Έκτακτη καλοκαιρινή μπυροποσία - Μη μας χάσετε

...Αυτή ήταν που ήθελε πιό νωρίς,γιατί δούλευε το πρωί?
Ακόμη στο μπαρ επάνω είναι και καρφώνει τις χαρτοπετσέτες με το τακούνι.
Καλημέρα σας από την όμορφη Μυκονοοοοοοςςςς!!!

...Αυτή ήταν που ήθελε πιό νωρίς,γιατί δούλευε το πρωί?
Ακόμη στο μπαρ επάνω είναι και καρφώνει τις χαρτοπετσέτες με το τακούνι.
Καλημέρα σας από την όμορφη Μυκονοοοοοοςςςς!!!
Πόσο έχει πάει το τυλιχτό σουβλάκι στη Μύκονο? Με δέκα ευρώ πόσα παίρνεις?

Ομολογώ όπως λόγω κόπωσης αυτό το διάστημα δεν είχα και πολύ διάθεση να έρθω τελικά. Ήρθα με το ζόρι όμως γιατί ήξερα πως μόλις δω από κοντά τους καλούς φίλους συμφορουμίτες και κάνουμε παρέα και συζητήσουμε θα περάσω τόσο καλά. Και έτσι έγινε. Και το κρατήσαμε και αργούτσικα κάποιοι. Μεράκλωσα λοιπόν τόσο πολύ που το πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ και παραλίγο να χανόταν μια πολύτιμη μέρα μόχθου μου στο πλαίσιο της συμβολής μου στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας. Όμως είπα όχι! Δεν μπορώ να επιστρέψω στον εαυτό μου να είμαι υπεύθυνος πισογυρισμάτων τώρα που τα πράγματα πάνε τόσο καλά :ROFLMAO:
Σας ευχαριστώ όλους για την υπέροχη παρέα, σας αγαπώ.
Καλό καλοκαίρι στο ΝΟΙΖ με υγεία και μουσική. Δεσμεύομαι και εγώ γιατί τα έχω παρατήσει αυτόν το καιρό τα μουσικά, να γρατζουνίζω κάτι και να συμμετέχω όσο μπορώ ενεργά στο forum μας.
Σε ευχαριστούμε @Terry RoscoeBeck5 για την οργάνωση της μάζωξης για άλλη μια φορά και που δίνεις το χρόνο σου όχι μόνο για το υψηλού επιπέδου και υπεύθυνο moderation αλλά και που μας κρατάς μαντρωμένους:ROFLMAO: και σε εγρήγορση!

Ζήτω το ΝΟΙΖ!!
Να το ξανακάνουμε!
όσο προλαβαίνουμε

Προβολή συνημμένου 51345
Kim πάτα το. Πάρ'τα T@ks

Σε ευχαριστούμε @Terry RoscoeBeck5 για την οργάνωση της μάζωξης για άλλη μια φορά και που δίνεις το χρόνο σου όχι μόνο για το υψηλού επιπέδου και υπεύθυνο moderation αλλά και που μας κρατάς μαντρωμένους:ROFLMAO: και σε εγρήγορση!

Attachments

• 20250702_221413.jpg
    20250702_221413.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 20250702_234843.jpg
    20250702_234843.jpg
    1.9 MB · Εμφανίσεις: 0
Πόσο έχει πάει το τυλιχτό σουβλάκι στη Μύκονο? Με δέκα ευρώ πόσα παίρνεις?
Δέν είδα αναλυτικά λογαριασμό,απλά σε μιά πρόχειρη εκτίμηση θα πώ ότι γενικά μου καίει γύρω στα 150 ευρώ στα 100 μέτρα.
Μεχρι το βράδυ,θα έχει φάει μία Les Paul σίγουρα έτσι που το πάει.
Το μοντέλο της Les Paul που θα σταματήσει περιμένω να δώ και εγώ.

Θέλω να ελπίζω ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με την "Noiz die hard μπυροποσία ft Odis".
Απαραίτητη προϋπόθεση να βρεθεί τότε Αθήνα ο @odis13
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές αξιότιμα μέλη.

Θέλω να ελπίζω ότι θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη με την "Noiz die hard μπυροποσία ft Odis".
Απαραίτητη προϋπόθεση να βρεθεί τότε Αθήνα ο @odis13
Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές αξιότιμα μέλη.
Αν είναι γι ακουστικές κιθάρες, απέχω.

Αν είναι γι ακουστικές κιθάρες, απέχω.
Δεν κατάλαβα, τι έχουμε κατά των ακουστικών δηλαδή;

ΥΓ: Ως είθισται η ατζέντα θα είναι ποικίλης ύλης 😉

Πώς είναι η ζωή χωρίς τον ενισχυτή στο 11!!!!
Κοίτα, προς υπεράσπιση του sir - αν και στο παρελθόν το 11 ήταν καθεστώς και δεν έχεις άδικο- πλέον έχει ρίξει τις εντάσεις (και μπράβο του δηλαδή).
ΥΓ: Σε περιμένουμε μετά του πεταλιού σιτάρ... 😄

Κοίτα, προς υπεράσπιση του sir - αν και στο παρελθόν το 11 ήταν καθεστώς και δεν έχεις άδικο- πλέον έχει ρίξει τις εντάσεις (και μπράβο του δηλαδή).
ΥΓ: Σε περιμένουμε μετά του πεταλιού σιτάρ... 😄
Πλέον καταρρίπτονται μια μία οι μομφές εναντίον μου.

Πλέον καταρρίπτονται μια μία οι μομφές εναντίον μου.
H ιστορία, δεν παραχαράσσεται! Για τιμωρία θα σε βάλω να παίξεις με το πετάλι που με ξεγέλασες και αγόρασα!!!!

Από αριστερά προς τα δεξιά,δε γνωρίζω τις φάτσες 1,4,5 και 7...
Ποιοι είστε;

1 εγώ, 4 ο Περικλής 5 ο Νέστορας 7 ο cos

1 εγώ, 4 ο Περικλής 5 ο Νέστορας 7 ο cos
Δε βγήκα σε αυτή καλός. Έχω βγει με γκριμάτσα. Είμαι πολύ πιο ωραίος :mad:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back