Αγγελιες με κουλες δικαιολογιες...

enduser282

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σε ολους, σας εχει τυχει να δηλωσετε ενδιαφερων σε αγγελια στο νοιζ (αγορα) και να τρωτε ακυρο... με ακυρες δικαιολογιες - φιδεμποριο απ'τον πωλητη;

Μιλαμε εμαιλ, ανταλλασουμε τηλ. συμφωνουμε στην τιμη: "α ξερεις τελικα δε μ' αφηνει ο λογιστης μου", "α μονο με Ιρις μου ειπε ο λογιστης μου" , "α εγω παντελονατα μιλαω" και κατι τετοια! :ROFLMAO::ROFLMAO:

Εντωμεταξυ να ηθελε ν'αγορασει κι ο λογιστης να ηταν η γυναικα του να πεις αντε να παει στο... ηθελα να το μοιραστω, το σκεφτομαι και γελαω!

Θα βαζατε αρνητικη κρητικη σε κατι τετοιο;

Θα βαζατε αρνητικη κρητικη σε κατι τετοιο;
Τυπικά όχι, οι κριτικές αφορούν σε αγορές που έχουν γίνει.

Αλλά σε καταλαβαίνω

Το έχω ξανα πει.
"Παρακαλούσα" τον πωλητή να πάω στη Θεσσαλονίκη με μετρητά , όσα ακριβως ζητούσε, ή με Paypal , ή με τραπεζική επιταγή, ή με iris, ή με πιστωτική(visa ή Mastercard ή American express) , ή με web banking (στην Πειραιώς ή στην Εθνική, στην Eurobank ή στην Alpha) , σε euro, ή σε δολλάρια.....ή αν θέλει χρυσές λίρες Αγγλίας......και μου έλεγε "δεν ξέρω να σε πάρω εγώ σε λίγο;". :D
Με πήρε σε λίγο......δηλαδή 10 ώρες μετά....αλλά ήδη είχα πάει στα Γιάννενα και πήρα μια ίδια και καλλίτερη ......
Η Αγγελία υπάρχει ακόμα....2 έτη μετα.
:LOL:

"δεν ξέρω να σε πάρω εγώ σε λίγο;"

Ε ηθελε να ρωτησει τον λογιστη του προφανως. :LOL:

2 χρονια μετα ακομα 'κει η αγγελια ωραιος , ειμαστε τοσο πασοκland που κανεις δε νοιαζεται για τετοιο χρημα μου φαινεται. Τα βλεπεις αυτα, μου θυμιζει καποιους μαγαζατορες που λες αυτος τωρα αλλον δε θελει αλλους πελατες ειναι κομπλε ο τυπος, ειναι ηδη πλουσιος μαλλον.

Να λες οτι χρειαζεσαι τα λεφτα για καποιο ζητημα και μετα απο λιγο "ε οχι δεν μπορω η εφορια" (καλο δε λεω), τουλαχιστον πες οτι αλλαξες γνωμη ειδικα αμα εισαι "παντελονατος" δημαρχος και βαλε , ή οτι βρηκες τα λεφτα τελικα το πολυ πολυ , αλλα αμα ξεχνας τις φιδιες που λες την επομενη... 😂 λες και ρωτησα γιατι το πουλαει.

20 χρονια νταραβερια στο νοιζ πρωτη φορα τετοιο καψονι , χαχα, οτι να ναι, το χω στα υποψη το συγκεκριμενο μηχανακι και τωρα που εχω τα φραγκα ξενερωσα. (Ναι ξερω σκετο δραμα!)

Last edited:
εχεις φωτογραφίες από τον ενισχυτή?
όχι
μπορείς να βγάλεις και να μου στείλεις?
οχι είναι στο σπίτι των γονιών μου
μπορείς να πας και να βγάλεις?
δεν ξέρω
δεν ξέρεις? λειτουργεί? τον έβαλες στην πρίζα
πριν 3 χρόνια μια χαρά

Πες του πως ξέρω εγώ ότι δε φοράς μαγιό ή βερμούδα και δεν τα λές βερμουδάτα?

