NT Show off

Πολλοί ξεκινάνε μουσική για το αποτέλεσμα, δηλαδή για τις επευφημίες και για το θαυμασμό των άλλων και όχι για χάρη της μουσικής, αυτοί δεν πάνε μακριά. Άμα είσαι μέσα για το ταξίδι η μουσική θα σε κάνει πιο έξυπνο και καλλιεργημένο, αλλά πρέπει να σε γεμίζει η ενασχόληση και με κλειστή την κάμερα
ειμαι χαλκιδικη μουδανια και δεν εχει φιλους να παιξουμε, αν ειμουνα θεσσ θα εφτιαχνα γκρουπακι και ετσι περναω την ωρα μου ονλινε, εξαλλου για αυτο ειναι και το φορουμ αμα ηταν χωρις να ανεβαζουμε τοτε δεν θα υπηρχε, φιλικα εννοητε τα λεω ολα αγιε, η απαντησης σας με βοηθανε να μαθενω και να γινω καλυτερος, ευχαριστω!!!

ειμαι χαλκιδικη μουδανια και δεν εχει φιλους να παιξουμε, αν ειμουνα θεσσ θα εφτιαχνα γκρουπακι και ετσι περναω την ωρα μου ονλινε, εξαλλου για αυτο ειναι και το φορουμ αμα ηταν χωρις να ανεβαζουμε τοτε δεν θα υπηρχε, φιλικα εννοητε τα λεω ολα αγιε, η απαντησης σας με βοηθανε να μαθενω και να γινω καλυτερος, ευχαριστω!!!
Και εγώ φιλικά σου τα λέω, δημιουργείς την εντύπωση ότι η σχέση αγάπης είναι με την κάμερα και η κιθάρα είναι απλώς βοηθητική σε αυτό, βελτιώσου ρε Νικ και μετά βγαίνεις στο γυαλί...

Έχεις κουρδιστήρι; Πρέπει να είσαι καλά κουρδισμένος με το backing trak και όλες οι νότες που παίζεις στα σόλο σου πρέπει να είναι της κλίμακας που παίζει το backing trak, δεν θα παίζεις καθόλου άλλες νότες στη φάση που είσαι

Το θεμα ειναι να παιζεις πρωτα για την παρτυ σου και μετα για τους αλλους.

Οταν θα εισαι ετοιμος.

αυτο το κοματακι που εγραψα πως σας φαινετε;;; ωραιοι στιχοι και γκαζι! αποψης...

αυτο το κοματακι που εγραψα πως σας φαινετε;;; ωραιοι στιχοι και γκαζι! αποψης...

Λίγο πιο ...απαλά φερ'της το ρε Νικ! Θα το τρομάξεις το κορίτσι! Καμία μπαλάντα, κάτι πιο ρομαντικό ασούμε 😅

Νίκο αφού ανεβάζεις βιντεάκια, γιατί δεν προσπαθείς να φτιάξεις λίγο τον ήχο σου? Τα βίντεο σου τα παρακολουθείς πριν τα ανεβάσεις στο ιντερνετ? Το backingtrack δεν ακούγεται καθόλου, ακούγεται η κιθάρα σου μόνο και από πίσω μονίμως ένας θόρυβος.

Ωραιος Νικ.. Το γυαλι μεσα στο σπιτι για στυλ η για να μην βγαλεις τα ματια σου απο τις χορδες που πεταγονται απο το headstock 😆 :P
Tone is in the glasses 🕶️, bro

Αυτοι απ'το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής έτσι είναι, φοράνε γυαλιά και το χειμώνα ασούμε 😅

Tone is in the glasses 🕶️, bro

Αυτοι απ'το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής έτσι είναι, φοράνε γυαλιά και το χειμώνα ασούμε 😅
και εγώ από Χαλκιδική είμαι ρε φίλε, αλλά γυαλιά μέσα στο σπίτι δεν φοράω...α κάτσε γι'αυτό είναι σκατά ο ήχος μου?

και εγώ από Χαλκιδική είμαι ρε φίλε, αλλά γυαλιά μέσα στο σπίτι δεν φοράω...α κάτσε γι'αυτό είναι σκατά ο ήχος μου?
Εσύ από Πολύγυρο δεν είπες ότι είσαι; Εκεί έχει πολιτισμό. Εγώ και ο Νικ είμαστε από Τρίγλια, εκεί η καφρίλα είναι στο αίμα μας, πας μέσα στο μαγαζί με γυαλί, σε κοιτάει ο μαγαζάτορας, παίρνεις ότι θες πλερώνεις φεύγεις χωρίς να το έχεις βγάλει απ' τα μάτια γιατί κάνει κόπο 😅

Εσύ από Πολύγυρο δεν είπες ότι είσαι; Εκεί έχει πολιτισμό. Εγώ και ο Νικ είμαστε από Τρίγλια, εκεί η καφρίλα είναι στο αίμα μας, πας μέσα στο μαγαζί με γυαλί, σε κοιτάει ο μαγαζάτορας, παίρνεις ότι θες πλερώνεις φεύγεις χωρίς να το έχεις βγάλει απ' τα μάτια γιατί κάνει κόπο 😅
Πολύγυρο? Όχι...μακριά!!!Τρίγλια έχω συγγενείς, θα βρεθούμε και σόι στο τέλος, από καλλικράτεια είμαι

Πολύγυρος ίσως η πιο άσχημη περιοχή της χαλκιδικής...

Πολύγυρο? Όχι...μακριά!!!Τρίγλια έχω συγγενείς, θα βρεθούμε και σόι στο τέλος, από καλλικράτεια είμαι

Πολύγυρος ίσως η πιο άσχημη περιοχή της χαλκιδικής...
καλλικρατεια lp_😮 καλα δε μιλας τοσο καιρο να βρεθουμε πιουμε κανα καφεδακι:):):D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back