Bluetooth ηχείο που να ακούγεται decent

Αλέξανδρος Κυρλής

Slew Rate

Administrator
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
448
Καλησπέρα!

Ξέρει κανείς κάποιο ηχείο bluetooth που να μην ακούγεται χάλια;
ότι έχω ακούσει στα μαγαζιά είναι χάλι μαύρο. Ειδικά τα full range είναι λες και τα μπάσα ειναι το μόνο πράγμα που μετράει.
Κάποια από τα μικρά ακούγονται πιο ωραία, αλλά ψάχνω πιο μεγάλο να έχει και headroom.

το LG XBOOM Go PL2 είναι decent αλλά δεν πάει δυνατά, για τον χώρο που το θέλω.
Ένα Sony που είχα πάρει δώρο στον βαφτησιμιό μου και είχε πάνω απο x2 χρήματα από το xboom ήταν απαράδεκτο. blind αγορά.

Ευχαριστώ
Άλεξ

όχι, ειναι για να ακούμε όταν μαζευόμαστε στο hall στο στούντιο. casual listening.

όχι, ειναι για να ακούμε όταν μαζευόμαστε στο hall στο στούντιο. casual listening.
Αν είναι για απλή δουλειά οκ.
Κάποτε προσπάθησα να κάνω video editing σε κλιπ μου με blootooth ηχεία και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.

Τα Marshall είναι πολύ αξιόλογα. Έχω το μικρό Acton II και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Τα μεγαλύτερα προσφέρουν λίγο πιο δυνατό και αρκετά γεμάτο ηχο. Γεμίζει ένας χώρος 35 μέτρων ήχο
Με δύο τέτοιο στερεό είσαι αρχηγός

Έχω και το φτηνό edified d12. Πιο δυνατό, πολύ αξιόλογο, αλλά δεν έχει την ποιότητα ήχου Marshall.

Μια εταιρία που δουλεύουν στο Athens Pro Audio είναι η Tangeant. Αρκετά vfm ότι έχω ακούσει, και έχω αγοράσει ένα ηχειάκι 75€ για να ακούω όταν ψήνω στην αυλή, μου αρέσει πολύ

Σε παρόμοιο mood έρευνας, για να ακούω μουσική στο γραφείο μου, τελικά επέλεξα μία soundbar της Bose, γύρω στα 200 ευρώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά ακουω σε σχετικά χαμηλές εντάσεις και σχετικά κοντινή απόσταση από το ηχείο. Bluetooth latency, ναι, αλλά για τη χρήση που κάνω δεν έχει σημασία.

αν δεν ξεφύγουμε πολύ σε τιμή από τις "portable καρικατούρες ηχείων" (για τα ομοαξονικά KEF LSX πχ) τα μόνα bluetooth ηχεία που έχω ακούσει και δεν προσβάλουν τα αυτιά μου παίζοντας σε αυτά μουσική χωρίς να φοράω μαγιό δίπλα στο κύμα οπότε και το hi fi σε beach fi mode πλέον δεν με ενοχλεί, είναι τα Audioengine A2+... άκουσε τα οπωσδήποτε πριν καταλήξεις σε μια αγορά... από την περιγραφή σου νομίζω ότι κάτι τέτοιο ψάχνεις...

Copy-of-Untitled-2.jpg

Εγώ πάλι θα τιμήσω την νοιζικη παράδοση και θα προτείνω κάτι εκτός ζητούμενου 😆 αλλά που νομίζω αξίζει μια σκέψη - μικρο class D ενισχυτακι με bluetooth connectivity και του κουμπώνεις ενα ζευγάρι μικρα bookshelf hi-fi speakers.

Εγω τουλάχιστον όταν έψαχνα για καποιο Bluetooth ηχείο για να έχω στο υπνοδωμάτιο στημένο και να παιζω μουσική απο το κινητό εν τέλει αυτό κατέληξα να κανω. Ένα τέτοιο μαραφετακι

Και ενα ζευγάρι παλιά Wharfedale Diamond απο τις τοπικές αγγελίες και με ουτε 100 ευρώ έγινα κύριος.

