hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Ειχαμε τους γελοιους της woke κουλτουρας με τα cancel και τις τρανς που σπανε στο ξυλο γυναικες, και τωρα εχουμε τους γελοιους της anti woke κουλτουρας που καταγγελουν τη woke κουλτουρα οτι φταιει για το οτι δεν μας αρεσει η Κλαυδια, και που οι τυροπιτες ειναι τετραγωνες και για το οτι θα βρεξει το σαββατοκυριακο.

Ειχαμε τους γελοιους της woke κουλτουρας με τα cancel και τις τρανς που σπανε στο ξυλο γυναικες, και τωρα εχουμε τους γελοιους της anti woke κουλτουρας που καταγγελουν τη woke κουλτουρα οτι φταιει για το οτι δεν μας αρεσει η Κλαυδια, και που οι τυροπιτες ειναι τετραγωνες και για το οτι θα βρεξει το σαββατοκυριακο.
Αυτός στο ΣΚΑΙ δεν ήταν? Τι έπαθε? :ROFLMAO:

Παρωχημένο για το ύφος, τις τάσεις του διαγωνισμού. Μια χαρά θα τα πάνε οι Σουηδοί και λόγω της παραδοσιακής ψηφοφορίας. Τολμούν.
Ας πηγαίναμε με το Βάλε. :mad: Έστω.
Τι πήγαμε με αυτό το μοιρολόι και τα αχ βαχ.
Τελείως παράταιρο με τις άλλες συμμετοχές.
Τι έγκλημα που δεν πήγαμε με την BARΒΖ. :mad::mad::mad:
Πάω να ανοίξω το home studio, μου τη βάρεσε. :ROFLMAO:
Δέν μπορώ ρε συ να σε βλέπω έτσι στεναχωρημένο γιατί σου ακούγεται μοιρολόι.
Τα cinematic percussion και οι μουντοί ήχοι συμβάλουν στο να δένει ο ήχος με την θεματολογία και να δίνει μια θεατρική παρουσίαση και πιστεύω το πέτυχαν μιά χαρά.

Ζεν σου αρέτσει?

Ακου να δείς τι θα κάνουμε.
Θα πάρω την αστερομάτα,θα τις βγάλω τα μαύρα,θα τις βάλω γυαλιστερές μπότες,φανταχτερά ρούχα,θα φουσκώσουμε λίγο και το μαλλί να μοιάζει με αφάνα,Θα τις παίξουμε ένα σφαλιαριδάκι στον ποπό και με το που θα ανοιξει η πόρτα και μπεί στο club θα γυρνάνε κεφάλια και θα την αμολήσουμε στο Dancefloor.
Τι λές?
Μπορεί να μην είμαι πόντιος,αλλά και εγω μικρασιατική καταγωγή έχω,θα το δώ σαν παιδί μου.

Αυτός που είχε γράψει ότι εδω μέσα είμαστε μόνο για να σχολιάζουμε,μπορεί να μου στείλει την φωνή,η να την βρώ μόνος μου?

Τι είναι αυτός από πάνω?Ηλεκτρολόγος?
Φίλε,διακόπτη ρεύματος πόσα παίρνεις για να αλλάξεις γιατί θέλω έναν στο μπάνιο.
Να μαγνητίσεις λέει το βλέμα του θεατή.Ασχολήτε και με μαγνητικά πεδία ο κύριος?
Δεν θα πεινάσει ποτέ.
Που θέλετε να γίνεται όλοι επιστήμονες.

θα τις βάλω γυαλιστερές μπότε
Θα βγει ξυπόλητη στη σκηνή
Μοιρολόι ακούγεται όχι μόνο σε εμένα, στον μέσο άνθρωπο έτσι ακούγεται και είναι και τέλος εγώ βγάζω χολή γιατί ήθελα και έπρεπε να μας εκπροσωπήσει της barbz ή έστω κανα άλλο. Όχι αυτό. Μακάρι πραγματικά να πάει καλά το κομμάτι γιατί αν δεν πάει καλά όπως πιστεύω, εκεί να δεις χολή και κατάρες που θα βγάλω για όλη την επόμενη χρονιά. Μην πάω και στην ERT Α.Ε. και τη στήσω απέξω και επιτεθώ ύπουλα σε κανέναν παράγοντα και έχουμε άλλα:mad: :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Μην πάω και στην ERT Α.Ε. και τη στήσω απέξω και επιτεθώ ύπουλα σε κανέναν παράγοντα και έχουμε άλλα
Φτιάξε έναν πειρατικό σταθμό και πήγαινε στήσε τον στην ταράτσα τους,να κάνεις αφιερώσεις και να παίζει καψουροτράγουδα,να ανοίγουν να δούν ειδήσεις και να ακούγετε στην τηλεόραση το να χαν οι καρδιές αμπάρες.

