμα της εικόνας σε ξεχωριστή καρτέλα μου βγάζει αυτό:

1765968216542.png

Εξακολουθώ να μην τις βλέπω, ανεξαρτήτως browser (η αλήθεια είναι ότι δεν δοκίμασα από το σπίτι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχει να κάνει με το δίκτυο του γραφείου). Δοκιμάζοντας να κάνω άνοιγμα της εικόνας σε ξεχωριστή καρτέλα μου βγάζει αυτό:

Προβολή συνημμένου 52751

Από το μήνυμα αυτό, κατα 99.9% σε κόβει το firewall της εταιρείας.

Ναι δεν είναι δικό μας.
Και πάλι όπως δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Τέτοια firewall συνήθως κόβουν περιεχόμενο NSFW.

@manosko έχεις δει αυτό μήνυμα αυτό σε οποιοδήποτε άλλο site;

Καλημέρα,
Το είχα αυτό το πρόβλημα στη δουλειά μου παλιότερα με άλλο δικό μου site. Το Firewall (Fortiguard απ ο,τι βλέπω) δεν έχει κάνει rating την σελίδα (γιατί είναι καινούρια τώρα που ανανεώθηκε) οπότε δεν ξέρει αν επιτρέπεται ή όχι να έχεις πρόσβαση και γι' αυτό σε κόβει.
Εκτός firewall δουλειάς θα το βλέπεις (κι εγώ το site μου το έβλεπα απο όλους τους υπολογιστές εκτός δικτύου δουλειάς - η ειρωνία είναι οτι ήταν site για την δουλειά....).
Θεωρητικά λύνεται μόνο του. Το Firewall κάποια στιγμή θα κάνει rating, θα το βρεί οκ και θα σου επιτρέπει πρόσβαση.
Μπορείς να το επισπέυσεις αν πάς στο site του Firewall και του ζητήσεις να κάνει rating σε αυτό το site (σ εμένα αυτό έπιασε σε 1 μέρα, ενώ μέχρι τότε περίμενα 1 μήνα....)
Μπορεί ίσως και ο Slew Rate να το κάνει, μέσω του Fortiguard rating (https://www.fortiguard.com/faq/wfratingsubmit)

Καλημέρα,
Το είχα αυτό το πρόβλημα στη δουλειά μου παλιότερα με άλλο δικό μου site. Το Firewall (Fortiguard απ ο,τι βλέπω) δεν έχει κάνει rating την σελίδα (γιατί είναι καινούρια τώρα που ανανεώθηκε) οπότε δεν ξέρει αν επιτρέπεται ή όχι να έχεις πρόσβαση και γι' αυτό σε κόβει.
Εκτός firewall δουλειάς θα το βλέπεις (κι εγώ το site μου το έβλεπα απο όλους τους υπολογιστές εκτός δικτύου δουλειάς - η ειρωνία είναι οτι ήταν site για την δουλειά....).
Θεωρητικά λύνεται μόνο του. Το Firewall κάποια στιγμή θα κάνει rating, θα το βρεί οκ και θα σου επιτρέπει πρόσβαση.
Μπορείς να το επισπέυσεις αν πάς στο site του Firewall και του ζητήσεις να κάνει rating σε αυτό το site (σ εμένα αυτό έπιασε σε 1 μέρα, ενώ μέχρι τότε περίμενα 1 μήνα....)
Μπορεί ίσως και ο Slew Rate να το κάνει, μέσω του Fortiguard rating (https://www.fortiguard.com/faq/wfratingsubmit)
thanks. μόλις το έκανα.

Στο Browser Android Samsung κινητού δεν μου βάζει τις αγγελίες σε λίστα, μονο σε πλέγμα. Στο πισι δουλεύει κανονικά. Στο κινητο το πατάω αλλα δεν.

Μου ξένισαν οι αλλαγές αρχικά, αλλα τωρα που το δούλεψα κ το συνήθισα, πολυ ωραιο το νέο interface!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back