Κανένα συγκρότημα δεν είναι ικανό να τελειώσει ένα μουσικό είδος.Και όλα αυτά καθώς το είδος ψυχομαχούσε και οι dragonforce ερχόντουσαν σαν ορδή από στρουμφάκια να το αποτελειώσουν
Κανένα συγκρότημα δεν είναι ικανό να τελειώσει ένα μουσικό είδος.
Εστιάζεις λάθος.
Οι επικές αναφορές προυποθέτουν συγκέντρωση και φαντασία απο μέρους του ακροατή και δυστηχώς όλα τα μουσικά είδη οπου βασίζονται σε αυτά τίνουν να εκλείψουν,από την στροφή του ανθρώπινου είδους προς τον υλισμό,τον υπερκαταναλωτισμό και την αβίαστη ευκολία έκδοσης αποτελέσματος,η οποία οδηγεί σε μία υποτροφική για το μυαλό και το ανθρώπινο πνεύμα,διαδικασία.
Φαντάσου έναν γέροντα οπου εκπαίδευσε το σκυλί του να πηγαίνει στο ποτάμι με την στάμνα να του φέρνει νερό,αλλά τα ατροφικά του πόδια δέν τον βοηθούν να σηκωθεί και τα χέρια του δέν εχουν την δύναμη να σηκώσουν το ποτήρι για να βρέξει τα χείλη του.
...Εντωμεταξύ εγώ μόνο βασικά πράγματα γνωρίζω για την σκηνή αυτή και το κομμάτι το έβαλα για τον στίχο,χωρίς να γνωρίζω αυτό που λές.Πολλοί στο ίντερνετ θεωρούν ότι αυτό το κομμάτι που ανάρτησες είναι το πρώτο κομμάτι του πρώτου δίσκου power metal, και μάλλον συμφωνώ, ο Blackmore έχει υπάρξει μεγάλος τραγουδοποιός
Μυστήριο όντως.Εγείρει πολλά ερωτήματα... Πως μαζεύτηκαν 900οι Αμερικάνοι σε μια ξένη χώρα και να κάνουν τι εκεί; Αυτές τις σέκτες στην Αμερική δεν τις χωράει το μυαλό πως γεννιούνται και πως λειτουργούν, βγαίνει ένας μπροστάρης και λέει άιντε πάμε όλοι μαζί, και πάνε
Να ξέρεις αυτά τα σχόλια καταγράφονται στο ιντερνετικο ενεργητικό σου με ανεξίτηλο μελάνι... Αλλά τι νησί να νοικιάσουμε που ούτε για γκαρσονιέρα δεν βγαίνουμεΜυστήριο όντως.
Να σας πω,μιας και ο κόσμος έχει τρελαθεί,δέν μαζευόμαστε να πάμε να νοικιάσουμε κανα νησί,να στήσουμε,να παίζουμε ολη μέρα,να χουμε τα κατσικακια μας και τα μαρουλάκια μας,να μου γράψετε και τα περιουσιακά σας στοιχεία και μια νύχτα,που θα ακούσω φωνές απο τον θεό της ταστίερας που θα πιστεύουμε,να ερθω εκεί που θα κοιμάστε να σας ξεβγάλω όλους?
Ποίος είναι μαζί μου?
Ειδήσεις δέν βλέπεις Αγιος?Να ξέρεις αυτά τα σχόλια καταγράφονται στο ιντερνετικο ενεργητικό σου με ανεξίτηλο μελάνι... Αλλά τι νησί να νοικιάσουμε που ούτε για γκαρσονιέρα δεν βγαίνουμε
Δεν πιστεύω να με βομβαρδίσουν εμένα, δεν έχω πειράξει χώρες της μέσης Ανατολής... Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τηλεόραση και το youtube δεν μου τα βγάζει γιατί έχω κάνει μπαν όλα τα ειδησεογραφικά κανάλια, οπότε ή θα το καταλάβω από το μπαμ ή θα τα δω χρόνια αργότερα στα κανάλια ιστορίαςΕιδήσεις δέν βλέπεις Αγιος?
Εδώ κινδυνεύουμε να μην μείνει κολυμπυθροξυλο στον πλανήτη,το ιντερνετικό μου ιστορικό θα έχω στο νου μου εγώ?
Σε περίπτωση που δείς κανένα μανιτάρι καπνού απο το παράθυρο σου,η πρώτη μας κίνηση είναι να πάμε στον υπολογιστή μας και να πατήσουμε,διαγραφή ιστορικού,αποθηκευμένων κωδικών και Cookies.