EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Μου βγάλανε την Μπαναγία αλλά τα καταφέρανε... Αποκλείσανε την Ισπανία (πρωτίστως) και κατά δεύτερον τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο. Μου θυμίσανε εποχές 2005... Γιατί εγώ βασικά είμαι εθνική μπάσκετ και μετά υποστηρίζω άλλες ομάδες, Τιρ νι νι και τα σχετικά, μπράβο σε όλους και ιδιαιτέρως σε Σλούκι, γιατί την τελευταία ώρα φαίνεται η κλάση

Last edited:
Γιαννάκη παιδί μου,πιάσε τα αδέρφια σου και τους υπόλοιπους στην ομάδα και πές τους ότι σε αυτή την ηλικία που είμαστε αρκετοί,αν παιζετε τα παιχνίδια στο τέλος στους 2 πόντους,μέχρι τον τελικό θα έχουμε περάσει 3 εμφράγματα ο κάθε ένας.

Αξέχαστα αυτά τα βράδια του Σεπτέμβρη.
Ένα πακέτο τσιγάρα
Δροσιά
Μπαλκόνι
Μπάσκετ
Ή μπάλα ...

Πω πω ... ομορφιές και μνήμες
Γυναίκα Πιάσε τα χάπια μου

Last edited:
Λυπάμαι που θα γίνω αυτός που θα χαλάσει το... πάρτι, αλλά επιμένω στο "δεν έχω υψηλές προσδοκίες".

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα κάνει "κοιλία" και σήμερα να μακαρίζουμε την τύχη μας που οι Ισπανοί έδωσαν ρεσιτάλ αστοχίας στις βολές.

Θα πάμε όσο θα πάμε και εύχομαι όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά η ομάδα δεν με έχει ψήσει ότι θα πάει στα μετάλλια.

Λυπάμαι που θα γίνω αυτός που θα χαλάσει το... πάρτι, αλλά επιμένω στο "δεν έχω υψηλές προσδοκίες".

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα κάνει "κοιλία" και σήμερα να μακαρίζουμε την τύχη μας που οι Ισπανοί έδωσαν ρεσιτάλ αστοχίας στις βολές.

Θα πάμε όσο θα πάμε και εύχομαι όσο το δυνατόν ψηλότερα, αλλά η ομάδα δεν με έχει ψήσει ότι θα πάει στα μετάλλια.
Στο δεύτερο χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση και τα πράγματα έγιναν επικίνδυνα.

Θα το δουλέψουν

Screenshot_20250904_235905_Vendora.jpg

Βγήκαν και τα πρωτοσέλιδα

Και εγώ δεν πιστεύω ότι πάει για μετάλλιο αλλά αυτό που ήθελα από αυτούς σαν φίλαθλος ήταν να αποκλείσουν την Ισπανία, τώρα μπορούν να πάνε σπίτια τους... Ύστερα έτσι είναι τα καλάθια, καμιά φορά δεν μπαίνουν... και ΑΝ το έχουμε ζήσει με αυτή την ομάδα στο παρελθόν

Θα το δουλέψουν
Για να τους δούμε... Γιατί και στο προηγούμενο στο Β' χάθηκε η μπάλα και φάγαμε τη φόλα (και αφήνω εκτός την απουσία Γιάννη απ' το συγκεκριμένο).

Και όπως προείπα, χάρηκα που διαψεύστηκα παταγωδώς για τον Ντόρσεϊ. Βέβαια, πιστεύω ότι έχω διαψευστεί μόνο σήμερα, γιατί όπως μας έχει διδάξει η εμπειρία μας με τον συγκεκριμένο στον γαύρο, τα θαύματα μαζί του δεν είναι διαρκείας.

Αλλά μακάρι να ξανά διαψευστώ.
Στο Ολυμπιακό μας,δέν φταίει αρκετές φορές κάποιος συγκεκριμένος παίκτης,αλλά η υπεροψία που μας διακατέχει.Σε ένα άλλο περιβάλλον,οι ίδιοι παίκτες θα μπορούσαν ίσως να αποδώσουν καλύτερα και να τους δείς σε μιά εθνική ομάδα,είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.
Μακάρι να παίξει καλά και στα επόμενα,αλλά και σε εμάς.

Οι Ισπανοαποκλειστές, οι τριποντοδόροι, παίζουνε απόψε με τον εκλεκτό λαό του θεού στις 9:45... Για να δούμε

Όσοι είστε για πιτογυρα απόψε να παραγγείλατε τώρα γιατί σε λίγο δεν θα το σηκώνουν τα σουβλατζίδικα, την πάτησα έτσι στο Ελλάδα Ισπανία

Να ετοιμάσουμε πάλι τα υπογλώσσια; :unsure:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back