- Πόντοι
- 98
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΑΒΑΣΑΚΙjusmin είπε:Ρε συ βρήκες άνθρωπο: εδώ έδωσα το καβασάκι μου για μια παλιά στρατ!
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΑΒΑΣΑΚΙjusmin είπε:Ρε συ βρήκες άνθρωπο: εδώ έδωσα το καβασάκι μου για μια παλιά στρατ!
Εξαρτάται μπορεί να ναι παζάρια.BigAlejandro είπε:πως δεν εχει σκοπο να αγορασει την κιθαρα τις πιο πολλες φορες αυτος που κανει το σχολειο!
Άκρως πιθανό. Που είναι πια αυτό το λινκ από το μαγαζί που βάρεσε διάλυση βρε παιδιά να το δούμε κ εμείς μήπως βρούμε τίποτα σε ξεφτίλα τιμή;Αν όμως το μαγαζί είναι ο Τόμαν, και έχει 200 ευρώ πιο φτηνή την καινούργια κιθάρα και δε χρεώνει και μεταφορικά;
+150 για τα μπολντshelter είπε:Έχω πουλήσει πολλά όργανα.
ΠΑΝΤΑ, εμφανίζονταν διάφοροι που μου έλεγαν διάφορα για το υψηλό της τιμής και καλά και μαζι με αυτά όταν άρχιζα (όταν είχα περισσότερη όρεξη, γιατι τώρα ξενερώνω αμέσως και τα παρατάω) να συζητάω το γιατι έχω βάλει την συγκεκριμένη τιμή, άρχιζαν να μου πετάνε κατι κουφές ιστορίες.
Για να λέμε την αλήθεια, όσοι αρχίζουν αυτά τα σχόλια, 99% δεν αγοράζουν, γιατι συνήθως είναι πιτσιρίκια που δεν θα αγόραζαν, ή κάτι τύποι που επιδίδονται σε αισχρά παζάρια ακόμα και σε πολύ χαμηλές τιμές.
Η γνώμη μου είναι ότι, αν το όργανο που θα δείτε μεταχειρισμένο είναι πολύ πάνω απο τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε, απλά μην ασχοληθείτε. ΑΝ είναι κοντά, ζητάτε να το δοκιμάσετε και κρίνετε αναλόγως.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν βρώ αυτό που θέλω, έστω και με λίγα παραπάνω χρήματα αξίζει τον κόπο, και ποτέ δεν παζαρεύω ούτε ένα cent.
Μπορεί εσύ να είσαι loaded και να μην παζαρεύεις. Με γεια σου και χαρά σου...shelter είπε:ποτέ δεν παζαρεύω ούτε ένα cent.
Και ριχνουμε και βρωμοξυλο (κινεζο καπλαμα) αμα λαχει ;Dmscmkr είπε:That's the deal εδώ στο Noiz.
Eγω προσωπικα 3 εχω 'καθαρισει' :-XMesimeriaris είπε:Προσωπικα θεωρω μαλιστα οτι αυτες οι παρεμβασεις εχουν καθαρισει τις αγγελιες απο αρκετες παραλογες που κατα καιρους παρουσιαζοταν.