Ετήσιο reminder

1746957944053.jpeg

Είναι τελείως ψόφιο το κομμάτι μας. Ακούγεται πολύ ΨΟΦΙΟ σε σχέση με τα άλλα.
ΨΟΦΙΟ για τα δεδομένα της Eurovision, ψόφιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Που πάμε με αυτό το ΨΟΦΙΜΙ το τραγούδι, που βαδίζουμε.................

Μα τι είναι αυτά που ανεβάζει αυτός ο κανάγιας ο @cos_dr... :unsure:
Διαβάζω εδώ επαραπάνω για... ηλεκτρολόγους που κακολογούν την Ελληνική συμμετοχή και διάφορα σχετικά.

Με τόσο θάψιμο που έχει ρίξει στην κοπέλα ο Κωστάκης, με τόση γρουσουζά και γλωσσοφαγιά, δεν θα εκπλαγώ αν σκάσει το... βουνό/ηφαίστειο την ώρα της ερμηνείας της και την κάνει... φλαμπέ 😄

Μα τι είναι αυτά που ανεβάζει αυτός ο κανάγιας ο @cos_dr... :unsure:
Διαβάζω εδώ επαραπάνω για... ηλεκτρολόγους που κακολογούν την Ελληνική συμμετοχή και διάφορα σχετικά.

Με τόσο θάψιμο που έχει ρίξει στην κοπέλα ο Κωστάκης, με τόση γρουσουζά και γλωσσοφαγιά, δεν θα εκπλαγώ αν σκάσει το... βουνό/ηφαίστειο την ώρα της ερμηνείας της και την κάνει... φλαμπέ 😄
Μα είναι ψόφιο. Και δεν έχει άδικο και ο άλλος που λέει για τα γραφικά. Μου φαίνεται ότι ήταν και SD και όχι UHD τα γραφικά. Σαν γραφικά παιχνιδιού του PS1 κάτι μου φαίνεται. Του '97 :ROFLMAO:

Δεν έχετε αναρτήσει το επίμαχο βίντεο από την πρόβα στο οποίο αναφέρεται και ο κύριος παραπάνω στο tik tok... δεν μπορώ να το βρω!

Αλλά αυτή είναι η ''συνεχείς ενημέρωση'' που διατυμπανίζει συνέχεια ο cos_dr... Εγώ ενημερώνομαι από το Νόιζ... Θεωρήστε ότι δεν έχω τηλεόραση και ότι έχω μπλοκάρει στο ρουτερ όλο το ίντερνετ εκτός από το Νόιζ... Πως λοιπόν θα δω τις Καρυάτιδες και τον πύργο του Sauron... Θέλω να δω και το καλώδιο, μου κίνησε την περιέργεια

Δεν έχετε αναρτήσει το επίμαχο βίντεο από την πρόβα στο οποίο αναφέρεται και ο κύριος παραπάνω στο tik tok... δεν μπορώ να το βρω!
Ως μεταξύ άλλων :D και μεγάλος συνθέτης και εκτελεστής, θα επισημάνω ότι ένα από τα λάθη τους τουλάχιστο για το άκουσμα είναι το κλειδί του κομματιού. Γι αυτό είναι ψόφιο. Ας το γράφανε σε ΡΕ δίεση, δε νομίζω να είχε πρόβλημα να το πει η Klavdia, θα έχανε λίγο το γύρισμα της αλλά θα ήταν πιο δυναμικό. Έτσι ψόφιο, δε "χτυπάει" και στον ρυθμό. Το κοριτσάκι θα καεί στις φλόγες της κολάσεως των τελευταίων θέσεων ή ακόμα χειρότερα της μη πρόκρισης που τσουρουφλίζουν περισσότερο. Τουλάχιστο να το αποζημιώσουν στην εγχώρια showbiz αφου την προβολή την πήρε ήδη και έγινε πανελληνίως πολύ γνωστή πλέον και είναι πάρα πολύ καλή και ευδιάθετη.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back