Απο τη στιγμή που δε σε απασχολεί η φορητότητα γιατι να παλεύεις με τα κουτάκια και τις μπαρες?

έρει κανείς κάποιο ηχείο bluetooth που να μην ακούγεται χάλια;
Αγαπητέ μου, η αναζήτησή σου τελείωσε. :D

Ρωτήσαμε τον cos_dr και πρότεινε:

Όχι bluetooth ηχείο μονό για την περίπτωσή σου.
Πάρε αυτά (που τα έχει και ο ίδιος)

Και θα τον ευχαριστείς μετά απολαμβάνοντας εξαιρετικό ήχο από ηχεία που υποστηρίζουν σύνδεση bluetooth και καλύπτουν τον χώρο σου μη παραμορφώνοντας ακόμα και σε υψηλές εντάσεις. Με elegant στυλ και τηλεχειρισμό, σταθερή bluetooth σύνδεση και soundstage που θα το μνημονεύεις.

Και σε εξευτελιστική τιμή για την ποιότητα κατασκευής και απόδοσης.

Τα audioengine θα τα έπαιρνα φυσικά, τα έχω στα υπόψη, αλλά είναι λίγο ακριβούτσικα, τα edifier τολμώ να πω ότι αποδίδουν ανάλογα και ποιοτικά και σε ένταση και είμαι ευχαριστημένος συμβιώνοντας μαζί τους πάνω από ένα χρόνο και τα χρησιμοποιώ ως desktop ηχεία για μουσική, μουσικό reference και παιχνίδια και γεμίζουν και τον χώρο μου όταν κάνω άλλες δραστηριότητες με εξαιρετική απόδοση, μα τι ηχεία Θεέ μου:love:

Αγαπητέ μου, η αναζήτησή σου τελείωσε. :D

Ρωτήσαμε τον cos_dr και πρότεινε:

Όχι bluetooth ηχείο μονό για την περίπτωσή σου.
Πάρε αυτά (που τα έχει και ο ίδιος)

Και θα τον ευχαριστείς μετά απολαμβάνοντας εξαιρετικό ήχο από ηχεία που υποστηρίζουν σύνδεση bluetooth και καλύπτουν τον χώρο σου μη παραμορφώνοντας ακόμα και σε υψηλές εντάσεις. Με elegant στυλ και τηλεχειρισμό, σταθερή bluetooth σύνδεση και soundstage που θα το μνημονεύεις.

Και σε εξευτελιστική τιμή για την ποιότητα κατασκευής και απόδοσης.

Τα audioengine θα τα έπαιρνα φυσικά, τα έχω στα υπόψη, αλλά είναι λίγο ακριβούτσικα, τα edifier τολμώ να πω ότι αποδίδουν ανάλογα και ποιοτικά και σε ένταση και είμαι ευχαριστημένος συμβιώνοντας μαζί τους πάνω από ένα χρόνο και τα χρησιμοποιώ ως desktop ηχεία για μουσική, μουσικό reference και παιχνίδια και γεμίζουν και τον χώρο μου όταν κάνω άλλες δραστηριότητες με εξαιρετική απόδοση, μα τι ηχεία Θεέ μου:love:
Οταν ξεκινάει να μιλάει κάποιος για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο, κάπου εκεί τελειώνει η συζήτηση. Αυτά που προτείνει ο Κωνσταντίνος να πάρεις, ΤΕΛΟΣ.
Παμε βόλτα με κάτι φίλους τις προάλλες και λέει ο Παναγιώτης "Καλά ρε σεις, τον Παναγιώτη δεν τον σκέφτεστε καθόλου που πεινάει; Ας φάμε κάτι πρώτα". Εννοείται φάγαμε κάτι πρώτα. Ειναι social skill 😅

Εγώ πάλι θα τιμήσω την νοιζικη παράδοση και θα προτείνω κάτι εκτός ζητούμενου 😆 αλλά που νομίζω αξίζει μια σκέψη - μικρο class D ενισχυτακι με bluetooth connectivity και του κουμπώνεις ενα ζευγάρι μικρα bookshelf hi-fi speakers.
Είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται απλά μια Telecaster;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back