Προσφάτος είχα συνάντηση και συνομιλία με μουσικό της γενιάς του Δρολάπα,λίγο πιό μικρό,όπου η συζήτηση έχει κάποια (λίγα) κοινά με την παραπάνω.
Λόγο του ότι δέν είναι η πρώτη φορά κ οι μουσικές μου παρέες συνήθως είναι γεροντοπαλίκαρα όπου θα αναφερθούν στο ένδοξο παρελθόν όπου αυτοί έζησαν,αλλά και στην σημερινή κατάσταση όπου επικρατεί στην μουσική,ε το να πούν και καμιά μαλακία δικαιολογημένοι είναι.
Πως κάνετε έτσι?
Ασε που το ωραίο με αυτές τις γενιές είναι,οτι σε σχέση με κάτι σύγχρονα ψώνια,ανέχονται και την δική σου.
Αυτό που δέν λαμβάνει κανείς υπ όψην,είναι ότι οι ερωτήσεις καθορίζουν την συζήτηση.
Ρωτάς π.χ άτομα που η παρέα ήταν πιό σημαντική από τις τεχνικές δεξιότητες,πως τους φαίνονται οι κιθαρίστες σήμερα.
Ποιοί ακριβώς κιθαρίστες στην Ελλάδα,που έχουν παίξει σε ποιό δίσκο?
Η μήπως υπάρχει κάποιος δίσκος ο οποίος εκπροσωπεί την διαμαρτυρία,την άποψη περί κοινωνικοπολιτικών εξελίξεων η ότι τέλος πάντων εκπροσωπούσαν αυτοί,να βγήκε πρόσφατα για να τους βάλετε να παίξει?
Αλλη δουλειά έκαναν αυτοί,άλλη γίνεται σήμερα.
Σας το λέει ξεκάθαρα,χεστήκανε για τις τεχνικές δεξιότητες.
Εδώ εμείς δέν ενδιαφερόμαστε,που θα δούμε μία φορά τον άλλο να παίζει παπάδες μόνος του στο youtube,θα πούμε καλός ο παίκτης και αυτά τα λίγα λεπτά θα είναι και η μοναδική φορά που θα ασχοληθούμε με το ηχογράφημα τους.
Δέν θα σας το πούν ποτέ ευθέως,αλλά δέν θέλουν μουσικοί περασμένων γενεών να ανακατεύονται πολύ με αποστειρωμένους σύγχρονους,γιατί πολύ απλά δέν ταιριάζουν τα χνώτα τους.
Κάτι κωλόπαιδα σαν εμένα θέλουν,να σου πεί με έπιασε η μέση μου και ξάπλωσα μινόρε και σηκώθηκα ματζόρε,να του πείς Γιάννη μου,εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα θαύμα!
Αν υπάρχουν και άλλες βιβλικές αναφορές στην καριέρα σου μπορείς αν θές να τις αναφέρεις,αν και εμένα πάει το μυαλό μου οτί άλλαξες και ντίλερ εκείνη την περίοδο,αλλά αν δέν θές να προσθέσεις κάτι πάνω σε αυτό,νομίζω μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη ερώτηση.