Pics or didn't happen που λενε και στο χωριο μου.

Συνήθως είναι διστακτικοί με τον τρόπο πληρωμής σήμερα, τα ηλεκτρονικά τα φοβούνται αλλά φοβούνται να πουν ότι τα φοβούνται και σου βγάζουν αυτόν τον τζιτζιφιόγκο που τα μασάει, αντί να σου πει ''θέλω μόνο χέρι με χέρι''.

Είναι βέβαια και αυτοί που φοβούνται και το χέρι χέρι, φοβούνται δηλαδή όλους τους τρόπους πληρωμής με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τους πληρώσεις

τζιτζιφιόγκο
20201004_205443.jpg

Τυπικά όχι, οι κριτικές αφορούν σε αγορές που έχουν γίνει.

Αλλά σε καταλαβαίνω

Υπάρχουν πλατφόρμες που σε αφήνουν να αξιολογήσεις περισσότερα πράγματα.
Αν ο πωλητής είναι φιλικός/ευγενικός,αν είναι αξιόπιστος,αν απαντάει σχετικά γρήγορα,αν έχει "λογική τιμή"..

Θεωρώ ότι και αυτά είναι μέρος της συνδιαλλαγής.

Προσωπικά αν ένας χρήστης στο φιλικος/ευγενικός είχε ουδέτερη ή χειρότερα αρνητική βαθμολογία,δεν έκαναν καμία συνδιαλλαγή μαζί τους.
Ούτε αγορά,ούτε πώληση.
Καλά,άμα δεν είχε καλή βαθμολογία στο αξιόπιστος, απευθείας μπλοκ..

Υπάρχουν πλατφόρμες που σε αφήνουν να αξιολογήσεις περισσότερα πράγματα.
Αν ο πωλητής είναι φιλικός/ευγενικός,αν είναι αξιόπιστος,αν απαντάει σχετικά γρήγορα,αν έχει "λογική τιμή"..

Θεωρώ ότι και αυτά είναι μέρος της συνδιαλλαγής.

Προσωπικά αν ένας χρήστης στο φιλικος/ευγενικός είχε ουδέτερη ή χειρότερα αρνητική βαθμολογία,δεν έκαναν καμία συνδιαλλαγή μαζί τους.
Ούτε αγορά,ούτε πώληση.
Καλά,άμα δεν είχε καλή βαθμολογία στο αξιόπιστος, απευθείας μπλοκ..
Δε διαφωνώ.
Έχουν υπάρξει φορές που δεν έγινε συναλλαγή, αλλά ήθελα να βάλω 5 αστέρια στον άνθρωπο. Ίσως πρέπει να το κάνουμε κι εδώ

Πάντως, όπως επίσης έχω ξανα πει, η αγοραπωλησία μεταχειρισμένου μουσικού εξοπλισμού, είναι απόλαυση σε σχέση με τη σαπίλα, μιζέρια, αηδία και το χαμηλό επίπεδο των αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
Μιλάμε για έναν κόσμο που και δεν ξέρεις ότι υπάρχει.....και δεν θές να υπάρχει...

Πάντως, όπως επίσης έχω ξανα πει, η αγοραπωλησία μεταχειρισμένου μουσικού εξοπλισμού, είναι απόλαυση σε σχέση με τη σαπίλα, μιζέρια, αηδία και το χαμηλό επίπεδο των αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων
Μιλάμε για έναν κόσμο που και δεν ξέρεις ότι υπάρχει.....και δεν θές να υπάρχει...
Σε εκείνον τον κόσμο πιστεύεις το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο πωλητής ή ο αγοραστής;

Σε εκείνον τον κόσμο πιστεύεις το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο πωλητής ή ο αγοραστής;
Ο πωλητής.
Οι "υποψήφιοι " αγοραστές είναι ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ

Το έχω διαπιστώσει και εγώ αυτό, η μουσική καλλιεργεί, και αυτό φαίνεται αν συγκρίνεις την αγορά μπαταρισμένων της με άλλες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back